Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.09.2013, 23:15   #111
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben mi sivaslı oyunculara destek olmuyorum ? gir bir bak bakalım herkes hayrettin'e söverken geçen sene ben neler yazmışım gir de bir bak.herkesin adeta sövdüğü hayrettin'e o gün vefa gösteren 3-5 kişiden biriydim.

ayrıca hasan ali kaldırım çok mu iyi sol bek de bana ondan bahsediyosun ? hasan ali alternatifi olmadığı için bugün milli takımda oynuyor.hasan ali'yi bugün hiçbir ortalama avrupa takımı bile almaz.çünkü bek oyuncusunda olması gereken hiçbir özellik yok.ayrıca ziya hakkında da defalarca hasan ali'den hiçbir eksiği yok.onun oynadığı milli takımda ziya 1000 kere oynar dedim.ben senin gibi körü körüne birşeyi savunmam.olumlu işlerini de söylerim eksiklerini de.sivassporlu olmak sivassporla ilgili herşeye olumlu bakmak demek de değildir zaten.

ziya iyi yerlere pas atıyor öyle mi ? sen büyük ihtimalle avrupa'da falan yaşıyosun.ben 5 sezondur kombineyle gidiyorum maçlara ondan önce de biletle giderdim.bu adam 3-4 sezondur oynuyor ve 'güya' kullandığı ayağı olan sol ayağıyla düz bir çizgi üzerinde pas atamıyor.önündeki adama pas atıyım derken saçma sapa yerlere hatta taca yolluyor.hele hele bu adamı bir kez doğru düzgün çalım atarken gördünüz mü ? aatif ve kamil'le verkaç yapmak kolay.ikisi de teknik oyuncular.top sürmesi bile sorunlu.cicinho da bek ziya da bek işte aralarındaki farkı bilmem anlatabildim mi ? cicinho'nun yaptığına orta diyosan ziyanın kafasını kaldırmadan içeriye çevirdiği toplara ne diyorsun merak ediyorum.

ayrıca profesyonel futboldan ne kadar uzak olduğun da belli oluyor.carlos takımla daha 3 yıl sözleşmesi olan oyuncusuna kötü oyuncu bundan bişey olmaz mı diyecek ? tabiki iyi oyuncu diyecek.hiç kimse kusura bakmasın bu adamda tekniğin 't' harfi yok.bunu attığı paslardan,top sürüşünden vs vs çok rahat anlayabilirsiniz.ama yine söylüyorum hasan ali'den de pek bir eksiğini görmüyorum.

tek iyi yönü hırsı.o hırsı da göstermezse bomboş bi oyuncu oluyor.biz de bu adamların düşmanı değiliz.onların giydikleri formaların peşinden deplasman deplasman gidiyoruz.memleketçilik yapmaya da lüzum yok.aynılarını diğer başka oyuncular için de söyledim.olayı memleketin futbolcusuna düşmanlığa bağlayıp da konuyu seviyesizleştirme.eksikleri bunlar dedim o kadar.bunlar benim görüşümdür ve sadece beni bağlar
Öncelikle senin herzaman maca gittine hem inaniyorum , hemde cok sevindim , malesef herkes öyle degil. Daha dogrusu diger kisiler 3 büyütülmüslerin tutuyor.

Ayrica evet Avrupada yasiyorum ve Cicinho'nun nekadar iyi oyuncu oldugunu ve iyi ortalalar yaptigini gördüm Hollanda kampind hem canli gördüm , hem 3 haftadir ligtv'den gördüm.

Abdurrahman Dereli mesela hem kosuyordu , hem gol atiyordu , hem müthis ortalar bile yapiyordu , simdi oynasa eskisi gibi olmasa ine yapar ama sunu söylim önce Sivasspor 2 aradan sonra tekrar Sag Bulmasi ve Cicinho ile Abdurrahman'i alarak bence cok büyük bir is basardi.

