arkadaslar valiyi bence haksız yere eleştirmeyin siz sivaslı olarak evinizin balkonuna astınız mı bayrakları aldınız mı formaları Ankara maçı stat kale arkaları boş şehrin insanlarının önce inanması gerek şampiyonluğa ama ben gs yi yenip son hafta fenerin trabzona takılacağını düşünüyorum VE ŞAMPİYON SİVASSPOR
valla ben izmirde yaşıyorum eve ve odama bayrak astığım gibi suni karla cama şampiyon sivas yazdım...
manisa maçında stadda türk bayrağı dağıtıldı. Gerçekten taraftar muhteşemdi özellikle Maraton
Aynısını birde bu maçta istiyoruz. Stada her giren kişiye 1 adet bayrak....
Geçen haftalarda olduğu gibi büyük büyük bayrakları maratona vermesinler. Sallamıyo bişe etmiyolar. Stada giren herkese bi bayrak ver gör bakalım stadı o zaman.....
SAMPIYON OLAMASAK TA BU SON IKI HAFTAYA KAFADA GIRDIK YA O BILE YETER YA SAMPIYON OLMUS GIBI SEVINCLIYIM.HERSEYIN TESADUF OLMADINI HERKEZDE GORMUS OLDU BOYLECE.
Vali Bey baktı bizim vatandaşlardan ses-soluk yok bari biz bayrak dağıtalım diye düşünmüş
yani bedava bayrak dağıtılmadan önce lisanslı bayrak alıp takıma katkınız olsaydı ne olurdu sanki
bari bayrakları saklayın da seneye de asarsınız..