Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.02.2012, 09:46   #1
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kardeş bune ya,böyle maç mı olur gözünü seviyim ya.Hocam yazıktır bu takıma,hakem belli zaten,satılmış köpek.Al sana şike vereceksen hakeme ceza ver.Cezayı verenlerde 4 büyük takımı kollluyor.

Pedriel kardeşim sen nasıl futbolcusun ya,git mahallende oyna kardeşim.Ne işin var senin süper ligde.Hocam gönderin şu adamı ayıptır ya,ya bu kadarda olmaz kardeşim ya,takım ne güzel organize geliyor,baskıyı kuruyoruz rakibe,önünde dev gibi kale varken sen nasılda olur yan tarafa atarsın aklım almıyor.Üstelik pozisyonun devamında gol yiyorusun.Olmazki.

Bu adam hiçmi kendini geliştirmez.İnönüdede bomboş kale yerine auta atmıştı pedriel.At çöpe gitsin.Suç hocada,hocam takım gayet güzel mükkemel oynadık.ancak bu pedriel yüzünden bu mükemmelliği göremiyoruz hocam.Hiçbir zaman 11 le başlamayan adam neden bu maçta 11le başlar ki ya.Git cihanı 11 de başlat eğer cerny sakatsa.

NiHatta zaten ne geldiyse yedi,fenerin pozisyonumu var.Nihatı keser hoca.bir tane güzel kaleci olmazmı ya.Biz kalenin dibindeki golü atamıyoruz adam taa nereden gol atıyor yazık.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 10:36   #2
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporun oyunu temposu süper ligin en iyi takımı bunda şüphe yok anacak biz lider degilsek bir kaleci iki santraforumuzun olmayışıdır olay bu kalec
10:34
TEKOTORİTE58:
samsunspora bakıyom düşme hattında ama şu anki santraforlarına bak gekas ekiko lance üçüde gerçekten santrafor bizde yok bizde çarık çürük santraforla
10:32
TEKOTORİTE58:
şimdi hereks suarez şuçlu diyor tamam golü atamadı dogru ama atamadım diye golmü yemek lazım sonra enaramodada iş yok şut atmayı bilene yok karşı karş
10:31
TEKOTORİTE58:
yani rıza hoca bu oyunculara hiçmi topa nasıl vurulur göstermiyorsunuz anlamıyom benim 6 yaşındaki oglum o golü atardı en azından topa düzgün vururdu
10:27
TEKOTORİTE58:
sivasporun en önemli eksigi bir santrafor iki hala kaleci bu seneki niye geçmiyorki anlamıyom hazırsa bir an önce geçsin bu kalecimiz iy ama buda acem
10:26
TEKOTORİTE58:
halil diye bir santraforumuz vardı golcüde santraforda oydu halil olacakta karşı karşıya gol kaçıracak volkanında içeri sokardı sivassporun
10:25
TEKOTORİTE58:
yazık oldu bize gerçekten maçın hakkı sivasın galibiyeti idi ama aynı antep maçı gibi kaybettik etkili golcümüz yok hatırlayanlar bilir 3.ligde
10:23
TEKOTORİTE58:
verdi diyenler verdikmi şimdi ha vermedik adamlar bizi 2 dakikada yendi demi demekki karşındaki takım mahelle takımı degil geçensenede vermedi
10:22
TEKOTORİTE58:
alexsi sanki sıradan bir oyuncu gibi bom boş bırakırsak adamda böyle cezamızı keser büyük takım olmak kolay degil şimdi soruyom sivas herzaman fb maç
10:21
TEKOTORİTE58:
dün ben burdan hakemin düzgün yönetmeyecegini yazmıştım ancak hakem bir iki hata dışında bizi yendiren etken olmadı biz boş kaleye gol atamıyoruz
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 10:44   #3
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Dün takım çok iyi oynadı yeneriz yeniliriz böyle devam etmeliyiz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 10:56   #4
58tugay58
Yeni Yiğido

58tugay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 58tugay58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TÜRK" olmaktan gurur...
MÜSLÜMAN" olmaktan onur...
SİVASSPORLU " olmaktan şeref duyuyorum
Alt 19.02.2012, 11:14   #5
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı Emre yönetti
Fenerbahçe’de Alex müthiş bir oyun ortaya koydu. Sarı-lacivertliler geriye düşmüş olmalarına rağmen maçı bırakmadılar ve kazanmayı başardılar. Ancak hakem Bülent Yıldırım’ın bunda katkısı fazlaydı. Çünkü Yıldırım verdiği ve vermediği kararlarla önemli hatalar yaptı.
Örneğin, maç 2-1 Sivasspor’un lehineyken kaleci Volkan’ın Eneramo’ya yapmış olduğu hareket bana göre net bir penaltıydı. Burada Volkan’a bir penaltının yanında sarı kart göstermeliydi. Kırmızı kart verilmezdi, çünkü Eneramo ayağından topu çok açmıştı ve yanında Fenerbahçeli oyuncular vardı.
Hakem Bülent Yıldırım maç içinde kendisine ve rakip takım futbolcularına adeta fırça çekercesine davranan Emre’ye fazla tahammül etti. Emre’nin maçı kartsız tamamlaması tam bir fiyaskoydu. Sarı kart değerlendirmelerinde de yorum hataları yapan Yıldırım, Bekir’in Grosicki’ye yapmış olduğu çok açık bir faulü ve sarı kartı vermedi.
Bülent Yıldırım avantajı yerinde uygulayamadı. .............................. ............

Selçuk Dereli Milliyet
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 11:24   #6
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi oynayanıyla, kötü oynayanıyla, gol atanıyla, gol kaçıranıyla tüm takımla bir sivaslı olarak gurur duyuyorum...bu maçı gerçekten de basit hatalarla verdik...hocanın da yanlışları vardı belki ama biz o staddan dimdik, yiğido gibi ayrıldık...sivassporu takdir etmeyen kimse kalmadı...haftaya inşallah gençlerbirliği maçındayım...sivaslı olmayanları da getireceğim maça...ankaradaki yiğidoları bekliyorum stada...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.02.2012, 11:40   #7
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alex ikinci golunden ben bişey anlamadımmmmmmmmm.......
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2012, 11:47   #8
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Yalaka medyanın,at gözlüklü yazarları fener'i övemekten başka bir şey yapmamışlar yine.!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.02.2012, 11:55   #9
tanyil
Acemi Yiğido

tanyil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 tanyil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bize kaleci şarttttt. bize adam gibi kaleci şart..... bizer kaleci şartttttt.. yeter artık ya nedir bu kaleci bozuntularından çektiğimiz bizim... nedir boş kaleye gol atamayan kazmalardan çektiğimiz bizim.
Alt 19.02.2012, 12:30   #10
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Pedriel o golü atabilse maçı almıştık.Maçı belki 70 kişi ile izledim,içlerinde belki de tek Sivassporlu bendim.Pedriel 'in golü kaçırdığı dakikalarda oyunun hakimiyetini almıştık,biz pas yapabiliyorduk,Fenerbahçe telaşlanmaya,pas hatalarını artırmaya başlamıştı.Benimle birlikte maçı izleyen Fenerbahçeliler ,her hata yapan oyuncularına ve teknik direktörlerine küfür ediyorlardı.Rıza Çalımbay'ı takdir ediyorum her zamanki gibi.O taktiğini çok güzel hazırlamıştı,Pedriel o golü atabilse taktiği tam anlamıyla tutacaktı ama olmadı.Pedriel altıpastan golü atamadı,top döndü geldi bizim kalemize Alex kalitesi ve tecrübesi ile 20 metreden topu tam ters köşeye gönderdi.Ben bu maçta Pedriel dahil tüm takımı ve özellikle Rıza Çalımbay'ı tebrik ediyorum.Pedriel çok mücadele etti, o golü atmak isterdi ama olmadı( Bünyamin Gezer Bekir'in Pedriel'i durum 2-1 iken arkadan düşürdüğü ve sarı kart gördüğü pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini belirtti)Olumsuz eleştiri yapan taraftarlarımızı anlıyorum ama bu takımın lige başkanı cezaevinde iken başladığını ve çok olumsuz koşullarda mücadele ettiğini hatırlatmak isterim.Pedriel in golü kaçırdığı dakikaya kadar Fenerbahçe yi tek kelime ile paçavraya çevirdik.Bizim sorunumuz biraraya gelememek,birlikte hareket edememek,potansiyel gücümüzü ortaya koyamamak.İstanbul da 1.5 milyon Sivaslı var,ben de 5 yıl İstanbul da yaşadım.Her yerde karşınıza Sivaslılar çıkıyor.Dünkü maç bayanlara ve 12 yaşına kadar olan taraftarlara ücretsiz idi,Sivasspora ayrılan tribünde 2 tane bayan gördüm ben.Bazı Sivassporlu bayan ve çocuklar Fenerbahçe tribününde idi.Bizim acizliğimiz ve güçsüzlüğümüz orda işte.Neden Sivasspor tribünü doldurulamıyor ve maça giden taraftarlarımız neden bize ait tribünde değil de Fenerbahçe tribününde maç izliyorlar.Bizim tribünümüz dolu olsa hakem de "bu takım sahipsiz değil" der ve aleyhimize bazı düdükleri çalamaz, televizyonlarda yorum yapan Rıdvan Dilmen ve Tümer Metin gibi taraflı yorumcular da ağızlarından çıkacakları 2 kere düşünerek konuşurlar.Her yerde her zaman takımı destekleyen yiğidoları ayrı tutuyorum, ama arabaların orasına burasına Sivasspor bayrağı asmakla taraftar olunmuyor.Rıza Çalımbay çok olumsuz şartlar altında harika bir takım yarattı,takımımızın yaş ortalaması düştü,içeride ve dışarıda kendi oyununu oynayan,hiçbir takıma ezilmeyen,iç sahada ve deplasmanda her maçta bol gol pozisyonu üreten bir takımımız var artık.Gelecek sezon öncesi Rıza Çalımbay ın istediği birkaç takviye yapılabilirse Bülent Uygun un getiremediği şampiyonluk bence Sivasspor a hiç uzak olmayacaktır.Tabii başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın da tahliye olmasının vereceği moral ve destekle.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bülent, değerlendirelim, maçı, show, yildirim