Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.08.2005, 13:10   #121
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Sebahattin abimizi destekliyoruz ve herzaman yanındayız...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2005, 20:30   #122
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

BİZDE SONUNA KADARE SEBO REİSİN ARKASINDAYIZ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2005, 20:39   #123
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı

SEBAHATTİN ABİ İYİ NİYETLİ ; HİÇ BİR GRUBA AYRIM YAPMADAN YAKLAŞAN BİR ABİMİZ. BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SEBAHATTİN ABİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDER İÇ SAHA DIŞ SAHA.ASIL MESLEĞİ POSTACILIK OLAN SEBAHATTİN ABİ STADYUMDA POSTACI DİYE ANILIR.SİVAS'IMIZIN RENKLİ SİMALARINDAN BİRİSİ DİR.HER KESİM TARAFINDAN SEVİLİR VE TANINIR.....
okadarda faydali degil soylediniz kisi kac tane tezaurat biliyor uzerinde durmaklazim. kendi repertuarini gelistirmesi herkes icin iyi olur tezaurat yaptirmak kolay degil biliyorum ama taraftarida ayaga kaldirmak tezauratlarin coklugu ile olur bilindik bir iki sarki ile olmaz.ogrenmenin yasi yoktur amigolugu devam ettirmek istiyorsa kendini gelistirsin.benden soylemesi
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2005, 13:07   #124
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MAÇ 1-2 DAKİKA 60 FALAN,BU SEBO DENEN GARDAŞŞŞ..GEÇMİŞ GAR TARAFINDAKİLERE MEKSİKA YAPALIM DİYO..ULA NEYİ KUTLUYOZ???!!!BİZİM İNSANIMIZDA GAZA GELİYO YAPAR GİBİ OLUYO DAHA KALE ARKASININ YARISINA ULAŞMADAN DALGA BİTİYOOO!!TABİ SEBO PES ETMİYO TAKMIŞ Bİ KERE Bİ DAHA DENİYO OLMUYO...MİLLETE SÖYLENİYO..SALLIYAN YOK TABİ..YİNE AYNI DURUM HAVUZ TARAFIYLA MARATON A'DA OLUYO...HERNEYSE İŞTE..
TAMAM BU KARDEŞİMİZ İYİ NİYETLİ OLABİLİR AMA Bİ HALTTAN ANLAMIYOOO..BU VATANDAŞIN YERİNE ADAM GİBİ Bİ AMİGOMUZ OLMALI YOKSA MİLLET OTURMAYA DEVAM EDER...ALTTA BEYAZ PANTOLON,ÜSTTE KIRMIZI SWEAT GİYMEYLE OLMAZ AĞALAR BU İŞ...SEBONUN HİÇ BİR İŞLEVSELİĞİ YOKTUR..BU İŞİ BİZ TARAFTARLARDAN DAHA ÇOK YÖNETİMİN DÜŞÜNÜP ÇÖZMESİ GEREKMEKTEDİR..
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2005, 13:16   #125
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1326 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ygd Nickli Üyeden Alıntı
MAÇ 1-2 DAKİKA 60 FALAN,BU SEBO DENEN GARDAŞŞŞ..GEÇMİŞ GAR TARAFINDAKİLERE MEKSİKA YAPALIM DİYO..ULA NEYİ KUTLUYOZ???!!!BİZİM İNSANIMIZDA GAZA GELİYO YAPAR GİBİ OLUYO DAHA KALE ARKASININ YARISINA ULAŞMADAN DALGA BİTİYOOO!!TABİ SEBO PES ETMİYO TAKMIŞ Bİ KERE Bİ DAHA DENİYO OLMUYO...MİLLETE SÖYLENİYO..SALLIYAN YOK TABİ..YİNE AYNI DURUM HAVUZ TARAFIYLA MARATON A'DA OLUYO...HERNEYSE İŞTE..
TAMAM BU KARDEŞİMİZ İYİ NİYETLİ OLABİLİR AMA Bİ HALTTAN ANLAMIYOOO..BU VATANDAŞIN YERİNE ADAM GİBİ Bİ AMİGOMUZ OLMALI YOKSA MİLLET OTURMAYA DEVAM EDER...ALTTA BEYAZ PANTOLON,ÜSTTE KIRMIZI SWEAT GİYMEYLE OLMAZ AĞALAR BU İŞ...SEBONUN HİÇ BİR İŞLEVSELİĞİ YOKTUR..BU İŞİ BİZ TARAFTARLARDAN DAHA ÇOK YÖNETİMİN DÜŞÜNÜP ÇÖZMESİ GEREKMEKTEDİR..

