Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.05.2016, 00:23   #1
midfielder7
Acemi Yiğido

46 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 midfielder7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilmek istediğm bi konu var bu gün Kayseride Sivasspor takım taraftarının sayısı kaç idi ?..Cevap bulur isem memnun olacağım
1100 civarıydı sanırım
midfielder7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2016, 00:57   #2
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
midfielder7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1100 civarıydı sanırım
Bu da güzel içeride oynadığımız az seyircili kapasiteyi düşünür isek...Ve buradan Kayseriye gidip takımımızı desteklemiş olan tüm tribün emekçilerinin (sonuç her ne olursa olsun ) ellerinden alınlarından öpüyorum...Sivassporluluk skor veya küme düşme hesabı değildir...Olunması gereken yerde olmaktır...
Alt 15.05.2016, 03:14   #3
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 368 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bu da güzel içeride oynadığımız az seyircili kapasiteyi düşünür isek...Ve buradan Kayseriye gidip takımımızı desteklemiş olan tüm tribün emekçilerinin (sonuç her ne olursa olsun ) ellerinden alınlarından öpüyorum...Sivassporluluk skor veya küme düşme hesabı değildir...Olunması gereken yerde olmaktır...
Kıymetli Yiğido ,

O 1100 taraftardan biri de bendenizdim. Kayserispor-Sivasspor konu başlığı altında Size yazdığım önceki 121-122 nolu cebaı yorumumu neden okuyup mesaj yazmadınız. Ben size gülmedim sadece sizin sigarayı içip düşenleri seyrederdim benzetmeniz çok hoşuma gitti ve sizi teyit eder (olumlar) mana da yazdım ama siz alındınız. Ben sigarayı yakmadığım için lamba yakardım dedim latife olarak. Yani beni yanlış anladınız. Ben kimseye karşı haddimi asla aşmam ve polemiğe girmem. Girmeyeceğim de inşallah. Bu benim tarzım asla olamaz.

Saygılarımla.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2016, 03:17   #4
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıymetli Yiğido ,

O 1100 taraftardan biri de bendenizdim. Kayserispor-Sivasspor konu başlığı altında Size yazdığım önceki 121-122 nolu cebaı yorumumu neden okuyup mesaj yazmadınız. Ben size gülmedim sadece sizin sigarayı içip düşenleri seyrederdim benzetmeniz çok hoşuma gitti ve sizi teyit eder (olumlar) mana da yazdım ama siz alındınız. Ben sigarayı yakmadığım için lamba yakardım dedim latife olarak. Yani beni yanlış anladınız. Ben kimseye karşı haddimi asla aşmam ve polemiğe girmem. Girmeyeceğim de inşallah. Bu benim tarzım asla olamaz.

Saygılarımla.
Düzeltme ve özür,

cebaı değil cevabı olacaktı. Düzeltir özür dilerim.
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.05.2016, 15:23   #5
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kıymetli Yiğido ,

Saygılarımla.
Yakın bir tarihte çok eskilerden bir kardeşimin yorumunu görmeyerek yıl geçtikten sonra cevap yazmıştım...yazarkende ''bizim unutkanlığımız,dalgınlığımız,h atamız''diyerekte bahsettim...Burada alınganlık benim tarzım veya huyum değil..Eskilerden tanıma imkanı bulsa idiniz bunu anlardınız...Şunu asla unutmayınızki atladığımız bir konu olsa dahi ben ara ara geçmişimi tekrar gözden geçiriyorum ...Emin olunuz yanıtınıza karşılık bulurdunuz...selamlar..
Alt 15.05.2016, 21:06   #6
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Alıntı:
Yakın bir tarihte çok eskilerden bir kardeşimin yorumunu görmeyerek yıl geçtikten sonra cevap yazmıştım...yazarkende ''bizim unutkanlığımız,dalgınlığımız,h atamız''diyerekte bahsettim...Burada alınganlık benim tarzım veya huyum değil..Eskilerden tanıma imkanı bulsa idiniz bunu anlardınız...Şunu asla unutmayınızki atladığımız bir konu olsa dahi ben ara ara geçmişimi tekrar gözden geçiriyorum ...Emin olunuz yanıtınıza karşılık bulurdunuz...selamlar..
Kıymetli Yiğido,

İyiki varsınız. Size karşı bu sitedeki herkes gibi ben de büyük bir saygı ve muhabbet besliyorum. Sivassporumuz MigroArmisi herzaman büyük bir Sivasspor taraftarı olarak sonsuza kadar minnetle anacaktır.

Saygılarımla.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivasspormysoul'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.05.2016, 22:33   #7
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2016, 22:58   #8
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..
Üstadım siz Ankaradamı yaşıyorsunuz ?

Etiketler
değerlendirelim, maçı