Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Olağanüstü Genel Kurul sonunda kim gitmeli
Mecnun ODYAKMAZ gitmelidir... 11 6,08%
Mevcut Yönetim devam etmelidir... 8 4,42%
Başkan kalmalı, Yönetim Kurulu revize edilmeli... 129 71,27%
Başkan dahil tüm Yönetim gitmelidir... 33 18,23%
Katılımcı sayısı: 181. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Alt 02.05.2016, 15:37   #1
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 368 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)

Efsane Başkan sonsuza kadar yanındayım,

Mecnun Otyakmaz Sivassporun sonsuza kadar doğal lideridir. Doğaldır, yapay değildir. Sivasspor deyince aklımıza bu efsane başkan gelir, gelecektir. Evet, yanlışlıklar, şanssızlıklar vb. olmuştur, ama Sivas bir Bursa bir Eskişehir bir Gaziantep değildir. Anadolunun ortasında yiğitlerin şehridir. Açık açık ve net bir şekilde söylüyorum. Sivassporumuz eğer dünyada futbolun Başkenti olacaksa bunu ancak ve ancak Sayın Mecnun Otyakmaz'ın doğal liderliğinde başarabiliriz. Çünkü, Mecnun Otyakmaz gerçekten yiğidoların gönüllerine taht kurmuştur. Sivas'ı dünyada futbolun başkenti yapalım, bu başkent olması sayesinde makus talihini yensin Sivas, ve devasa bir futbol endüstrisi oluşturalım Sivas kentinde. Öylesine Devasa olsun ki yılda Sivası enaz 100 milyon turist ziyaret etsin. Bunu başabiliriz, sadece bir miktar maddi katkı ile yapay başkan olmamalıdır. SivassporFCofTurkey adında kurulacak AŞ. yönetim kurulu Başkanlığına Sayın Mecnun Otyakmaz getirilmeli ve Sivasta, İstanbulda , Ankarada vs. Sivasla ilgili ne varsa iğneden ipliğe bu AŞ için %0.25 oranında Sivasın Tek Markası olması hakkıyla katkı payı kesilmelidir. Saygılarımla.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Alt 04.05.2016, 21:56   #2
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)

Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Efsane Başkan sonsuza kadar yanındayım,

Mecnun Otyakmaz Sivassporun sonsuza kadar doğal lideridir. Doğaldır, yapay değildir. Sivasspor deyince aklımıza bu efsane başkan gelir, gelecektir. Evet, yanlışlıklar, şanssızlıklar vb. olmuştur, ama Sivas bir Bursa bir Eskişehir bir Gaziantep değildir. Anadolunun ortasında yiğitlerin şehridir. Açık açık ve net bir şekilde söylüyorum. Sivassporumuz eğer dünyada futbolun Başkenti olacaksa bunu ancak ve ancak Sayın Mecnun Otyakmaz'ın doğal liderliğinde başarabiliriz. Çünkü, Mecnun Otyakmaz gerçekten yiğidoların gönüllerine taht kurmuştur. Sivas'ı dünyada futbolun başkenti yapalım, bu başkent olması sayesinde makus talihini yensin Sivas, ve devasa bir futbol endüstrisi oluşturalım Sivas kentinde. Öylesine Devasa olsun ki yılda Sivası enaz 100 milyon turist ziyaret etsin. Bunu başabiliriz, sadece bir miktar maddi katkı ile yapay başkan olmamalıdır. SivassporFCofTurkey adında kurulacak AŞ. yönetim kurulu Başkanlığına Sayın Mecnun Otyakmaz getirilmeli ve Sivasta, İstanbulda , Ankarada vs. Sivasla ilgili ne varsa iğneden ipliğe bu AŞ için %0.25 oranında Sivasın Tek Markası olması hakkıyla katkı payı kesilmelidir. Saygılarımla.
Saygı bizden evvela bunu belirtelim ...Son bir kaç aydır yorumlarınızı takip etmekle birlikte bazılarına iştirak ettik..Oldukça nazik hoşgorülü bir yaklaşımınız burada klasik Sivasspor üye kriterinde örnek gösterebileceğim ender insanlardansınız ...Bu konuda teşekkür ediyorum ...Lakin görüşlerinize saygı duymakla beraber daha katıldığım hiç bir nokta olmadı ...Bazen gönlünüzden geçeni yazıyorsunuz sanırım ...''Sivas'ı dünyada futbolun başkenti yapalım'' ...Bu sizin söyleminiz ...Tamam yapalım ...bende varım da bir şeyi yapmak için evvela buna inanmak gerekir...Türkiyede İstanbul bile futbolun başkenti değil ...Siz bu söyleminize inanıyormusunuz...selamlar..

Etiketler
anket, baŞkan, bırakmalı