Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Alt 18.02.2007, 17:50   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

Antalyaspor Sivas'ı çok iyi analiz etmiş ve önlemlerini almıştı... Gerçekten tam bir deplasman takımı gibi oynadılar niyetlerini ilk dakikadan belli ettiler... Önce beraberlik eğer karambolden bir gol bulurlarsa onun üstüne yatıp maçı bitirmek ve düşündükleri gibi oldu herşey... Taraftar iyiydi, stadın neredeyse tamamı doluydu ancak futbolcular sanki ilk kez bu kalabılığın karşısında oynuyormuş gibi heyecanlandılar, telaşlandılar... Üç pası üst üste yapamadılar, Antalya üzerinde baskı kuramadılar ama Antalya sahanın heryerinde pres yaptı top kaptı bizim futbolcularımızın Balili ve Servet dısından kosmaya halleri yoktu. Bugün özellikle Serdar ile Cemcan hiç iyi değillerdi. Orta sahamız maçın basından sonuna kadar oyunda yoktu. Oyun kuramadılar, pres yapıp top çalamadılar... Defansta oyunu kurmak için yapılan bütün paslar hiç orta sahaya uğramadan direkt forvete gidiyordu bu da kısa zamanda bizi oyundan düşürdü... Forvette Mehmet'e oynamaktaki ısrarı anlamış değilim... Ona atılan bütün topları Antalya defansı aldı yerden ve havadan bütün topları... Balili ile hiç yardımlaşamadılar ve Bülent Uygun buna bir çare bulamadı... Antalya bizim taktiğimizle bizi yendi olay bu kadar basit...
Son sözde taraftara; bugün maça bu kadar çok insanın gelmesi gercekten çok güzeldi... Ancak birkaç kendini bilmezin kapalı tribün önündeki yan hakeme kar topu atması bize inşaallah pahalıya mal olmaz... Ayrıca takımını uyarmak için kendine ayrılan bölümde futbolcularına ikazda bulunan Yılmaz Vural'a en galiz küfürlerin edilmesi Sivas'a ve Sivaslılar'a yakışmadı...
Alt 18.02.2007, 17:57   #2
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

Yazık oldu bu maça...Maçtan çıktığımda sinirden başım ağrıyordu ama, sonra düşündükçe bu lig uzun bir maraton.. Yenmekte var yenilmekte. İnşallah bundan sonraki maçlarda aynı hatayı yapmayız. Çok yazık oldu 3 puana...
Alt 18.02.2007, 18:07   #3
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.

Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.

Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..

Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

SAYGILARIMLA.....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Alt 18.02.2007, 18:37   #4
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün bu maç hakkında ne konuşulabilir bilemiyorum.Ama şunları söylemek istiyorum.Zannediyorum hocamız sayın Bülent UYGUN başka bir maçın yorumunu yapmış.Sahada sezonun en kötü Sivassporu vardı.Sahada Servet Çetin,Petkoviç,Murat Sözgelmez ve Fran Sergio harici diğer oyuncularımız resmen sahada gezindiler.Geçen Hafta Yasir konusu tartışılmıştı İşte bugün gerçek Yasiri sahada gördük.

Taraftara gelecek olursak;Bugün görevini taraftar bence fazlası ile yaptı.Biletler sabahın erken saatlerinde tükendi.Tribünlerin alt kısımlarındaki boşluklar ise güvenlik sebebi ile idi.Bugün tribünler full çekti.Ve 90 dakika takımına destek oldular.Seyircimize yazık oldu.Hepsinin maçtan önce gözlerinden umut şaçılıyordu.Ama maçtan sonra hepsin mahsun ve üzgün olarak stadyumdan ayrıldılar.

Antalyaspor takımını da ayrıca kutluyorum.Bugün Sivassporu Sivassporun silahı ile vurdular.Yani ilk önce durdurdular sonrada tek kurşunla işi bitirdiler..

Sayın hocama şunları söylemek istiyorum.Takımı maçlardan önce iyi hazırlıyorsunuz iyi motive ediyorsunuz ama oyuncu şeçimlerinde biraz daha akıllı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.

SAYGILARIMLA.....

YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK İİİ ANALİZ YAPMIŞSIN BENCE SERKAN GARDAŞ SADE ŞUNU DEMEK İSTİYORUM HANİ FUTBOLCU-YÖNETİM-FUTBOLCULAR-TARAFTAR PSİKOLOJİSİ VARDIR HANİ YENİLDİMİ YÖNETİM DER HER ZAMAN TARAFTAR YOK İLGİ YOK,FUTBOLCULARDA AYNI DERTTEN YAKINIR,BİZDE DERİZ İİİİ GİTMİYORLAR DURUMLARI İİİ DEĞİL BAZILARAI MAÇA GİTMEZ AMA BUGÜN SİVASTA BU SAYDIKLARIMIN HARİCİ HEPSİ VARDI ELİ ÖPÜLECEK TARAFTAR ,HAYRAN BIRAKTI HELAL OLSUN PEKİ YÖNETİM BU SEFER SUÇ KİMDE HAKEMDEMİ!!!!!!!+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 18:38   #5
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu işte yenmekte var yenilmekte her ne olursa olsun sivassporluyuz.sivas uefayada gidecek 45 puanda toplayacak,bizde göğsümüzü gere gere gezeceğiz.konya maçında balili yok kart cezalısı hoca onun yerine kimi oynatacak bilmiyorum.yeni transferleri ağız tadıyla izleyemedik.yedek klubesinin boş kalmaması içinmi verildi o kadar paralar.

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007, 18:53   #6
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

yazık oldu kazanmalıydık malesef
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Alt 18.02.2007, 19:47   #7
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

maçı dinleme fırsatımın olmadı ama sivasspor un bu maçı alacagana inanmıştım. kendi evinde böle bi fırsatı kaçırmaz diye düşnüyodum ama kaçrdı. lig uzun bir maraton diğer maçları alır, yenmekde var yenilmekde demiycem. çünkü bana göre artk hata yapmamalıyız. haftaya maç konyayla maç sivas da olmasına ragmen herkes Konya nın bu sıra ne kadar iyi oynadıgını biliyo. Antalya ya kendi evinde yenldikten sonra açıkcası korkuyorum Konya ya yenilmesinden. bence Antalya yı yenmeliydi çünkü Konya maçı tehlikelii
Benim düşüncem böylee
Alt 18.02.2007, 20:03   #8
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçı dinleme fırsatımın olmadı ama sivasspor un bu maçı alacagana inanmıştım. kendi evinde böle bi fırsatı kaçırmaz diye düşnüyodum ama kaçrdı. lig uzun bir maraton diğer maçları alır, yenmekde var yenilmekde demiycem. çünkü bana göre artk hata yapmamalıyız. haftaya maç konyayla maç sivas da olmasına ragmen herkes Konya nın bu sıra ne kadar iyi oynadıgını biliyo. Antalya ya kendi evinde yenldikten sonra açıkcası korkuyorum Konya ya yenilmesinden. bence Antalya yı yenmeliydi çünkü Konya maçı tehlikelii
Benim düşüncem böylee
ZATEN BİZİM TUHAFIMIZA GİDEN LİGEN EN ZAYIF TAKIMINI 16,000 TARAFTARIN KARŞISINDA+KENDİ EVİMİZDE BU OLMAMALIYDI,YAPILMAMALIDI!!+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Alt 18.02.2007, 21:42   #9
KAMER-ÜL ZEMAN
Acemi Yiğido

KAMER-ÜL ZEMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 KAMER-ÜL ZEMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim düşüncem böylee
Özgürlüğü elinden alınmış, kafesse tıkılmış ASLAN'da aslan özelliği kalırmı ?.. aslan sivas'lı
KAMER-ÜL ZEMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
Alt 18.02.2007, 21:48   #10
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1

Alıntı:
KAMER-ÜL ZEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özgürlüğü elinden alınmış, kafesse tıkılmış ASLAN'da aslan özelliği kalırmı ?.. aslan sivas'lı
Kafesinden içinden çıkarsa çok şey olcak o yüzden orda o orda ama bir sürü ASLAN dısarda merak etme
(ama ben sivasspor hakkında yorum yapmıstm bu nerden çıktı)