Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 09:52   #1
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
58sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nedir bizim bu böyük kaptanlardan çektiğimiz
hocam Allah aşkına şu böyük kaptanlarımzın son kullanma tarihlerine bir bak bunların raf ömrü dolmuş artık lütfen bunlarda ısrar edip takımın sağlığını bozma
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 11:44   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1266 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Herkes tutturmuş Rıza hoca istifa diye soruyorum o istifa diyenlere gelecek antrenör ne yapabilecek ne katkısını verebilecek devre arası veya sezon sonu olsa hak verirdim ama şu an Rıza hocanın takımın başında kalması en mantıklısıdır. Merak etmeyin sezon sonunda takımda o isimlerini verdiğiniz bir çok oyuncu bir daha ki sene takımda olmayacak!

Gelelim maça biz evimizde Bursaspor'da deplasman takımı gibiydiler.top kontrolü bizdeydi. Lakin Grosicki sakatlanıp oyundan çıkınca ritmimiz bozuldu fakat topun kontrolünü rakibe kaptırmadık. Hayrettin değişikliğini eleştirmişsiniz kimi almalıydı sol kanada acaba? Kupa maçında dünki maç da bir hatası dışında çok mu kötü oynadı soruyorum size. Ziya ile gayet iyiydiler. Farkında iseniz bizim bütün atklarımız o kanattan gelişti ve Ziya net bir golü kaçırdı. Takım olarak 50. ve 70. dakikalar arasında ya gol atıyoruz yada gol yiyoruz dünde maçın 65. dakikasında golü yedik. Golü atananın kazanacağı maçdı golü Bursa attı ve kazandı.

Mersin yenilgisinden bu yana takım olarak çok iyi oynuyoruz. Bana çıkıp birisi desin ki yenildiğimiz maçlarda rakip takım bizi hiç oynatmadı tek kale maç oynadı bizi saha da resmen ezdi desin. Çıkıp biri desin bana. Taraftarımızda takıntı olmuş kim hata yapsa ona yükleniyoruz hocaya yükleniyoruz niye oynattı diye evet takıntı olmuş Hayrettin'i oynatsa niye oynatıyor diye Uğur'u oynatsa niye oynatıyor diye Murat'ı oynatsa niye oynatıyor diye Ademi oynatsa niye oynatıyor diye ikinci ligden topçu alırsın hata yapsın ikinci lig topçusu olur. Bırakın bu işleri herkes de bir takıntı olmuş Uğur'uydu Piechiyid Rıza hocaydı aman Rıza hocamıza sahip çıkıp destek vermeyelim. Takımımız bu sene istikrarlı oynamıyor istikrarlı oynamamasının da çok haklı sebepleri var. Bunu herkes de biliyor. Bu seneyi atlatalım bi önümüzdeki sene herşey daha güzel olacak buna emin olun...

Taraftar olarak inancımızı yitirmemiz lazım bizler inancımızı yitirir isek oyuncular da inancını yitirirler. Bu takım daha önceki seneler de hem kötü oynuyor hem de düşme potasında idi. O zaman düşmedi ise bundan sonra böyle iyi bir futbolla düşmez merak etmeyin. Bu takım düşmeyecek de bunu aklınızdan çıkarmayın....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 11:50   #3
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkes tutturmuş Rıza hoca istifa diye soruyorum o istifa diyenlere gelecek antrenör ne yapabilecek ne katkısını verebilecek devre arası veya sezon sonu olsa hak verirdim ama şu an Rıza hocanın takımın başında kalması en mantıklısıdır. Merak etmeyin sezon sonunda takımda o isimlerini verdiğiniz bir çok oyuncu bir daha ki sene takımda olmayacak!

Gelelim maça biz evimizde Bursaspor'da deplasman takımı gibiydiler.top kontrolü bizdeydi. Lakin Grosicki sakatlanıp oyundan çıkınca ritmimiz bozuldu fakat topun kontrolünü rakibe kaptırmadık. Hayrettin değişikliğini eleştirmişsiniz kimi almalıydı sol kanada acaba? Kupa maçında dünki maç da bir hatası dışında çok mu kötü oynadı soruyorum size. Ziya ile gayet iyiydiler. Farkında iseniz bizim bütün atklarımız o kanattan gelişti ve Ziya net bir golü kaçırdı. Takım olarak 50. ve 70. dakikalar arasında ya gol atıyoruz yada gol yiyoruz dünde maçın 65. dakikasında golü yedik. Golü atananın kazanacağı maçdı golü Bursa attı ve kazandı.

Mersin yenilgisinden bu yana takım olarak çok iyi oynuyoruz. Bana çıkıp birisi desin ki yenildiğimiz maçlarda rakip takım bizi hiç oynatmadı tek kale maç oynadı bizi saha da resmen ezdi desin. Çıkıp biri desin bana. Taraftarımızda takıntı olmuş kim hata yapsa ona yükleniyoruz hocaya yükleniyoruz niye oynattı diye evet takıntı olmuş Hayrettin'i oynatsa niye oynatıyor diye Uğur'u oynatsa niye oynatıyor diye Murat'ı oynatsa niye oynatıyor diye Ademi oynatsa niye oynatıyor diye ikinci ligden topçu alırsın hata yapsın ikinci lig topçusu olur. Bırakın bu işleri herkes de bir takıntı olmuş Uğur'uydu Piechiyid Rıza hocaydı aman Rıza hocamıza sahip çıkıp destek vermeyelim. Takımımız bu sene istikrarlı oynamıyor istikrarlı oynamamasının da çok haklı sebepleri var. Bunu herkes de biliyor. Bu seneyi atlatalım bi önümüzdeki sene herşey daha güzel olacak buna emin olun...

