Sivas bayraklarla süslenecek
Sivas bayraklarla süslenecek
Sivas Valisi Veysel Dalmaz, kentin caddelerini Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını söyledi. Sivas Satranç İl Temsilciliği'nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 8-10 ve 12-14 yaş grubu öğrenciler arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere kupaları ve ödülleri, Anadolu Selçuklu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen programla verildi.
Programa eşi Sıdıka ve kızı Ayşe Dalmaz ile birlikte katılan Veysel Dalmaz, Sivas'ta, futbolun yanısıra basketbol, voleybol, güreş ve diğer spor branşlarında da büyük bir potansiyel olduğunu bildirdi.
Kentte spor altyapısının güçlendirilmesi ve başarılı sporcuların çıkması için valilik olarak olanakları ölçüsünde spora gereken desteği verdiklerini ifade eden Dalmaz, bundan sonraki süreçte de spor altyapısını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Başarılı olan sporcuları kutlayan Dalmaz, Sivas Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Salim Kılıç ve Satranç Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Adem Yıldırım ile birlikte öğrencilere kupalarını ve ödüllerini verdi.
-SİVASSPOR'UN BAŞARISI-
Dalmaz, program sonrasında bir basın mensubunun, Sivasspor'un başarısıyla ilgili görüşlerini sorması üzerine, Sivasspor'un başarısıyla gurur duyduklarını söyledi. Sivasspor'un bu sezon çok önemli bir başarıya imza attığını ifade eden Dalmaz, başarıdan dolayı yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.
Denizlispor galibiyetiyle zirve yarışında Sivasspor'un da önemli bir avantaj sağladığını belirten Dalmaz, bu akşamki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden de Sivasspor'un avantajına bir skor beklediğini bildirdi.
Denizlispor karşısında alınan galibiyetin ardından eline Sivasspor bayrağını alarak kentte düzenlenen araç konvoyuna katıldığını ve taraftarların coşkusuna ortak olduğunu belirten Dalmaz, kamuoyundaki, Sivas'ta şampiyonluk havası olmadığı yönündeki yorumların kendisini üzdüğünü vurguladı.
-KENT, SİVASSPOR BAYRAKLARIYLA DONATILACAK-
Sivasspor'un başarısının kentin çarşısına, caddelerine ve esnafına yansımasını istediklerini anlatan Dalmaz, ilerleyen günlerde kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle kentin caddelerini Sivasspor bayraklarıyla donatacaklarını dile getirdi.
Gelecek hafta sonunda Sivasspor'un, sahasında Galatasaray'ı konuk edeceğini hatırlatan Dalmaz, bu karşılaşmadan Sivasspor'un galip ayrılacağına inandığını söyledi. Sivasspor-Galatasaray maçının skoruyla ilgili tahminde bulunması istenen Dalmaz, ''Skoru bilemem, ama ben galibiyet bekliyorum'' dedi.
|