Bu arada ben baska bir mesajda sunu yazdim , AATIF VE KAMIL cok egoist oynuyorlar , pas atacaklari yerde vuruyor , vuracaklari yerde gereksiz pas atiyorlar dedim , ama Cicinho ve Burhan Eser yüzde 100 tercübeyle ve mücade ederek oynuyorlar ve bu iki oyunucunun katkisi o yüzden büyük oluyor.

Aatif , Grosicki bir an önce toparlanirs daha da iyi olacagiz.

Ayrica , Hasan Ali ben iyi demedim , yan gelip yatan oyuncu Milli Takima cagriliyor , Ziya Erdal nicin cagrilmiyor diye düsündüm ve elestirdim.

Birde Ziya ERDAL tamam öyle asisitlik ortalar yapmiyor , ama Milli Takim'a nicin cagriliyor U 21 takimina ?

Tüm yorumcular H.Ali disinda Ziya Erdal övdüler bizde övdük , simdi büüyükk bir düsüs var , ama inede en kisa sürede toparlanacagina inaniyorum.

Ama sunu bir kez daha paylasim !!!

Ali Adnan gibi genc yetenekli Oyunuc ; Galasaray yerine Rizespor'u tercik etti , ama eminim Sivasspor isteseydi Sivasspora gelirdi.

Ali Adnan hem türk statüsünde oynuyor yabanci da degil ve Ziya Erdal'in iyi olmadi maclarda sol bekde oynayabilirdi ve ya ikiside formda oldugu zaman Ziya Erdal i sol acika ve Ali Adnani sol beke koyardik , 1 yabanci da yedekte olurdu.

Gercekten Transferler yaptik ama yabanci transferler ve Burhan Eser disinda iyi transfer yaptik diyemeyiz , ayrica sunu anlamadim Fenerbahce macinda nicin 17 kisi kadromuz vardi 1 kisi eksikti , Abdurrahman veya baskasi yedekde olabilirdi.

Cicinho , Burhan müthis performans sergiliyorlar , Kadir Bekmezci bence eski kemik kadronun en iyileri yani Ziya'dan veya Adem'den daha hazir ve saglikli oynuyor cok güzel paslar da atiyor . Adem sanki icerde oynadigi gibi , deplasmanlarda oynayamiyor , baski yedigi zaman topla bulusmak istemiyor ama Konya macinda kimse baska kurmazsa rahat ve cok iyi oynuyor.

Hakan Arslan i nicin ikinci yarida tercih edilmedi anlamis degilim ayrica.

Ayrica John Utaka bence gayet iyi oynuyor , tek eksik Forvet'in olmayisi gibi , ama Utaka ileri haftalarda goller de atacaktir buna inaniyorum. Aatif ne iyi ne kötüydü , Mehdi iyi olmasina iyidi ama bazen topla cok oynuyor .

En son sunu söylim Burhan Eser de cok hizli ama nezaman Orta yapacagini , ne zaman bosa kosup gol atacagini gayet iyi biliyor , Aatif ve Grosicki ise onlar da hizli ve teknik oyunuclar ama sut atacagi yerde pas atiyorlar , pas atacaklari yerde sut atiyorlar böylece posizyonlar harcaniyor.

Transfere gelince , Semih Sentürk'ü kesin almaliyiz , ayrica 3-4 transfer daha yapilmali , Fenerbahce veya Besiktas gibi alternafimiz cok olmali !!!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2013, 23:21   #112
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

@Morten58

Ali Adnan Türk statüsünde oynamiyor
Adam Irak'li
Alt 02.09.2013, 23:31   #113
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 776 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
@Morten58

Ali Adnan Türk statüsünde oynamiyor
Adam Irak'li
Tmm bakdim haklisin yabanci olarak sayiliyor ama isme bakdigin zaman Türk de denilebilir , ama Irak U 20 Dünya Kupasinda oynayip herkesin gözüne girdigini biliyorum , ben bir baska oyunucyla ozm karistirdim.

Türk ve Baska kökenli bir oyunuc vardi cünkü !
Alt 02.09.2013, 23:36   #114
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tmm bakdim haklisin yabanci olarak sayiliyor ama isme bakdigin zaman Türk de denilebilir , ama Irak U 20 Dünya Kupasinda oynayip herkesin gözüne girdigini biliyorum , ben bir baska oyunucyla ozm karistirdim.

Türk ve Baska kökenli bir oyunuc vardi cünkü !
Senin dedigin Kasimpasa'li Malki.
Annesi ya da Babasi Türk oldugundan Türk statsünde oynayabiliyor.
Alt 02.09.2013, 23:40   #115
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle senin herzaman maca gittine hem inaniyorum , hemde cok sevindim , malesef herkes öyle degil. Daha dogrusu diger kisiler 3 büyütülmüslerin tutuyor.

Ayrica evet Avrupada yasiyorum ve Cicinho'nun nekadar iyi oyuncu oldugunu ve iyi ortalalar yaptigini gördüm Hollanda kampind hem canli gördüm , hem 3 haftadir ligtv'den gördüm.

Abdurrahman Dereli mesela hem kosuyordu , hem gol atiyordu , hem müthis ortalar bile yapiyordu , simdi oynasa eskisi gibi olmasa ine yapar ama sunu söylim önce Sivasspor 2 aradan sonra tekrar Sag Bulmasi ve Cicinho ile Abdurrahman'i alarak bence cok büyük bir is basardi.

Bu arada ben baska bir mesajda sunu yazdim , AATIF VE KAMIL cok egoist oynuyorlar , pas atacaklari yerde vuruyor , vuracaklari yerde gereksiz pas atiyorlar dedim , ama Cicinho ve Burhan Eser yüzde 100 tercübeyle ve mücade ederek oynuyorlar ve bu iki oyunucunun katkisi o yüzden büyük oluyor.

Aatif , Grosicki bir an önce toparlanirs daha da iyi olacagiz.

Ayrica , Hasan Ali ben iyi demedim , yan gelip yatan oyuncu Milli Takima cagriliyor , Ziya Erdal nicin cagrilmiyor diye düsündüm ve elestirdim.

Birde Ziya ERDAL tamam öyle asisitlik ortalar yapmiyor , ama Milli Takim'a nicin cagriliyor U 21 takimina ?

Tüm yorumcular H.Ali disinda Ziya Erdal övdüler bizde övdük , simdi büüyükk bir düsüs var , ama inede en kisa sürede toparlanacagina inaniyorum.

Ama sunu bir kez daha paylasim !!!

Ali Adnan gibi genc yetenekli Oyunuc ; Galasaray yerine Rizespor'u tercik etti , ama eminim Sivasspor isteseydi Sivasspora gelirdi.

Ali Adnan hem türk statüsünde oynuyor yabanci da degil ve Ziya Erdal'in iyi olmadi maclarda sol bekde oynayabilirdi ve ya ikiside formda oldugu zaman Ziya Erdal i sol acika ve Ali Adnani sol beke koyardik , 1 yabanci da yedekte olurdu.

Gercekten Transferler yaptik ama yabanci transferler ve Burhan Eser disinda iyi transfer yaptik diyemeyiz , ayrica sunu anlamadim Fenerbahce macinda nicin 17 kisi kadromuz vardi 1 kisi eksikti , Abdurrahman veya baskasi yedekde olabilirdi.

Cicinho , Burhan müthis performans sergiliyorlar , Kadir Bekmezci bence eski kemik kadronun en iyileri yani Ziya'dan veya Adem'den daha hazir ve saglikli oynuyor cok güzel paslar da atiyor . Adem sanki icerde oynadigi gibi , deplasmanlarda oynayamiyor , baski yedigi zaman topla bulusmak istemiyor ama Konya macinda kimse baska kurmazsa rahat ve cok iyi oynuyor.

Hakan Arslan i nicin ikinci yarida tercih edilmedi anlamis degilim ayrica.

Ayrica John Utaka bence gayet iyi oynuyor , tek eksik Forvet'in olmayisi gibi , ama Utaka ileri haftalarda goller de atacaktir buna inaniyorum. Aatif ne iyi ne kötüydü , Mehdi iyi olmasina iyidi ama bazen topla cok oynuyor .

En son sunu söylim Burhan Eser de cok hizli ama nezaman Orta yapacagini , ne zaman bosa kosup gol atacagini gayet iyi biliyor , Aatif ve Grosicki ise onlar da hizli ve teknik oyunuclar ama sut atacagi yerde pas atiyorlar , pas atacaklari yerde sut atiyorlar böylece posizyonlar harcaniyor.

Transfere gelince , Semih Sentürk'ü kesin almaliyiz , ayrica 3-4 transfer daha yapilmali , Fenerbahce veya Besiktas gibi alternafimiz cok olmali !!!
işte bu dediklerinin tamamına katılıyorum kardeşim dediğim gibi hasan ali'nin oynadığı milli takımda ziya rahat oynar.ama bunun nedeni türkiye'den yıllardır yetenekli bir sol bek hatta solak bir futbolcu çıkmaması.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 23:49   #116
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin dedigin Kasimpasa'li Malki.
Annesi ya da Babasi Türk oldugundan Türk statsünde oynayabiliyor.
Evet , evet oydü . Gerceltem Kasimpasa cok akilli transfer yapiyor , gecen sezonun gol makinesini bile oynatmayacak akdar iyi transferler yaptilar , Sivasspor Kalu Uche yi alsa bence Kasimpadan iyi bir ikili olurlar John Utaka ile.

Genc oyuncu alsak Kasimpasa gibi Ryan Babel , bilmeme Maliki veya Malki , yüksek bonservis bedeli isterler. Kisa vadede basari icin bence Kalu Uche iyi olur.

Ama Daha iyi oyuncular alabilirsek dahada has olur diyorum.
Alt 03.09.2013, 05:51   #117
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

John Utaka su iki adama care bulun yoksa bu sezonda zor gececege benziyor
Kamil Grosicki
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2013, 10:43   #118
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk önce sunu söylemem gerekiyo.......
Burda nekadar Futbol Professor var gercekten siz ne Adamsinis yaaa burda 100 de 60 Skore göre yorum yapiyor yok mis bunu satalim Utaka forvet deyil mis Adam Takim hala alismamis 2 hafta sonra görün Adam ucar buna cok eminim!!
hatta Rizanin adi bile burda geciyo anlamadim gitti sizin gibi taraftar Sivasspor lazim deyil iyi ve kötü zamani SIVASSORA TUTACAKSIN --->> YA SEV YADA TERKET!!!!!

Macin en kötüsü : Atif , Kadir ( buna kaptanlik yakismiy )!! , Adem , Ümit , Utaka , Ziya , **** Hakem

Macin en iyisi : Mehdi , Cincinho , Burhan

FB ders calisti demek ya BIZ HOCA????

2 hafta sonra takim oturmasi lazim bakalim Hoca neyapacak.....

Bu arada Kamil Grosicki nerde Hoca????? aslinda Mac cevirmek icin bu Adam lazim niye yoktu????

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.09.2013, 12:50   #119
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakın ben sezon başı üstüne basa basa söyledim yol yakınken carlos gönderilmeli oyunu okuyamıyor acilen bu takımın başına YILMAZ VURALyadaHİKMET KARAMAN geçmeli yoksa çok geç olacak her şey için demedi demeyin 10 cu haftayı göremez carlos......
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2013, 12:53   #120
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

onca yapılan transfer hepsi fos çıktı sadece burhan eşer gerisi bir işe yaramaz bize gol atacak adam lazım defans adamlarımız golleri atıyor o zaman forveti neden aldık acaba????
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı