Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Bu hafta içinde ve önümüzdeki hafta transfer konusunda sivassporun atağa geçeceğini tahmin ediyorum.Bekleyip göreceğiz..Bence sivasspor bazı oyuncularla anlaştı;ama hoca ve başkan ve yönetim deki 1-2 kişi hariç kimse bilmiyor..Defansa 1 yabancı oyuncu ortasahaya 1yabancı oyuncu veya 2 yabancı oyuncu forvete de 1 oyuncu alarak transferi noktalayacaklar..Umarım alınan oyuncular takımda direkt oynayacak oyuncular olur...İçimden bir ses defansa G.Amerikalı bir stoper orta sahaya da G.Afrikalı 1 veya Fransız uyruklu oyuncu forvete de 1 yerli 1 de yabancı alınacağını düşünüyorum...Bekleyip göreceğiz...Bazı arkadaşların söylemişken ismlerini de söyle kurtul dediklerini duyuyorum ama keşke bir bilsem...Şu sıralar internette yabancı siteleri taramakla meşgulüm;umarım dediklerim doğru çıkar da takımda taraftar da rahat nefes alır.....Şu anda kimbilir Bülent Hocanın kafasında kimbilir ne tilkiler dolaşıyordur....Haydi hocam Bilica,Kamanan transferleri gibi lütfen tüm Türkiye'de tekrar Sivassporu konuşturup herkese hayran bırakalım...
|
kardeşim sen beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün.ilahi ya ''bazı arkadaşların söylede kurtul dediklerini duyar gibiyi ama keşke bir bilsem''İNŞALLAH sen haklı çıkarsın kardeşim,iki gündür yüzümü güldüren tek şey bu oldu.ALLAH senden razı olsun