Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....
Alt 18.09.2010, 11:08   #11
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....

Takım şampiyonluğa oynadığında revizyona giden,takım düşmemeye oynadığında 3-4 tane takviye yapan bir yönetimden kaliteli transfer yapmalarını beklemek cok fazla polyannacılık olur.Birilei bu takımı kullanıyor beyler benim aklıma başka birsey gelmiyor
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2010, 12:09   #12
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....

Makakula konusunda sanırım çoğu arkadaşın bilgisi yok, neden Manisa'ya geldiğini kendisi açıklamıştı haftalar önce ;

"Makukula'yı genel menajer Öner Karalar karşıladı. Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olan Makukula, şunları söyledi: ''Buraya unvanımı sürdürmek için geldim. Benim işim gol atmak. Çocuklarım için Manisa'yı seçtim. 3 çocuğum var. Kayseri ve Trabzon'da okul yok. İzmir'de Fransız okulu var. Bu nedenle Manisa'yı tercih ettim. "

Ama tabii ki Sivasspor'un forvete transfer yapmaması ve yapılanlarında oynatılmaması çok büyük bir hatadır, o ayrı bir konu ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2010, 12:23   #13
asisevecen58
Yeni Yiğido

asisevecen58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asisevecen58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar sonumuzun ne olacağını ben size söyliyeyim arkadaşlar bu sene biz ligden düşeriz ve ondan sonrada çabalar dururuz birdaha çıkmak için geçen sene direkten döndük ama bu sene tam doksandan düşecez bank asyaya kimse bana kızmasın durumumuz bunu gösteriyor çünkü....
Alt 18.09.2010, 12:24   #14
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Şampiyonlar Ligine katıldığımız sene elimizdeki oturmuş kadroyu bozan yönetimden çokca şey beklemiyorum ben!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2010, 13:16   #15
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1131 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şampiyonlar Ligine katıldığımız sene elimizdeki oturmuş kadroyu bozan yönetimden çokca şey beklemiyorum ben!
O takim bozulmamis olsaydi bile gecen yildan farkli olmazdi,cünki gecen yil takim halinde kötüydük.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2010, 13:41   #16
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

