Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
Alt 28.01.2008, 22:38   #1
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

Alıntı:
antitoksidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanılmıyorsam SİVASSPOR KONYASPOR'u CUMHURİYET KUPASI maçında 4-1 yenmişti super ligde idi o zaman
arkadasım biz süper ligden bahsediyouz...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 15:05   #2
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nedense Fenerbahçe maçında Sistem değişikliğine gitti Bu da düşündürücü.

Sivas Her zamanki oyununu oynasaydı fenerbahçeyi yenerdi.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 15:18   #3
Oğuz41
Yeni Yiğido

Oğuz41 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Oğuz41 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1 - Bunları tarafsız bir gözle yazacağım.İsteyen kızar , isyen kendine pay çıkarır..

BENCE ; SivasSpor taraftarı takımına itici güç olamıyor.Mesela Trabzonspor maçınızı izledim.Ses gelmiyor tribünlerden ya?Biz kahvede oyun oynuyoruz o sırada ; geçen muhabbet " Takım şampiyonluğa oynuyor.Taraftar küskünlere " .. Bunda soğuğun ÇOK BÜYÜK bir payı var ama ; takımınızı bu zaman desteklemezseniz ne zaman destekleyeceksiniz ? Taraftar cefakardır.Soğuk kar,kış,kıyamet dinlemeli.

Mesela dün İzmitte çok soğuktu.İstanbulspor maçında gene tribünlerimiz doldu.Gene itici güç olmayı başardık.78 den sonra bi ara sussakta , anladık ki olmayacak " YAPTIĞIMIZ BASKI VE TEZAHÜRATLAR " sonucu ilk golumuzu 88.de , ardından 90. da 2.golumuzu bulduk..

Dünkü fenerbahçe maçında bakıyorum tribünlerinize trübünlerinizin sadece orta bölümünde 100 kişilik bir grup boğaz patlatıyor , yanında amcam elinde çekirdek çıt çıt çıt gidiyor.Yani inanın bu durumda KocaeliSpor olacak ve öle durulacak o stadda ? düşünemiyorum bile ...

Sivasspor taraftarı KENETLENİN BİRBİRİNİZE !

2 - Medya malesef Sivasspor'u bitirme politikasına başladı.Mehmet Yıldız'ın transfer'le kafasını karıştıyorlar.Sizi poh pohlayıp havaya girip , küçük takımlara hırs yaptırıyorlar.Sizden şampiyonluğu satmanızı bekliyorlar.Zamanında Bülent Uygun'un KocaeliSpor'umuz şampiyon olacakken takımını sattığı gibi ; sizden de takımınızı satmanızı istiyorlar.

BU OYUNA GELMEYİN ...

Ve aklıma nedense hep şu geldi maçtan sonra ; BÜLENT UYGUN KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU HANGİ TAKIM İÇİN SATTI ? Ezikbahçe ..

PEKİ DÜN SİVASSPOR KENDİ SAHASINDA İLK DEFA KİME YENİLDİ ? Ezikbahçe ...

BÜLENT UYGUN'UN LAKABI NEDİR ? ASKER BÜLENT .. BUNU NERDE KAZANMIŞTIR ? Ezikbahçe ...

İnşallah komplo teorisi olarak kalır aklımda ...
Oğuz41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 15:13   #4
bugokturk
Yeni Yiğido

bugokturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugokturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hangi sistem değişti?? Garip garip laflar edip suyu bulandırmaya çalışıyorsunuz...

Cvetkov-Mehmet forvet oynadı, arkalarında Muhammet Ali, onun arkasında 3 ortasaha, geride 4 defans. Neresi farklı bunun??
bugokturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 19:48   #5
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bugokturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hangi sistem değişti?? Garip garip laflar edip suyu bulandırmaya çalışıyorsunuz...

Cvetkov-Mehmet forvet oynadı, arkalarında Muhammet Ali, onun arkasında 3 ortasaha, geride 4 defans. Neresi farklı bunun??
Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.01.2008, 01:23   #6
bugokturk
Yeni Yiğido

bugokturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugokturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bugokturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.01.2008, 08:44   #7
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1249 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bugokturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bu tip maclar oncelikle adam adama savunma olmaz meselaalexi sezer tutarken sezer oyunun içine hiç giremedi taki 2-0 olana kadar. birde bu macta tek forvetle çıkarak ort sahayı güçlü tutmak en iyisi olacaktı bence taktksel hatalarbuydu. bunada defansımızın kadem ve yandan gelen ortalara olan zaafıda eklenince bu üzüntlü tablo ortaya çıktı.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
Alt 29.01.2008, 09:01   #8
Rallim58
Gast

Standart FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

Bu kafayla da hiçbir zaman yenemeyiz.
Arkadaşlar, varsa ders çıkaracak kişiler, teknik yönetimin taktik uygulamaları verilen görevin yerine getirilip getirilememesinde ise futbolculardır. 3 gün oldu hala tartışıyoruz. Teknik patron suçlu benim dediyse fazla söze hacet olmaz. Gelecek haftaya bakılmalı moral ve motivasyon desteğini sürdürmeliyiz. Yok Hayrettin açık verdi. Yok Sezer yarım metrelik Alex'e kafa vurdurdu. Hata olmazsa gol olmaz. Biz bugüne kadar herkesi nasıl yendik ise Fenerde geldi bizi yendi. Rakibimiz unutarak konuşup duruyoruz. Lütfen yapıcı yorumlarla destek olalım. Henüz kaybedilen birşey yok. Lig devam ediyor yeterki YİĞİDO SEN..! TAKIMINA MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ DEVAM ETTİR

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 11:25   #9
şebnem
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 şebnem FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu işin içinde bi bit yeniği var sivas kolay kolay yenilmez

nasıl yani bile bilemi yenildi fenerbahçeye yenilmek kadar doğal birşey varmı. beşiktaş,galatasaray,trabzon bunları evinde yenen yine bu takım büyük maçları iyi oynuyorlar niye altında birşey aranıyor.
şebnem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 15:24   #10
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİM.
NEDEN YENEMİYORUZ FENERBAHÇEYİ.
HEMEN HEMEN BÜTÜN TAKIMLARI YENEBİLİYORUZ.HATTA BEŞİKTAŞ GİBİ TAKIMI İNÖNÜDE YENEBİLİYORUZ AMA FENERİ YENEMİYORUZ.
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.
BUGÜN HÜRRİYET.COM DA BİR OKUYUCU AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTI"FENERBAHÇENİN YAN KURULUŞU SİVASPOR,FENER GÜLE OYNAYA KAZANDI" DİYORDU..
İNANMAK DAHİ İSTEMİYORUM.

NEDEN....
maçı izlediniz mi bu yorumu yaparken bilmiyorum.Ben maçtaydım.Fenerbahçe Sivaspora karşı çok ama çok üstün futbol oynadı.Bunun altında başka şeyler aramak bize yakışmaz benim gördüğüm sivaslı futbolcular elinden geleni yapmaya çalıştı ama yetmedi.yapacak bir şey yok artık önümüze bakmalıyız.Lig daha bitmedi malum önümüzde zorlu bir antep maçı var onu alalım yeter bize.