Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Düşüyor muyuz? Baba...!
Alt 23.03.2016, 11:05   #11
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 490 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Düşüyor muyuz? Baba...!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler..

Bende her ne kadar düşme korkusunu içimde yaşasam da, düşmeyeceğimize inanıyorum. Tabi ki, bazı güçlerin (!) düşmemizi istemesi durumunda iş değişir.

Eğer ki yumruk masaya vurulur, takımı ligde tutacaksınız denilirse ligde kalırız. Yok aksi düşünülüyorsa hepimizin içi kan ağlasa da o yolun yolcusu olmaya adayız.

Ama şu ana kadar yaptığım skor tahminlerine göre Eskişehirspor, Mersin İY ve Kaysersipor küme düşerken Sivasspor kurtulacak.

Yaptığım ilk 3 tahmin de tuttu. Bundan sonra kalan 8 maçta doğru çıkarsa biz ligde kalırız ..

Görüldüğü gibi sezon sonuna kadar kalan maçlarda Kaysersipor 13 puan, biz 18 puan toplama ihtimalimiz var. Ve gördüğünüz gibi Trabzonspor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarına da mağlubiyet olma ihtimalini düşünüyorum. Ha ola ki, Fener bizim maça gelene kadar şampiyonluğu garantilerse evelAllah onları da yeneceğiz.

İnancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Tabi ki bu yaptığım bir tahmin ama olması için dua edelim...

.
Hocam gayseri spor hem galata hem bjk hem de kasımpaşayı yenerse zaten ligde kalır yaptığın tahminlerde onu anladım, ben gayserinin fikstüre bakınca toplasa toplasa 5-6 puan görüyorum fazlası olmaz 25 maçta 24 puan toplayan takım 9 maçta 13 puan toplayamaz hem de kadroda değişiklik olmadan yeni teknik direktörünün de yapacağı bir şey yokken seyircisi de yokken öyle bir ihtimal yok bence .. Sivas'ta 3 maç alırsa bu maçlardan biri Gayseri olmak şartıyla ligde kalır ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baba, dÜŞÜyor, muyuz