Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”
Alt 27.05.2011, 19:49   #91
turkojan
Yeni Yiğido

turkojan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 turkojan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”

Koşu pisti olmasın gerçekten çok kötü ingilteredeki gibi olsun saha çizgileri ile taraftar arasında 1,5 metre mesafe var.ayrıca bizim sivasın adamı yine tayyibi sevindirir akp sivas'dan istidiğini alır
Alt 27.05.2011, 19:59   #92
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ARKADAŞLAR BENCE BAŞBAKANIN BU MİTİNGİNDE BİR PANKART AÇMALIYIZ NE DERSİNİZ? BENCE BURDANYAZALIM İYİ BİR PANKART AÇALIM STAD KONUSUNDA
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.05.2011, 20:05   #93
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

çok güzelbir haber hayırlısı olsun inşallah destanlar yazacagımız bir yer olur
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 20:09   #94
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

bir tarafta koskoca birinci sıra adayı 25 bin diyor, diğer tarafta ak parti sivasspor.com temsilcisi tavarih bey 30 binin üzerinde diyor napak, inanak mı panpa?

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler hürdoğan'ın bu haberi yalan çıktı! bugün ak parti 1. sıra adayı ismet yılmaz 25 bin olacak dedi. muhtemenlen hurdoğan'a bu haberi yapması için ilan milan birşeyler yedirmiştir ak parti.

aşağıda bugünki haber var:

....

Kentte yapılacak olan yapımı devam eden bazı projeler hakkında da bilgi veren Yılmaz, yeni stadyum için protokolün imzalandığını ve 25 bin seyirci kapasiteli güzel bir tesisin yapılacağını söyledi.

....

http://yeniulke.net/?msec=Haber&ssec=siyaset&isec=14146
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Hürdoğan'dan önce ben dedim.. Şu anda işlem tamam. Kapasite 30.000 üzerinde. Proje bitince tam küsüratlı sayı ortaya çıkacak.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 20:38   #95
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir tarafta koskoca birinci sıra adayı 25 bin diyor, diğer tarafta ak parti sivasspor.com temsilcisi tavarih bey 30 binin üzerinde diyor napak, inanak mı panpa?
Kardeş ben senin yorumlarını ve görüşlerini beğeniyle takip ediyorum ama bu üslubu sana yakıştıramadım. Bak ben haberi verdikten bir hafta sonra Hürdoğan yazdı aynısını. En azından "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye düşünmen lazım. Ben iddialıyım.

Ha burda siyaset yapmıyorum. İnşallah oraya çekmezsin. Ama senin Akp adayı dediklerinle mesafem 2 dakika Ayrıca haberlerim tek bir kaynaktan değil Üstelik unutma 25.000 sayısının haberini de ilk benden almıştınız. Üslubun beni alaya almaksa senin takdirin !
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 20:48   #96
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kardeş ben senin yorumlarını ve görüşlerini beğeniyle takip ediyorum ama bu üslubu sana yakıştıramadım. Bak ben haberi verdikten bir hafta sonra Hürdoğan yazdı aynısını. En azından "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye düşünmen lazım. Ben iddialıyım.

Ha burda siyaset yapmıyorum. İnşallah oraya çekmezsin. Ama senin Akp adayı dediklerinle mesafem 2 dakika Ayrıca haberlerim tek bir kaynaktan değil Üstelik unutma 25.000 sayısının haberini de ilk benden almıştınız. Üslubun beni alaya almaksa senin takdirin !
kardeş seni alaya almak gibi bir niyetim kesinlikle yok. öyle anlaşıldıysa kusura bakma. sadece esprili bir şekilde ortadaki ironiyi açığa vurmaya çalıştım. ayrıca emin ol ben de senin yorumlarını beğenerek takip ediyorum.

ancak bu stadyum konusunda o kadar çok yalan haber ve beyanat duyduk ki açık konuşayım, ihale yapılıp resmi sözleşmeyi görene kadar kapasiteye filan inanmam. sana laf dokundurmadaki esprinin amacı, koskoca vekil adayı hem de eski bakan daha bugün çıkıp 25 bin olacak diyor, ama sen de ısrarla 30 bin üzeri diyorsun, umarım sen doğrusundur, umarım senin dediğin gerçekleşir, zaten bizim istediğimiz de bu ama seçim önü ak parti üzerine biriken tepkiyi hafifletmek gibi bir düşüncen varsa; parti menfaati sivas'ın menfaatinin önüne geçerse buna da üzülürüm!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 20:55   #97
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hocam halen kısmen de olsa beni Akp savunucusu sanıyorsun. Açtığım konulara bak. 25.000 konusunu açan ve eleştiren de benim. Haberi paylaştım diye lütfen beni öyle değerlendirme.

Ben yüzde yüz olacak demiyorum ama mesafe alındı. Hem vekil adaylarına bu konuda kesinlikle konuşmamaları talimatı verildi. Üstelik vekil adayı da kesin 25.000 diyemez. En az 25.000 diyebilir hocam. Kesin rakam proje ile ortaya çıkar ve küsüratlı olur. Bakın daha bugün Vali bey Gençlik Müdürlüğü'nün 33.000 konusunda direttiğini söyledi. Ben olacağına inanıyorum. Haberi o şekilde aldım. Ama tabiki Sivas bu konularda çok çekiyor. Protokol olmadan inanmayacağız. Ama bu konuyla ilgili ve diğer konularla ilgili hiçbir bilgi paylaşmıyorum artık dikkat edersen. Emin ol şu ana kadar sadece bu konuda değil Vatan Bilgisayar'ın Sivas'a da gelmesi dahil en az 15 konuda önceden bilgi paylaştım. İnşallah yine sonuç alırız.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 21:54   #98
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
+++25 bin yeterli 15 bin zaten zor doluyor
sizdemi bir sorun var yoksa bizde mi

burada yazılıp çizilenleri ne tarafınızla anlıyorsunuz acaba yada anlama gibi bir duyunuz varmı zaten mevcut stadımız 17.000 kişilik siz kalkmış poponuzdan 15 bin olsun diyorsunuz buyurun olsun
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 22:00   #99
stain
Usta Yiğido

Alıntı:
Arkadaşlar Hürdoğan'dan önce ben dedim.. Şu anda işlem tamam. Kapasite 30.000 üzerinde. Proje bitince tam küsüratlı sayı ortaya çıkacak.
neyse sen hürdoğandan önce demişsinde bende bu sitedeki arkadaşlardan önce şunu söyleyiveriyim sivasa stad falan yapılmaz neden mi daha geçn seçim söz verdiler bu seçim yine verecekler öte seçim yine verecekler yani anlayacağın

İSTİKRAR SÜRSÜN SİVAS KÜÇÜLSÜN

SEN SİVASSIN BÜYÜK DÜŞÜN
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 22:07   #100
stain
Usta Yiğido

Alıntı:
Hocam halen kısmen de olsa beni Akp savunucusu sanıyorsun. Açtığım konulara bak. 25.000 konusunu açan ve eleştiren de benim. Haberi paylaştım diye lütfen beni öyle değerlendirme.

Ben yüzde yüz olacak demiyorum ama mesafe alındı. Hem vekil adaylarına bu konuda kesinlikle konuşmamaları talimatı verildi. Üstelik vekil adayı da kesin 25.000 diyemez. En az 25.000 diyebilir hocam. Kesin rakam proje ile ortaya çıkar ve küsüratlı olur. Bakın daha bugün Vali bey Gençlik Müdürlüğü'nün 33.000 konusunda direttiğini söyledi. Ben olacağına inanıyorum. Haberi o şekilde aldım. Ama tabiki Sivas bu konularda çok çekiyor. Protokol olmadan inanmayacağız. Ama bu konuyla ilgili ve diğer konularla ilgili hiçbir bilgi paylaşmıyorum artık dikkat edersen. Emin ol şu ana kadar sadece bu konuda değil Vatan Bilgisayar'ın Sivas'a da gelmesi dahil en az 15 konuda önceden bilgi paylaştım. İnşallah yine sonuç alırız.
kardeş onu bunu bilmemde akp nin içinden birisin velhasılıkelam

bak yazında demişsinki akp milletvekili adaylarına bu konu hakkında konuşmamaları için talimat verildi ağzınla söylüyorsun

şimdi diğer bir hususta o vekiller seçilmeyecek mi vede seçilincede yine sizinde dediğiniz gibi birileri tarafından konuşma yasakları falan mı getirilecek geçen dönem olduğu gibi ??????

sorumu açıklarsan memnun olurum madem akp nin içindeki olayları bu kadar iyi biliyorsun söylede bizde öğrenelim ama şu yazından şunu çıkardım bu vekil adaylarıda diğerlerinden farklı değil

Etiketler
, bin, kapasite, oldu”