Taraftar olarak inancımızı yitirmemiz lazım bizler inancımızı yitirir isek oyuncular da inancını yitirirler. Bu takım daha önceki seneler de hem kötü oynuyor hem de düşme potasında idi. O zaman düşmedi ise bundan sonra böyle iyi bir futbolla düşmez merak etmeyin. Bu takım düşmeyecek de bunu aklınızdan çıkarmayın....
Kamil sakatlandığında onun yerine defans oyuncusu yerine Mehmet Nas veya başka birini sağ kanat için alması gerekirdi.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 12:28   #4
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ne kadar çok bağırırsan o kadar haklı olmuyorsun. Madem Rıza Hoca'yı savunacak olan sensin sorulara senin cevap vermen lazım... Soruysa al sana soru.
1. Demişinki; Mersin maçından bu yana iyi oynuyoruz, kötü oynadığımız maç hangisi bende sana soruyorum. Trabzon maçı dışında iyi oynadık dediğimiz 1 maç say.

2. Başarı nedir? Bu sene oynanan 24+8 kupa maçında gerçekten kazanılmış tek başarı Kupada Sivasta oynanan Bursa maçıdır. Gerisi yalan. BU yalanın en açık örneği ligdeki puan durumudur.

3. Kamil çıkmış Aamet girmiş Meeemet çıkmış Hasan hüseyin girmiş... Çok da fifi. Ben sonuca bakarım. Sivasspor geriye düştüğü kaç maçı hocanın değişiklikleriyle kazandı sen biliyormusun? Alternatif mi istiyon ne oynuyon ziyanın yeriyle aatıf'ın yerine al sola piechi...

cveap yazmaktan sıkıldım. Artık yazmıycam Piech'in isteği arzusunu gören akıllı teknik adam ermanı keser Aatıf'ı ermanın yerine koyar. Piech'ide aatıf'ın yerinde oynatır.

Bu alternatifleri düşünecek hocadır ve hocanın bu işe aklını yüreğini koyduğunu gören futbolcuda çıkar tekmeye kafasını koyar.

Ama kadro adaleti yok. Oyuncu psikolojisini anlamak yok. Maçtan sonra taraftar bile suçlu oldu ama şimdiye kaadar tek suçsuz var. RIZA HOCANIZ. Alın HOCANIZI gidin. Düşülecekse bile RIZASIZ düşmek istiyoruz.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 16:07   #5
nunni5858
Yeni Yiğido

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 nunni5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=yerliturkuaz;839890]Herkes tutturmuş Rıza hoca istifa diye soruyorum o istifa diyenlere gelecek antrenör ne yapabilecek ne katkısını verebilecek devre arası veya sezon sonu olsa hak verirdim ama şu an Rıza hocanın takımın başında kalması en mantıklısıdır. Merak etmeyin sezon sonunda takımda o isimlerini verdiğiniz bir çok oyuncu bir daha ki sene takımda olmayacak!

[/QUOTE rıza hocanın geriye düşüpte maç çevirdiğini hiç hatırlıyormusun,yada oyuncu değiştiripte oyunu kontrol altına aldığı bi maç hocalık böyle bi şey...evet kötü oynamıyor takım çünküçok iyi oyuncularımız var belkide sivasspor tarihinin en iyi oyuncularına şuan sahibiz bunları harmanlayacak bi hoca çok iyi terlerde oluruz ama rızayla olmaz....
nunni5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nunni5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2013, 11:53   #6
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımın başına geçsem ilk olarak hayrettini uğuru kovarım uğur oynar yeniliriz 1 hafta uğur yakar 1 hafta hayro bankasya topçusu bunlar oraya bile almazlar
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 12:45   #7
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

kupada Allah korusun Trabzon'a elenirsek ve yine Allah korusun son haftalara girilirken biranda kendimizi düşme potası içerisinde bulursak o zaman görürüz Rıza Hoca meraklılarını!!! kupayıda alsak, kalan maçların hepsinide alsak gitmeli Rıza...bu takıma vereceği ekstra hiçbirşey yok...kimler geldi geçti Sivasspor'dan...herkesin yeri doldu..Rıza Hoca'nın da yeri fazlasıyla dolar...artık benim Rıza Hoca'nın aldığı kararlara tahammül etme limitim doldu...hazırlık maçı mahiyetindeki bir maçta 3 gün sonraki maçta 11'de oynayacak adamı 90 dakika oynatmanın ve gencecik çocukları bu maçta bile kulübeye hapsetmenin mantığını birisi bana açıklasın LÜTFEN!!!! ayaklarım ters gidiyor stada yürürken maç günleri...yine şapkadan ne çıkaracak diye bekliyorum her maçta..yazık bizede ya...Büyük Başkan Mecnun ODYAKMAZZZZ...LÜTFEN TARAFTARA KULAK VER!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 13:29   #8
cengizzzhan58
Acemi Yiğido

cengizzzhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 482 cengizzzhan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar iyi güzelde Rıza Hoca istifa ederse teknik direktörümüz kim olacak bunu düşünen var mı ?
cengizzzhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 13:50   #9
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

en son ihtimalle değşilecek oyuncu değişimi yapılırda elimiznen ikram edilirse 3 puan. neyi değerlendirekki gardaş.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 13:59   #10
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cengizzzhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar iyi güzelde Rıza Hoca istifa ederse teknik direktörümüz kim olacak bunu düşünen var mı ?

Kocaaaaa memlekette bir tane hoca kalmadı demi. Sivasspor ne kadar Rıza'ya muhtaç demi? Bşz ne kadar büyüğüz Rıza Hoca ne kadar küçük değil mi?
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
artık, değerlendirelim, düşürülüyoruz, maçı, yeter