Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı
Herkes tutturmuş Rıza hoca istifa diye soruyorum o istifa diyenlere gelecek antrenör ne yapabilecek ne katkısını verebilecek devre arası veya sezon sonu olsa hak verirdim ama şu an Rıza hocanın takımın başında kalması en mantıklısıdır. Merak etmeyin sezon sonunda takımda o isimlerini verdiğiniz bir çok oyuncu bir daha ki sene takımda olmayacak!
Gelelim maça biz evimizde Bursaspor'da deplasman takımı gibiydiler.top kontrolü bizdeydi. Lakin Grosicki sakatlanıp oyundan çıkınca ritmimiz bozuldu fakat topun kontrolünü rakibe kaptırmadık. Hayrettin değişikliğini eleştirmişsiniz kimi almalıydı sol kanada acaba? Kupa maçında dünki maç da bir hatası dışında çok mu kötü oynadı soruyorum size. Ziya ile gayet iyiydiler. Farkında iseniz bizim bütün atklarımız o kanattan gelişti ve Ziya net bir golü kaçırdı. Takım olarak 50. ve 70. dakikalar arasında ya gol atıyoruz yada gol yiyoruz dünde maçın 65. dakikasında golü yedik. Golü atananın kazanacağı maçdı golü Bursa attı ve kazandı.
Mersin yenilgisinden bu yana takım olarak çok iyi oynuyoruz. Bana çıkıp birisi desin ki yenildiğimiz maçlarda rakip takım bizi hiç oynatmadı tek kale maç oynadı bizi saha da resmen ezdi desin. Çıkıp biri desin bana. Taraftarımızda takıntı olmuş kim hata yapsa ona yükleniyoruz hocaya yükleniyoruz niye oynattı diye evet takıntı olmuş Hayrettin'i oynatsa niye oynatıyor diye Uğur'u oynatsa niye oynatıyor diye Murat'ı oynatsa niye oynatıyor diye Ademi oynatsa niye oynatıyor diye ikinci ligden topçu alırsın hata yapsın ikinci lig topçusu olur. Bırakın bu işleri herkes de bir takıntı olmuş Uğur'uydu Piechiyid Rıza hocaydı aman Rıza hocamıza sahip çıkıp destek vermeyelim. Takımımız bu sene istikrarlı oynamıyor istikrarlı oynamamasının da çok haklı sebepleri var. Bunu herkes de biliyor. Bu seneyi atlatalım bi önümüzdeki sene herşey daha güzel olacak buna emin olun...
Taraftar olarak inancımızı yitirmemiz lazım bizler inancımızı yitirir isek oyuncular da inancını yitirirler. Bu takım daha önceki seneler de hem kötü oynuyor hem de düşme potasında idi. O zaman düşmedi ise bundan sonra böyle iyi bir futbolla düşmez merak etmeyin. Bu takım düşmeyecek de bunu aklınızdan çıkarmayın....
|
Ne kadar çok bağırırsan o kadar haklı olmuyorsun. Madem Rıza Hoca'yı savunacak olan sensin sorulara senin cevap vermen lazım... Soruysa al sana soru.
1. Demişinki; Mersin maçından bu yana iyi oynuyoruz, kötü oynadığımız maç hangisi bende sana soruyorum. Trabzon maçı dışında iyi oynadık dediğimiz 1 maç say.
2. Başarı nedir? Bu sene oynanan 24+8 kupa maçında gerçekten kazanılmış tek başarı Kupada Sivasta oynanan Bursa maçıdır. Gerisi yalan. BU yalanın en açık örneği ligdeki puan durumudur.
3. Kamil çıkmış Aamet girmiş Meeemet çıkmış Hasan hüseyin girmiş... Çok da
fifi. Ben sonuca bakarım. Sivasspor geriye düştüğü kaç maçı hocanın değişiklikleriyle kazandı sen biliyormusun? Alternatif mi istiyon ne oynuyon ziyanın yeriyle aatıf'ın yerine al sola piechi...
cveap yazmaktan sıkıldım. Artık yazmıycam Piech'in isteği arzusunu gören akıllı teknik adam ermanı keser Aatıf'ı ermanın yerine koyar. Piech'ide aatıf'ın yerinde oynatır.
Bu alternatifleri düşünecek hocadır ve hocanın bu işe aklını yüreğini koyduğunu gören futbolcuda çıkar tekmeye kafasını koyar.
Ama kadro adaleti yok. Oyuncu psikolojisini anlamak yok. Maçtan sonra taraftar bile suçlu oldu ama şimdiye kaadar tek suçsuz var. RIZA HOCANIZ. Alın HOCANIZI gidin. Düşülecekse bile RIZASIZ düşmek istiyoruz.