[QUOTE=elleshar;485411]bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin

seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum

vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi

ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen

evet cidden belli kimin futboldan anladığı

bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var

sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım[/QUOT
ahmet çakarın gerekcesı cok komık,penaltı derken dıger yorumcular da ona katılmadıgını soylediler. işine gelediği gibi düzenleme yaıp konusuyosun arkadasım.bencede bu ısı uzatmayalım benım dedıklerım ısıne gelmıyo bellı. senın konustuklarınıda ben kabul etmıyorum arkadasım..