Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 26.11.2007, 10:14   #1
ssmerkez
Yeni Yiğido

ssmerkez - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ssmerkez ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

SEVGİLİ KARDEŞİM.YAZINI İLGİYLE OKUDUM.ÇOK HAKLISIN. ÇEKİRDEKÇİ TARFTAR DEĞİL,ÇEKİRDEK TARFTAR LAZIM BİZE.ANCAK BENİM EKLEYECEĞİM BİR DİĞER KONU VAR. ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SAHADA MÜCADELE EDEN KARDEŞLERİMİZİN DE ETTEN VE KEMİKTEN OLDUĞUNU HİÇ UNUTMAMAK GEREKİR.KENDİ TAKIMIMIZA KARŞI SO9N DERECE SABIRLI OLMAMIZ VE ONLARA KAYITSIZ DESTEK VERMEMİZ LAZIM. BEN FIRSAT BULDUKÇA MAÇLARA GİDİYORUM.TRÜBÜNLERDEKİ COŞKUYU GIPTAYLA İZLİYORUM.ANCAK BAZEN HENÜZ MAÇ BAŞLAMADAN TAKIMLAR SAHADA ISINIRKEN KARŞI TAKIM SPORCULARINA KENDİNİ BİLMEZ BAZI TARFTARLARIN KÜFÜRLÜ REAKSİYONLARINI GÖRDÜKÇE, BU DURUM NADİREN DE OLSA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. BUNU FENERBAHÇE VE GALATASARAY MAÇLARINDA VE KISMEN DE BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRDÜM.FAİR PLAY HERKES İÇİN GEÇERLİDİR.AKLI BAŞINDA İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ MEDENİ KALIPLAR İÇERİSİNDE TAKIMINA SONUNA KADAR DESTEK OLMAKTIR. BU ÖRNEKLER SADECE BURADA YAŞADIĞIM BİR İKİ KÖTÜ ÖRNEKTİR. DİĞER SAHALARDA BUNUN MİSLİ MİSLİ OLDUĞUNU VE 4 EYLÜL STADININ BU KONUDA DİĞERLERİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU DA BİLİYORUM.BİZ YİNEDE TAKIMIMIZ GİBİ HER YÖNÜMÜZLE ÖRNEK OLMALIYIZ.LİG İKİNCİLİĞİ VE BELKİDE İNŞALLAH LİG ŞAMPİYONLUĞU SADECE TAKIMIMIZA DEĞİL, HEPİMİZE ÖRNEK SORUMLULUKLAR YÜKLEMEKTEDİR.FUTBOLUMUZLA, SEYİRCİ KÜLTÜRÜMÜZLE GÜNDEM YARATACAK VE SPOR PROGRAMLARININ ÜÇ BÜYÜKLER DURURKEN İSTEMEYEREKTE OLSA BİZE İLK SIRADA YER VERECEĞİ GÜNLER YAKINDIR.YETERKİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLALIM.ENİNDE SONUNDA AKLISELİM GALİP GELECEKTİR. SELAMLAR
ssmerkez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 10:39   #2
onetanem58
Acemi Yiğido

onetanem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 onetanem58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bende taraftarlarimizdan memnun degilim kufur etmekten futbolcularımıza bagırmaktan baska yaptıkları bisey yok baska takımların taraftarlarına bakıyorum imreniyorum.takımımızın ismini duyurdugumuz gibi taraftarlarımızın isminide duyurmalıyız bence bunun icinde Cılgınlar olsun Merkez tayfa olsun.... bunların egitilmesi lazım duzgun ce sivasspor diye bile bagıramıyoruz rezil oluyoruz herkese.. bir an once bunun onlemi alınmalıdır tskler....
Alt 27.11.2007, 16:05   #3
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
onetanem58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende taraftarlarimizdan memnun degilim kufur etmekten futbolcularımıza bagırmaktan baska yaptıkları bisey yok baska takımların taraftarlarına bakıyorum imreniyorum.takımımızın ismini duyurdugumuz gibi taraftarlarımızın isminide duyurmalıyız bence bunun icinde Cılgınlar olsun Merkez tayfa olsun.... bunların egitilmesi lazım duzgun ce sivasspor diye bile bagıramıyoruz rezil oluyoruz herkese.. bir an once bunun onlemi alınmalıdır tskler....
)) ay kardesimm ALLAH iyiligini versin emi beni guldurdun ALLAhta seni guldursun...SIVAS SPOR COK YASA SIVASLILAR COKYASA OLSUNNN CAMURDAN OLSUN SIVASSPOR TARAFTARI OLSUN HEPSINE CAN KURBANN....
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 12:55   #4
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

yorumlar ıcın tesekkurler umarım sampıyonluga adım adım gıden bır takımın taraftarıda takıma yakısan gerek trıbun showları gereksede 90 dakıka verdıgı destekle bu takıma büyük katkı saglar.
Alt 26.11.2007, 21:24   #5
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HELAL osun sana emre kardeşim utnmakta haklısın ben hep maratondayım yırtınıp duruyorum tek başına bağıralım diye bir kaç tanesiyle takıştım her kayseri atağında yuh dediğim için dediğin gibi sivas diye bağırmaktan aciz olanlar kayseri diye yırtınıyordu benim takıştıklarım da dahil
Biz sivas olarak canlarını dişine takan o kahramanlara ihanet ediyoruz hala fener gs bjk yi destekleyenler var bu şehirde
3 BÜYÜKLLERİN ŞAKŞAKÇILARI BİZ SİZLERİ ARAMIZDA İSTEMİYORUZ
BİZ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZ ]
ARAMIZDAN DEFOLUN
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 21:27   #6
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVASSPORU DESTEKLEMEYİP SİVASSPOR ÜZERİNDEN RANT ELDE EDENLER SİZLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM ALLAH
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2007, 16:15   #7
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1243 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın
.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.11.2007, 12:28   #8
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
genç arkadaslarım bir birinizle polimiğe girmyenin görüyoruzki hepiniz sivasspor sevdalısınız genç yaşınıza rağmen yürekten seviyor vede destekliyorsunuz herkezi kendiniz gibi görmeyin hekez sizin gibi çok sevmeye bilir ama sizde dikkat edin vede onları yanınınıza çekin kimse kimseyi kırmasın biliyoruzki sivas ve sivasspor hepimizin...
siz gençlere her zaman ihtiyacımız var bunu unutmayın
.
puar ısımlı uyeye katılıyorum arkadaslar lutfen yorumlarımızı bırbırımızı kırmayacak sekılde yapalım herkese basarılar ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 29.11.2007, 12:37   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Eleştiri sınırını bazen aşaıyoruz kırıcı oluyoruz halbuki hepimizin ortak nokatası SİVASSPOR burda oluşumuzun en büyük nedeni tek ses tek yürek ve tek yumruk olmamız değilmidir ama herbirimiz bir tarafa cekersek bu işin içinden cıkamayız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 29.11.2007, 13:44   #10
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eleştiri sınırını bazen aşaıyoruz kırıcı oluyoruz halbuki hepimizin ortak nokatası SİVASSPOR burda oluşumuzun en büyük nedeni tek ses tek yürek ve tek yumruk olmamız değilmidir ama herbirimiz bir tarafa cekersek bu işin içinden cıkamayız
evt hep böyle kırıcı sözler yapıp kavga edersek stada sivassporu desteklemek yerine kavga etmeye gelmiş oluruz
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır