Cevap: Transfer heyecanı başlıyor
pest yani....
Mesut Bakkal hocamiz Sivasa gelince , ha simdi hapi yutuk bu adamida nerden bulmuslar kümeye diye düsünenlerden biriydim ! diyarinan isimiz cok zor ve avantaclarimizda yok gibiyken, birde 7 tane birbirinden zor maclar önümüzdeyken, bu adam 7 macda 7 puan cikardi !!! ve ligin güclü takimlarinin önüne tasi ati !! Sivasda, takimda ve taraftarinda baska bir hava yaratip bizi yeniden birlestirdi, diyardan siyrilip ne yapip eti bu ligde bizi biraktirdi.
haa,, Mesut hocamizin hayranimiyim ? hayir degilim ,, bagazi takimlardan basarisizliktan dolayi kovulmus, ayrimis ve ilk sefer sivasda kendini berlitmeye gayret etmis ve benim görüsümce beraberlik yerine 3-4tane rahat galibiyet alabilirdik !!
Mesut Hocamiza gelince,:
Yönetimle 1 yilik imzayi zaten atmis. ve en azindan ilk yariya kadar bu takim ve taraftari ondan sorulacak.
Transferlere gelince,:
Mesut hocamiz bazi kararlarindan dolayi tbr-liyorum,Petkovic icin dogru kararmi diye cok üzülüyorum.
gelecek transferlere sabirsizca haber bekliyorum aceba Mesut hocamiz secimlerini iyi yapacakmi diye,umarimki gecen seneki fiyaskoyu birdaha yasamayiz, henüz endiseliyim.
BiZE: DEFANS, ORTASAHA VE FORVET ACILEN LAZIM !!!
Mehmet Yildiz,veya Kamanan yalniz kaliyor,, yanina 1 de Bursadan Sercani alabilseler gol atma sikintisindan kurtulsak derim.
|