İŞTE NOKTA TRANSFER DİYE BUNA DENİR.DURDU DURDU TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU MANİSA.BİZİM EFENDİLER NERDE BELEŞ BONSERVİSİ ELİNDE TAKIM ARAYAN TOPÇU VARSA GETİRİYORLAR 5-6 GOLLÜ REZALETLER YAŞATIYORLAR.MAKAKULA NIN CANINI YİYİM TRABZONUN HAVASINI ALDI SADRİ ŞENER HAVALARA UÇUYORDU YERE ÇAKILDI.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2010, 13:43   #17
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AZ ÇOK HEPİMİZ BARCELONAYI TAKİP EDİYOZ.ADAMLARDA Kİ TRANSFER STRATEJİSİ EN BASİT YOLDAN TAKIMI BOZMUYORLAR 1-2 TRANSFERLE İŞİ BİTİRİYORLAR.BELKİ BİR ÇOĞUMUZ SİVASSPOR 11 Nİ SAYAMAZ AMA BARÇA NIN EKİP KEMİK HERKES BÜLBÜL GİNİ ŞAKIR.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2010, 13:45   #18
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sezon baslamadan daha ben fikirlerimi soyledim arkadas ceyhunla ermanla bu yola cikilmaz diye ama nedense herkes bir anda ceyhunu bana sanki ronaldo gibi tanitmaya basladi kardesim paraya ac degil futbola ac futbolcu oynasin takimda neden hala bu yonetim bunun farkinda degil ben inaniyorumki gecen haftaki trabzon macina paf takimi cikarsan yenerdi.. mehmet yilmaz ceyhun felan iyiki trabzona ustunlugun var her zaman yeneriz dusuncesiyle cikmislar maca... hadi 6-1 lik gibi bir hezimetin altindan kalkinda gorelim bu yenilgi artik takimin korkmasina yol acacak bir gol yediginde gol atmayi degilde fark yememek icin ugrasacaklar... herkesin dilinde sakiz olduk ... bu sene ankarada yokki 6 puan garanti olsun ligden dusme listesinde yer aliyoruz.. umarim bu isi yonetim en kisa zamanda duzeltir... yinede umutluyum takimdan ama... amasi var iste daha ligin basindayiz suarez i daha ne kadare kenarda tutmayi dusunuyor mesut hoca veya yonetim daha ne kadar israr edecek erman ceyhun mehmet nas 3 lusune torpil yapmakla... ne yani 3 puan almak icin her hafta teknik direktormu degistirmek gerekiyor yonetim yonetimine bakk sahayi ya hocaya birak yada hocayi cikart trubune sen sahaya in sen yonet takimi hatali olan belli olsun simdi mesut hoca godermi gitmezmi diye herkes bekliyor...faturayi hocaya keseceksen madem hocaya birak takimi herkes gorevini bilsin taraftarda bilsin kiim hatali... takimdaki olumsuzluklarinbasinda mehmet yilmazin havali havali davranislari ceyhununben olmassam bu takim olmaz dusuncesi oldugu surece biz daha cokkkkkk yazilar yazariz takimdaki kotu gidisin ustune...
gelen gideni aratir derlerya simdi arayin gidenleri..telefonda acabilirsiniz sms de cekersiniz hal hatir sormak icin)
illa takimin duzelmesi icin istifalar gerekiyorsa ben taraftarliktan istifa ediyorum arkadas..!!!!
bu aksamki maci insallah aliriz... bence aliriz eger sahaya adam gibi adamla cikarsak....
BU ARADA BEN YENI BIR PROJEYE BASLADIM ... SIVAS SPORU TEKELCI RUHDAN KURTARMAK VE IYI SONUCLAR ALMAK ICIN SIVASSPORU OZELLESTIRELIM DIYORUM... YANI HER HAFTA HANGI TAKIMLA OYNUYACAGIZ O HAFTA SIVASDAN GENCLERIMIZE DUYURU YAPALIM KIM KENDINE GUVENIYORSA GELSIN... MESELA BU HAFTA ESKISEHIR MACI VAR SIVASDA HERKES FUTBOLDAN ANLAR ... BEN ESKISEHIRE 1 GOL KESIN ATARIM DIYECEK KADAR YUREKLI GENCLERIMIZI OYNATALIM....BOYLE DAHA COK SANSIMIZ VAR LIGDE KALMAK ADINA.... OLMAZ DIYENLERE ORNEK OLARAKTA TURKIYE MILLI TAKIMINA TARIHINDE KI ILK PUANINI VE ILK GOLUNU ATAN... KASAPLARDAN MANAVLARDAN BAKKALLARDAN TAMIRCIDEN OLUSAN TAKIMI HATIRLATIRIM ALIN SIZE YUREKKK:;.........
Alt 18.09.2010, 14:19   #19
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya sev yada git ya oynarsiniz adam gibi yada gidersiniz sanki arpa ekmegi yemisler kardesim bugünde bu maci almassaniz yukarda dedigim gibi ya adam gibi oyna yada oturun ananizin kucaginda yeter artik yahakeme mahane suna mahaneyle olmuyor sivasin ekmegini yiyenin kici kalkiyor mesut hoca sende takimi adam gibi kur biraz münasip yerini degil gözünü ac burasi sivas baska sivas yok

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2010, 14:45   #20
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başarılı sezonlarda forvetlere bakın :Fran sergio-Anderson-chetkov-kamanan-mehmet yıldız..Şimdi kim kaldı? Kimse bence kamanan cezalı mehmet bitik..Bakıyorum o sezonlara öyle aman aman top oynamıyorduk ama forvet üstünlüğümüz vardı bu da gol atmamızı sağlıyordu..Şimdi tek forvet bitik güreşçi hadi buna 35 lik ceyhunu da alalım..Ne oldu bu adamlar koşan adamlar değil eskisi gibi..Yani rakip direk savunmayla karşılaşıyor(orta sahada savunma gibi olduğu için direk dedim)..E bırakın da defans hata yapsın..Tek suç yönetimdedir....Başkanı seviyorum ama fikret ünsal ve saz arkadaşları artistliğine takım yönetimine yardımcılar..
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
çalıyor, düdüğü, parayı, veren