Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor
Alt 13.09.2010, 22:12   #171
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 22:19   #172
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

tarihi fark yanlış hatırlamıyorsam ilk defa 6 yedik hemde trabzondan içimizi yaktınız saolun varolun gs maçıyla göz boyadılar resmen demekki gs o kadar kotuymuskı bize yenildi alanzinyonun 4.goldeki pasına yıkıldık ferhat zaten belliydi sakatlandı cıktı gıren murat burnumuzdan getırdı hiç kimse hiç bi şey yapmadı şyle golcu boyle golcu dedıler bu suarez nerde maglupsun alacak golcun yok oyunda bizi ipten alan keita orta sahada nerede ugur kavukla başlamak niye kahrolduk içiç içimi yiyor anderlecten 5 yedik fenerden 5 yedik 3 yedik hiç biri bu kadar koymadı yıkıldık resmen....
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 22:24   #173
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

mesut hoca buradaki yorumları okuyup takip ediyorum diyor umarım okur bu yazılanları 2 senedir agzımızdan burnumuzdan geldi ayagımızı uzatıpta bi maç seyredemedik hep yüreğimiz agzımızda hep kahrolarak maç izledik geçen yılki takımdanda kotu bır takım vardı inanılmazdı ya yattara kahraman oldu bülent yıldırım seninde zerre kadar karakterin yoktu hakemliğin yüz karasısın lanet olsun böyle adalete böyle futbola seyirciden destek destek istediniz hep buralardayız biz eskişehir maçı gelecek yine buralardayız ama siz nerdesiniz ya gözlerim doldu acaip zoruma gıttı yanıyoruz resmen...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 22:25   #174
sivassporaşığı
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassporaşığı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamlar bizi resmen ezdiler ya.
sivassporaşığı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 22:33   #175
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

trabzona degilde baska bir anadolu takimina yenilseydik bu kadar koymazdi, yaziklar olsun bize düsman olan bi takim ve taraftarina karsi boynumuzu büktürdünüz ........
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 22:49   #176
sisiro123
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisiro123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yapılan resime bak yazıklar olsun ligde şu trabzonu yenelim gerekirse ligden düşelim :(
sisiro123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 23:05   #177
oNuR5Sekiz
Yeni Yiğido

oNuR5Sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oNuR5Sekiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Futbolculara hiç bi şekilde kızmıyorum çünkü kapasiteleri bu kadar..Teknik direktöre kızmıyorum çünkü kapasitesi bu kadar ama yeter Yönetim yeter Allahtan korkun bu filmin sonu belliydi yaaaa burda insanlar resmen size yalvardı arkadaş transfer transfer diye alın işte size sonuçç..Burdaki bütün arkadaşlara tek bi ricam var artık bi şekilde yönetime sesimizi duyuralım Bu takım sahipsiz değil...doğru olurmu bilmiyorum ama en azından ben bu hafta gitmeyeceğim maçına...
oNuR5Sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 23:07   #178
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

-Öncelikle bu maçtan önce puan beklemiyordum.Bu haftayı 0 puan olarak yazmıştım zaten.Ancak bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok!Geçen sene o mahalle futboluyla bile bu farkı yemedik!

-Trabzonspor'da Yattara forumun en üst seviyelerinde dolaşıyor.Gerek bu forumda bizler,gerekse TS forumlarında Trabzospurlular bağıra bağıra Yatttara şov yapacak diye bağırdık.Bunu futboldan anlamayanlar bile biliyordu.Peki biz ne yaptık?Hiç,evet hiç.Bizi tek başına yıktı.Şöyle öne çıkan başka bir oyuncu var mıydı TS'de?
-Murat Sözgelmez oynamaya oynamaya pas tuttu.Topun ne olduğunu unutmuş.Dolayısılya formda bir Yattara karşısında değil vasat bir Yattara karşısında bile o şovu yerdi.Bizde bir Keita var.Sert,rakibi durduran,yıldıran bir oyuncu var.Pas tuttu!
-Henüz 4.hafta.Böyle skorlar her takımın başına gelebilir.Ancak bu ruhsuzluk,bu itiraz,bu antipatiklik niye?Nedir o forma fırlatmalar.Önünde koskoca 30 hafta var.Biz 4 haftanın 3'ünü şampiyonluğun en güçlü 3 adayı ile yapmışız ve 4 puan almışız.TS zaten yarıştığımız bir rakip değil.Önünde daha kolay haftalar varken,şimdi en az 3 hafta ceza alacaksın.Bunda da vardır bir hayır.Neyse Diallo ve Sözgelmez'in pasları biraz geçer belki.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 23:31   #179
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MESUT HOCAM KIZMA AMA EPEYDIR YORUM OKUYORDUM AMA YAZMIYORDUM, ARTIK PICAK KEMIGE DAYANDI, BIZI DÜSMANIMIZA KARSI BOYNUMUZU BÜKTÜRDÜN 7 MILYON SIVASLIYI YAKTIN KÜL ETTIN,HOCAM ANLAMAKTA COK ZORLUK CEKIYORUM BAZEN SÜPHE DUYUYORUM , YEDEKTEKI FUTBOLCULAR COKMU KÖTÜDE , DEVAMLI YORGUN KOSAMAYAN ADAMLARI OYNATIYORSUNUZ? BU TAKIM COKMU IDMAN YAPIYORDA BU KADAR YORGUN ? VE BIR MACTA KÖTÜ PERFORMANS SAGLAYAN FUTBOLCUYU NEDEN IKINCI HAFTA OYNATIYORSUNUZ? ALTARNATIVMI YOK? ALTARENATIV YOKSA NEDEN ZAMANINDA ALTERNATIV OYUNCU ALINMADI? KULÜBÜN PARASIMI YOK ALMAYA? NEDEN BIZIM TOPCULAR 1 MAC IYI KOSAR 5 MAC KOSAMAZ OYNAYAMAZ? NEDEN TARAFTARIN ISTEDIGI YAPILMAZ? NEDEN TARAFTARIN YORUMLARI DIKKATE ALINMAZ? DISIBLIN YOK FORMA SAVASI YOK ,RUH YOK, TAKIM RUHU YOK,NE BU YAA BIR IKI GOL YEDINMI HEMEN PES ETMEK HAVLU SALLAMAK? HOCAM BU TAKIM 5 DE YESE SKORU CEVIRMEK ICIN CANLA BASLA SAVASMALI AMAAA NERDEEE?????????HOCAM SIZDEN ISTEDIM BU MACTA KIM IYI OYNAMADI 5 MAC CEZA VERMENIZ, LÜTFEN YEDEKTEKI FUTBOLCULARIN HAKKINI YEMEYIN KIM HAZIRSA ONU OYNATIN
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.09.2010, 23:35   #180
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
4eylül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler
Eee bütün takımı gönderdin geriye kim kaldı ki ?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
11ler, akerde, avni, sivasspor, trabzonspor, İşte