Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Tasarımda olmasını istediğiniz eklentiler yada görüşler nelerdir?
Burada yazılanlar değerlemeye alınacaktır.
|
Arkadaşın yazdıklarına katılmamakla birlikte sitenin reklam geliri elde etmemesi konusunda fikirlerimi aktarmak isterim.Site yoğun katılımın olduğu bir site ve istendiği takdirde diğer taraftar sitelerinde olduğu gibi reklam alınabilir.Bu para sonuçta buradaki taraftarın cebinden çıkmıyor. Reklamı veren kuruluşun siteye para aktarmasıdır. Biz bu sitede reklam olsada olmasada giriyoruz zaten. Reklam alınması ve gelir elde edinilmesi neden kötü olsun? Buradan sağlanan gelirle deplasman maçlarına organizasyonlar düzenlense,pankart,afiş vs. gibi işlere buradan sağlanan para aktarılsa bundan kim zarar görür ki? Neden herşeyin altında kişisel rant sağlandığı düşünülüyor. Ben bir Sivaslı olarak bu işle ilgilenecek tüm Yiğidolara gözü kapalı güvenirim. Hoş güvenmesemde benden çıkan bir para olmadığı için bi kaybım olmaz. Aksine oradan takımıma bir fayda sağlanıyorsa ve ben bu faydaya bu siteye tıklayarak katılımda bulunuyorsam bu beni mutlu eder.
Özetle şunu belirtmek istiyorum. Günümüzde İnternetten kazanç elde edilebiliyor. Site olarak yeni,güzel bir tasarımı reklam alarak yaparsanız ve gelirleri bir havuzda toplayıp gerektiğinde kullanırsanız gayet güzel olur.