Cevap: Uygun'un Maç Yorumu
Kulubümüz sivasımız için kötü vede karanlık günlere sürükleniyoruz.
Taraftarımızın birliğe beraberliğe ihtiyacı olacağı günde biz ise parçalanıyoruz
birbirimize düşüyoruz.
Dışardakiler bize gülüyor bakın büyük takımın taraftarına diye arkadaşlar kol kırılır yen içinde kalır.
Evet içimiz kan ağlıyor haftamız zehir oluyor belki tvde spor programı dahi izlemek içimizden gelmiyor ama acı gerçekler bu dik duracağız birlik olacağız
En önemlisi birbirimize tahammül göstereceğiz bülent uygunu eleştirenler bencede haklı
Başkanımız ,yönetimimiz tek sorumlu hocamızı tayin etmişler hocamızda ben dahil herkes satılık demiş en önemli adamlarımızı satmışlar.
Bu adamları satarkende daha kaliteli adamlar alacağız demiş artık avrupada oynuyoruz çok koşan topa basan pres yapan bir takım kuracağım demiş
Ama malesef çok çirkin çağ dışı futbol oynatan koşmayan yardımlaşmayan bir takım yaratmış herhalde bu takımı yaratan kişiler suçludur
Hocayı burda haklı eleştirenler değil yanlız eleştiridi herkesin hakkıdır ama adabıyla erkanıyla yapılır sokak ağzıyla lalu lulu burda eleştiri olmaz fikrini sunarsın okuyanlar hak verir veya vermez .
Bir kişi burda fikrini sunarkende iki gün sonra görürüz yüzünüze tüküreceğim siz nasıl bir sivaslısınız kaç kuruş para verdinki eleştiriyorsun bunlar yanlış şeyler
burası sivasspora çok para verenlerin veya çok güzel klavye başında taraftarlık yapanların sitesi değil bura bütün sivaslıların bütün sivasspora gönül verenlerin sitesi en ucda bile yorum yapılsa tasvip etmesen bile o kişinin yorumudur.
Birde burda bülent uygunu eleştiren arkadaşlara sesleniyorum lütfen boş yere eleştiri yappmayın fikir sunun vede kişilik haklarına saygısızlık yapmayın
Kaldıkı bülent uygun yaptığı transferlerden bin pişman daha üzerine gidip adamın kafasını allak bullak etmeye ne gerek var bunun sonunda takımımız vede sivasımız zarar görür
bülent uygun yüzde,yüz suçlu olduğu halde arkadaşalar biz bülent uygundan daha iyisini bulamayız
bin aydan daha hayırlı bir ayda herkesi hoşgörüye davet ediyor hepiniz ALLAHA emanet olun diyorum yiğidolarım,gardaşlarım
|