Gardaş adam daha ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor...Daha iyi bir amigo adayınız varsa çıkarın ortaya...
Alt 07.11.2005, 13:19   #126
ygd
Yiğido

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş adam daha ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor...Daha iyi bir amigo adayınız varsa çıkarın ortaya...
ADAM BİŞE YAPMIYO ABİCİMM..BEN BİŞEDE ÇIKARIRIM DEMEDİM AYRICA...BU İŞE YÖNETİM Bİ ÇARE BULSUN..OLMUYO BÖLEEE...DÜN Bİ AVUÇ FENERLİ SUSTURDU BİZİ...ISLIKLIYOZ ADAMLARI YANIMIZDAKİLER"NE ISLIKLIYOSUNUZ"DİYO.SESTEN RAHATSIZ OLMUŞLARDA...BURASI FORUMSA BENDE FİKRİMİ BEYAN EDİYORUM..BOŞU BOŞUNA SEBOYU KUCAKLAMANIN Bİ MANASI YOKKKK...ADAM ANLAMIYO İŞTEEE OLAY BUDUR!!!
Alt 07.11.2005, 13:27   #127
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
ygd Nickli Üyeden Alıntı
ADAM BİŞE YAPMIYO ABİCİMM..BEN BİŞEDE ÇIKARIRIM DEMEDİM AYRICA...BU İŞE YÖNETİM Bİ ÇARE BULSUN..OLMUYO BÖLEEE...DÜN Bİ AVUÇ FENERLİ SUSTURDU BİZİ...ISLIKLIYOZ ADAMLARI YANIMIZDAKİLER"NE ISLIKLIYOSUNUZ"DİYO.SESTEN RAHATSIZ OLMUŞLARDA...BURASI FORUMSA BENDE FİKRİMİ BEYAN EDİYORUM..BOŞU BOŞUNA SEBOYU KUCAKLAMANIN Bİ MANASI YOKKKK...ADAM ANLAMIYO İŞTEEE OLAY BUDUR!!!

Gardaşım fikirine saygımız sonsuz....Ama suç sadece sebonun değil orada bağırmayan tüm Sivaslıların...Eğer dün biz bağırmasak hiç kimse bağırmazdı...Neyse kardeşim fikrin için tekrardan teşekkür ederiz...Kırdımsa affola..
Alt 07.11.2005, 13:51   #128
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

[QUOTE=5841]SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......

HERKES SEBAHATTIN VE SERHAN KARDEŞLER GIBI OLSA.
Alt 07.11.2005, 13:51   #129
ygd
Yiğido

ESTAFURULLAH..KIRILMA FALAN YOKTA!!!BENİM ANLATMAK İSTETİĞİM BU İŞE BİRİLERİNİ ÇÖZÜM BULMASI..BUNA ÇÖZÜM BULACAKLARDA YA YÖNETİM YADA BÜYÜK TARAFTAR GRUPLARIDIR..
Alt 07.11.2005, 13:54   #130
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

serhan abicim amigomuz gayet iyi fakat bence yeterli değil ona yardımcı olarak bi kaç kişi lazım bide önerim bağırmak isteyenler belirli yerde toplansınlar mesela sizin dernek olarak seçtiğiniz yer bence yanlış bi yer aşşağıa sesiniz inmiyor ayrıcada herkesin oradan bilet alma imkanı yok mesela hobby kale arkasına geçseniz bağırmak isteyen taraftarda oraya gelir sizin orada oldunuzda oradaki taraftarda mecbur bağırır bide dağınık durduğunuzda herkes çoşar bi iki hafta orda durduğunuzda artık bağırmak istemeyen taraftar oraya gelmeyecek ve bağırmak isteyen taraftarıda orada buluşturmuş olacaksınız bide yeni bişeyler üretmek gerekir kırmızı beyazla nereye kadar?
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla