Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Takıma Takviye Şart
Alt 09.08.2009, 21:09   #101
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Takıma Takviye Şart

Alıntı:
yigidogurbettee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadşlar bu konuyu sürekli gundemde tutmak istiyorum belki yöneticilerden biri görürde veya bülent hocamız gorurde transferi ne kadar istedigimizi anlarlar sırf taaraftar aşkına transfer yaparlar.. bu konuda sivasspor taraftarı cok etkisiz.. ankaragucu bursaspor eskisehirspor taraftarları baskı yapıyo sıkıyorsa transfer yapmasınlar.! bizde baskı yok ki...!

konuya sürekli bişeyler yazın arkadslar..
Gardaş devamlı gündemde tutma düşüncene bende katılıyorum. Hem bugün Yönetim Kurulu acil toplandı ve Bülent Hocamızıda yanlarına seslediler. Sayın Fikret Ünsal ise yaptığı açıklamada takıma 3 yabancı transferi kararını aldıkjlarını ve Bülent Hocayı ise hesap sormak için değil, sadece bu yönetim kurulu kararı onu ilgilendirdiği için seslediklerini açıkladı...

Yani anlayacağınız önümüzdeki 3-4 ay içinde çabucak bir transfer yapmayı düşünüyor yönetim... Eğer şayet piyasada ucuz, kelepir ve çok kaliteli oyuncu kaldıysa... Şaka bir yana inşallah şu Shaktar maçına yetişir tabiiki listeler verilmediyse...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 21:46   #102
kupecikli58
Yeni Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 kupecikli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her gün siteye girmekten bıktım artık transfer yok Allah aşkına bana biri anlatsın bu durumu kafayı yiyecegim sinirden ligin en kötü takımı gözüken diyarbakır bile mendoza gibi güçlü birini aldı oda dün ankaragücü maçında golünü attı ama biz transferde diyardan bile kötüyüz anlamadıgım ALAYINA İSYAN ŞAMPİYON SİVAS
kupecikli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 22:32   #103
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımdaki bariz eksiklikler ve transfer yapılması gereği yeni anlaşılmışsa ortada ciddi bir sorun var demektir...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 22:39   #104
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln Cevap: Takıma Takviye Şart

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hafta içinde ve önümüzdeki hafta transfer konusunda sivassporun atağa geçeceğini tahmin ediyorum.Bekleyip göreceğiz..Bence sivasspor bazı oyuncularla anlaştı;ama hoca ve başkan ve yönetim deki 1-2 kişi hariç kimse bilmiyor..Defansa 1 yabancı oyuncu ortasahaya 1yabancı oyuncu veya 2 yabancı oyuncu forvete de 1 oyuncu alarak transferi noktalayacaklar..Umarım alınan oyuncular takımda direkt oynayacak oyuncular olur...İçimden bir ses defansa G.Amerikalı bir stoper orta sahaya da G.Afrikalı 1 veya Fransız uyruklu oyuncu forvete de 1 yerli 1 de yabancı alınacağını düşünüyorum...Bekleyip göreceğiz...Bazı arkadaşların söylemişken ismlerini de söyle kurtul dediklerini duyuyorum ama keşke bir bilsem...Şu sıralar internette yabancı siteleri taramakla meşgulüm;umarım dediklerim doğru çıkar da takımda taraftar da rahat nefes alır.....Şu anda kimbilir Bülent Hocanın kafasında kimbilir ne tilkiler dolaşıyordur....Haydi hocam Bilica,Kamanan transferleri gibi lütfen tüm Türkiye'de tekrar Sivassporu konuşturup herkese hayran bırakalım...
kardeşim sen beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün.ilahi ya ''bazı arkadaşların söylede kurtul dediklerini duyar gibiyi ama keşke bir bilsem''İNŞALLAH sen haklı çıkarsın kardeşim,iki gündür yüzümü güldüren tek şey bu oldu.ALLAH senden razı olsun
yigidocengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 22:42   #105
serdal58
Yiğido

serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serdal58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

al bir tane defans

al bir tane ortasaha oyun kurucusu

al bir tane forvet
serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 22:45   #106
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Takıma Takviye Şart

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş devamlı gündemde tutma düşüncene bende katılıyorum. Hem bugün Yönetim Kurulu acil toplandı ve Bülent Hocamızıda yanlarına seslediler. Sayın Fikret Ünsal ise yaptığı açıklamada takıma 3 yabancı transferi kararını aldıkjlarını ve Bülent Hocayı ise hesap sormak için değil, sadece bu yönetim kurulu kararı onu ilgilendirdiği için seslediklerini açıkladı...

Yani anlayacağınız önümüzdeki 3-4 ay içinde çabucak bir transfer yapmayı düşünüyor yönetim... Eğer şayet piyasada ucuz, kelepir ve çok kaliteli oyuncu kaldıysa... Şaka bir yana inşallah şu Shaktar maçına yetişir tabiiki listeler verilmediyse...

3-4 ay mı???? Gün de de içimiz ferahlasın bu kadroyla hiç bişeey yapamayız.. acilen 4 kaliteli transfer şartt..
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 23:05   #107
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Az önce Bülent Uygun samanyoluhaber tv de telefonla baglandi ve yönetimin transfer icin kasanin agzini actigini söyledi en kisa zamanda 2yerli.2yabanci takviye edileceginin söyledi
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 57 Mehmet'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.08.2009, 00:22   #108
enesarslan
Yiğido

enesarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 enesarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Beitrag Cevap: Takıma Takviye Şart

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Az önce Bülent Uygun samanyoluhaber tv de telefonla baglandi ve yönetimin transfer icin kasanin agzini actigini söyledi en kisa zamanda 2yerli.2yabanci takviye edileceginin söyledi

inşallah kaliteli futbolcular alınır. bir an önce uyum sağlamaları için yönetimin elini çabuk tutması lazım
enesarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 00:26   #109
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
inşallah kardesım inşallah.. ılla bırı bı cukura dusup ölecekkı beledıye gelsın cukuru kapatsın!!! burası türkiye bizde böyle..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
takviye, takıma, şart