Cevap: SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
Fenerbahçe ve Denizli maçlarında maraton Dde yeniçerilere yakın her zamanki yerimde izleyeceğim maçı inşaallah. Arkamdan 'otur kardeşim göremiyom' diyen bir çekirdekçi çıkarsa vay haline. Oturarak seyredecek adam TVden seyretsin kardeşim, gelmesin stada , vereceği para başını yesin. Takım kümeye doğru gidiyor. Her maç final maçı.
Takım hakkında yorum yazdık bi şeye yaramıyor. Aynı tas aynı hamam.Petko,Yasin,Faruk, Musa ,yeni gelenler saçımızı bembeyaz ettiniz ya.
Hata üstüne hata. Hayroyu affedin dedik yok. Petkoyu,Yasini,Faruğu oynatma dedik oynuyorlar.Sistemi değiştir, herkes oyunumuzu ezberledi, korsanı basıldı, 1 liraya tezgahta, sağır sultan biliyor ne oynayacağımızı diyoruz yok. Yanlış çıkan kadro takımı 1 kişi eksik oynatmaktır, baştan yenilmektir diyorum tık yok. Aynen devam . Pes diyorum artık.
Evet, hoca daha iyi bir kadro çıkarabilirdi. Ama sen sahaya çıkmışsın,oynasana be adam. Hoca ne yapsın. İşini yapsana.
Çare taraftarda artık. Seyircilere değil taraftarlara sesleniyorum.Bundan sonraki maçlarda sesimizin sonuna kadar bağıralım, takımı ateşleyelim. Uzağa gitmeyin, Trabzonun, Bursanın taraftarlarını izledik. Oturan adam var mıydı? Yoktu. Öyleyse senin de oturmaya hakkın yok kardeşim, tezahürat yapacaksın.İçerdeki maçları alalım bari.8 maç mı var.6sını alalım 6x3:18 eder. 6 puan deplasmandan gelmeli. Toplam 24 eder. İlk yarıdaki 17 ile topla 41 eder, bizi de ligde tutar.Hadi şu şımarık Kadıköylüleri yenelim ve kendimizi gösterelim.
|