Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2012, 23:41   #91
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Süper isler yapacak riza hoca bu takimda inaniyorumki seneye grosicki cerny gibi iyi bi forvet alacak gecen seneki sivassa bak bu seneki sivasa bak seni seviyorum sivassporum riza hocam
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2012, 23:50   #92
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar bu maç bitti, gerekli dersleri alalım ve yolumuza bakalım. Emin olun ki bizi Rıza hocamızla birlikte çok parlak bir gelecek bekliyor. Biz çok güzel oynadığımız bir maçta 3 puan beklerken elimize sıfır puan ve kalemizde 4 gol görünce demoralize olduk. Bakın internette gezinirken, bir sitede okudum, Sivasspor'la ilgili yorum yapan bir yorumcu ne yazmış. Okuyup gurur duydum:

sivasspor bu akşam ki fenerbahçe maçında içine barcelona kaçmış takım. uzun zamandır türkiye liginde üç büyükler de dahil bu kadar iyi pas yapan ve rakibe baskı kuran takım görmedim. puan kayberderlerse yazık olacak.

Yenilmiş olsak bile Türkiye'ye çok güçlü olduğumuz mesajını verdik bir kez daha. Hiç olmazsa bununla teselli bulalım.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2012, 23:52   #93
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu maç bitti, gerekli dersleri alalım ve yolumuza bakalım. Emin olun ki bizi Rıza hocamızla birlikte çok parlak bir gelecek bekliyor. Biz çok güzel oynadığımız bir maçta 3 puan beklerken elimize sıfır puan ve kalemizde 4 gol görünce demoralize olduk. Bakın internette gezinirken, bir sitede okudum, Sivasspor'la ilgili yorum yapan bir yorumcu ne yazmış. Okuyup gurur duydum:

sivasspor bu akşam ki fenerbahçe maçında içine barcelona kaçmış takım. uzun zamandır türkiye liginde üç büyükler de dahil bu kadar iyi pas yapan ve rakibe baskı kuran takım görmedim. puan kayberderlerse yazık olacak.

Yenilmiş olsak bile Türkiye'ye çok güçlü olduğumuz mesajını verdik bir kez daha. Hiç olmazsa bununla teselli bulalım.
Link versen de biz de okusak.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 00:52   #94
Trn58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Trn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu macin neyini degerlendirelim bilmiyorumki... mac 2-1 devam ederen sivasimla gurur duyuyordum, helal olsun bu takima kadiköyde fenerbahceye top oynatmiyoruz diyordumki, 10 dakikada bütün hersey gitti bu nasil takim bu golleri amatör takimlar yemez, kalecimiz besiktas macinda toplari cikarirken fener macinda neden iceri aliyor, riza hoca neden takimi bozup cerny nin yerine pedrieli oynatiyor. 10 dakika olmasa bu sorularin hic biri sorulmayacak hafta sonu herkes sivasi konusuyor olacakti.
Ama sevinmek icin sevmedik seni sivasim hayat devam ediyor kendini affettireceksin sen inaniyoruz sana.
Trn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 05:22   #95
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takimin morali bozuldu, haftaya forvetde yok. Yani bilmiyorum, önümüzdeki 3 mactan enfazla 2 puan cikar gibime geliyor. Buda ilk 4 sansini bitirir. En azindan arkadan gelenler kaybetsede, ilk 8 tehlikeye girmese. Sinirlerim hala tepende, yahu kardesim bir takim bu kadarmi puan dagitmatka cömert olurya. Antepe bedava 3 puan, Fenere 3puan, gayseriye 8tasa gitti 2`ser puan, bu ne yaa say say bitmez... Aslinda suan cok rahat 3 veya ikinci olabilirdik, yooo biz ne yapiyoruz, elimizin tersiyle geviceviriyoruz.
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 07:03   #96
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Maçın değerlendirilecek pek bir tarafı yok.Alex ın varsa böyle maçları bile alırsın.Dikkat ettiniz mi bilmem ben fb nin gol pozisyonunu göremedim.Emre şut attı gol oldu.Alex şut attı gol oldu.Yine Emre vurdu gol oldu.Birtek Alex ın attığı ikinci gol pozisyondu.Başka da pozisyonları falan yok.Çok yazık oldu bize.İlk yarının sonlarında Eneramo nun pozisyonu penaltı falan değil.İçeri girer girmez vursaydı daha iyiydi.Daha nereye gidiyorsun anlamadım ki.Volkan ı geçmeye çalışırken ayağının yere sürüyerek yani ayağını kaleciye takmaya çalışarak gidiyor belli.Bu gol alsa devreye 3-1 başlayacaktık.Pedriel de onu atsaydı 4-1 olacaktı iş bitecekti ondan sonra tarihi fark bile olurdu.Rıza hoca nın Pedrielle başlamasıni ve oyuncu değişikliklerinde Grosicki yi çıkarıp Faty almasını yadırgadım.Tabi ki Cerny alınmalıydı.Neyse G.Birliği maçının artık mutlak kazanmalıyız
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 07:25   #97
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün hamsi kafalar gayseriyi yenerse "Final Four" olayi bitmistir vesselam. 1- CinCon 60
2- Fener 54
3- 8tas 49
4- Hamsi 48
5- GB 43
6- Yigido 42

Ati alan Üsküdari gecmis oluyor....
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 08:21   #98
eneskeskin
Acemi Yiğido

22 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 eneskeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Son zamanlarda izlediğim en kaliteli maçlardan biriydi. Temposu oyun kalitesi Premier Lig ayarındaydı. Bundaki en büyük pay da kesinlikle Sivasspor'da, Fenerbahçeyi ilk yarıda oynatmayarak 2-1 öne geçmesi, ikinci yarıya atak başlaması, 3. golü bulabileceği pozisyonlara girmesi çok önemliydi ama şanssızdı Sivasspor. Fenerbahçe'nin usta ayakları şanslarının da yaver gittiği maçta golleri bulunca maç da kaybedildi...

Maçın en iyisi kimdi : Fenerbahçe'de Moussa Sow... Sivasspor'da Kıvanç Karakaş...

Maçın en kötüsü kimdi : Fenerbahçe'de Dia... Sivasspor'da Pedriel...

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakemi zorlayacak bir pozisyon olmadı her iki takım da tatlı sert oyunu seviyor ama sakatlamaya yönelik can yakıcı fauller olmadı.

Maçın Kader Anı : Tabii ki Pedriel'in kaçırdığı gol ! Ayrıca Fenerbahçe'nin 3. golünde Rajnoch'un yaptığı hata da kötü oldu tabi...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Pek anlam veremedim açıkçası, özellikle ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Grosicki'yi çıkarması yanlıştı bence...
eneskeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 08:46   #99
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Kardeş bune ya,böyle maç mı olur gözünü seviyim ya.Hocam yazıktır bu takıma,hakem belli zaten,satılmış köpek.Al sana şike vereceksen hakeme ceza ver.Cezayı verenlerde 4 büyük takımı kollluyor.

Pedriel kardeşim sen nasıl futbolcusun ya,git mahallende oyna kardeşim.Ne işin var senin süper ligde.Hocam gönderin şu adamı ayıptır ya,ya bu kadarda olmaz kardeşim ya,takım ne güzel organize geliyor,baskıyı kuruyoruz rakibe,önünde dev gibi kale varken sen nasılda olur yan tarafa atarsın aklım almıyor.Üstelik pozisyonun devamında gol yiyorusun.Olmazki.

Bu adam hiçmi kendini geliştirmez.İnönüdede bomboş kale yerine auta atmıştı pedriel.At çöpe gitsin.Suç hocada,hocam takım gayet güzel mükkemel oynadık.ancak bu pedriel yüzünden bu mükemmelliği göremiyoruz hocam.Hiçbir zaman 11 le başlamayan adam neden bu maçta 11le başlar ki ya.Git cihanı 11 de başlat eğer cerny sakatsa.

NiHatta zaten ne geldiyse yedi,fenerin pozisyonumu var.Nihatı keser hoca.bir tane güzel kaleci olmazmı ya.Biz kalenin dibindeki golü atamıyoruz adam taa nereden gol atıyor yazık.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 09:36   #100
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporun oyunu temposu süper ligin en iyi takımı bunda şüphe yok anacak biz lider degilsek bir kaleci iki santraforumuzun olmayışıdır olay bu kalec
10:34
TEKOTORİTE58:
samsunspora bakıyom düşme hattında ama şu anki santraforlarına bak gekas ekiko lance üçüde gerçekten santrafor bizde yok bizde çarık çürük santraforla
10:32
TEKOTORİTE58:
şimdi hereks suarez şuçlu diyor tamam golü atamadı dogru ama atamadım diye golmü yemek lazım sonra enaramodada iş yok şut atmayı bilene yok karşı karş
10:31
TEKOTORİTE58:
yani rıza hoca bu oyunculara hiçmi topa nasıl vurulur göstermiyorsunuz anlamıyom benim 6 yaşındaki oglum o golü atardı en azından topa düzgün vururdu
10:27
TEKOTORİTE58:
sivasporun en önemli eksigi bir santrafor iki hala kaleci bu seneki niye geçmiyorki anlamıyom hazırsa bir an önce geçsin bu kalecimiz iy ama buda acem
10:26
TEKOTORİTE58:
halil diye bir santraforumuz vardı golcüde santraforda oydu halil olacakta karşı karşıya gol kaçıracak volkanında içeri sokardı sivassporun
10:25
TEKOTORİTE58:
yazık oldu bize gerçekten maçın hakkı sivasın galibiyeti idi ama aynı antep maçı gibi kaybettik etkili golcümüz yok hatırlayanlar bilir 3.ligde
10:23
TEKOTORİTE58:
verdi diyenler verdikmi şimdi ha vermedik adamlar bizi 2 dakikada yendi demi demekki karşındaki takım mahelle takımı degil geçensenede vermedi
10:22
TEKOTORİTE58:
alexsi sanki sıradan bir oyuncu gibi bom boş bırakırsak adamda böyle cezamızı keser büyük takım olmak kolay degil şimdi soruyom sivas herzaman fb maç
10:21
TEKOTORİTE58:
dün ben burdan hakemin düzgün yönetmeyecegini yazmıştım ancak hakem bir iki hata dışında bizi yendiren etken olmadı biz boş kaleye gol atamıyoruz
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, değerlendirelim, maçı, show, yildirim