Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı
yanımda sivslı yok dediysem eziktaşlıda yok demedimki gardaş  )) ben ne febeş geyse maçları bilirim tek başıma yüzlerce kişiye karşı izlediğimi  )) ama bana en çok koyan manisaspor sivasspor maçıydıki o zaman işte dalacaktım beyamcalara resmen kaşınmışlardı allahtan kız arkadaşım vardı yanımda engel oldu bana yoksa yaşlarına başlarına bakmadan dalacaktım walla.Bugünkü maçtada aynıydı yaşlarına bakmadan konuşuyolar şeytan diyo çarp iki tane ağızlarının üstüne.bide bülent uygun diyo 40 milyon dua ediyo saydınmı bülent bey walla ben hiç görmedim dua edeni hepsi beddua benmi ters bir yerde yaşıyom acaba? 
|

Ahhh ah,bende bu konudan sıkıntılıyım.Seyrettiğim yerde,üç SİVASSPOR'lu,dört fenerli,üç beşiktaşlı,beş tane futboldan bihaber eşşekçi(At yarışcı

) vardı.
Benim sizler gibi sevinememe veya bağıramama sıkıntım yoktu.Fenerlilerde sonuna kadar SİVAS'ı desdekliyordu.Sayıca üstündük

,ama bugün topun bizi istememesi,sevgili bülent UYGUN bu maçı için yanlış kurgusu,üç kişi karşısında belimizi kırdı ama sağlık olsun,bu skor bizi beşiktaş ın üstünde kalmamızı sağladı,futbolda yenmekde var yenilmekte,sağlık olsun,haftaya bakalım.