Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)

Kötü gidişatın faturası hep birilerine kesilir.Keşke sezon öncesinde hatta geçen yıl bu zamanlar ileriye dönük düşünülse idi yapılan yanlışlar görülüp hatalardan ders alınsa idi şu an bu tabloyu yaşamayacaktık.Kabullenmek zor, uzun yılar süper lige renk veren, can veren ve hayat verefn bir anlayışla bir duruşu olan Sivassporun bir alt lige yönelmek üzere (umudumu halen kaybetmedim, neden bir mucize olmasın neden ligde kalmayalım...)olması içimizi acıtıyor.Sivassporu marka haline getiren sayın Başkanın eliştirilmesi doğal lakin istifaya davet edilmesi yanlıştı, zamanlama yanlıştır.Yanlışlarla yaşanmaz,bu yönetim gittiğinde yerine kimin geleceği meçhul.Ya kimse sahiplenmezse bu takımı, o zaman sonumuzu düşünmek bile istemiyorum.Benim şahsi düşüncem Mecnun Başkanın devam etmesi, mevcut yönetim kurulunun ise revize edilmesi ve futbolla sporla daha çok ilgilsi olanların yönetimde bulunması gerekir.Başkan efendi bir insan, dürüst bir insan biz şahsım adıma diyorum ki sayın Başkan bizleri bırakma, bu şehir ve  takımın sana ve senin gibi memeleket sevdalılarına ihtiyacı var.Güven tazelemek için kurula girip tekrar başkanlığa aday olmasını temenni etmekten başka çare yokki gibi.Umarım memleket için ve Başak için hayırlı neticeler ortaya çıkar. 

|