Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Olağanüstü Genel Kurul sonunda kim gitmeli
Mecnun ODYAKMAZ gitmelidir... 11 6,08%
Mevcut Yönetim devam etmelidir... 8 4,42%
Başkan kalmalı, Yönetim Kurulu revize edilmeli... 129 71,27%
Başkan dahil tüm Yönetim gitmelidir... 33 18,23%
Katılımcı sayısı: 181. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Alt 03.05.2016, 09:57   #12
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)

Kötü gidişatın faturası hep birilerine kesilir.Keşke sezon öncesinde hatta geçen yıl bu zamanlar ileriye dönük düşünülse idi yapılan yanlışlar görülüp hatalardan ders alınsa idi şu an bu tabloyu yaşamayacaktık.Kabullenmek zor, uzun yılar süper lige renk veren, can veren ve hayat verefn bir anlayışla bir duruşu olan Sivassporun bir alt lige yönelmek üzere (umudumu halen kaybetmedim, neden bir mucize olmasın neden ligde kalmayalım...)olması içimizi acıtıyor.Sivassporu marka haline getiren sayın Başkanın eliştirilmesi doğal lakin istifaya davet edilmesi yanlıştı, zamanlama yanlıştır.Yanlışlarla yaşanmaz,bu yönetim gittiğinde yerine kimin geleceği meçhul.Ya kimse sahiplenmezse bu takımı, o zaman sonumuzu düşünmek bile istemiyorum.Benim şahsi düşüncem Mecnun Başkanın devam etmesi, mevcut yönetim kurulunun ise revize edilmesi ve futbolla sporla daha çok ilgilsi olanların yönetimde bulunması gerekir.Başkan efendi bir insan, dürüst bir insan biz şahsım adıma diyorum ki sayın Başkan bizleri bırakma, bu şehir ve takımın sana ve senin gibi memeleket sevdalılarına ihtiyacı var.Güven tazelemek için kurula girip tekrar başkanlığa aday olmasını temenni etmekten başka çare yokki gibi.Umarım memleket için ve Başak için hayırlı neticeler ortaya çıkar.

Etiketler
anket, baŞkan, bırakmalı