Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Y E T E E E R !...
Alt 07.02.2011, 10:39   #1
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Y E T E E E R !...

Hakemlerden yana sıkıntılarımızın biteceğini sanmıyorum diğer takımların lobileri bizden daha kuvvetli o yüzden hakemler bu baskı nedeniyle maç içerisinde aleyhimize düdük çalıp duracaklardır. Bu hayatın bir gerçeği kuvvetli olan her zaman kazanıyor. Eğer biz sivasspor olarak ligin ilk 4 takımı arasında olsak ve yönetim basın lobimiz kuvvetli olsun bakın bakalım bir tek hakem aleyhimize bir karar verebiliyormu veremiz gerçek karar neyse onu verir yoksa bursa maçında olduğu gibi kendi kendine faal yapan takımın lehine düdük çalındığı nerde görülmüş biz zayıp olduğumuz sürece bu hakemler bunu yapacaklardır. Ne demiş atalarımız " Bir olalım, diri olalım, iri olalım" işte bunlar bizim özümüz olmalı.
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Alişan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2011, 11:05   #2
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazıklar olsuun böyle rezillik olmaz.maçı katletti adam.hersey gözümüzün önünde oldu.golümüzü vermedi,sarı kartlar hep bize çıktı,fauller hep bize çalındı...lanet olsun böyle hakemlere kınıyorum...
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2011, 22:21   #3
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Y E T E E E R !...

MEHMET yıldız çıldırmakta çok haklı,bizlerde tv başında çıldırdık,böyle adi hakemleri sivasspor spor maçına veren zihniyeti kınıyorum,mehmet yıldızın bu hırsına hayran kaldım,takım rayına oturuyor yavaş yavaş,artık yeterrrrrrrrrrr,bıçak kemiğe dayandı,artık YEEEEEEEEEEETTTEEEEEEEEEERRRRR RRRRRRRRRRRRRRRR
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2011, 08:41   #4
samankayali58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 samankayali58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tel ve fax imkanı olmayanlar...

işte TFF maili
tff@tff.org.tr
samankayali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2011, 10:47   #5
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir:
-en zor görev yeri neresi?
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-çalacaksın aleyhine fazla tepki almadan,kurtulacaksın.
-yahu olur mu arkadaş?
-olur olur hemde bal gibi olur.
-olmaz diyorsan gidceksin soğukta yöneteceksin.
-ne işi var sivaslının futbolla
-hem biz hakemleri hemde seyircileri kurtaralım bu dertten.

işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak.
bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde.
neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu?
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2011, 16:18   #6
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir:
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-yahu olur mu arkadaş?

işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak.
bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde.
neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu?
Hocam zaten bursa'nın Ş.liginde başarısız olmasının nedeni topçuların yumuşak futbol oynamasındandır.Bizim maçta hakemin , aleyhimize çaldığı faullerin yarısının faulle alakası yok . Bu belirttiğim ikili mücadelelerde özellikle Eneramo'nun omuz omuza mücadelelerinde defansın tam hata yapacağı anlarda faul çaldı. Bursa hakemlerden yana bu ayrıcalığı ş.liginde göremediği için balonu patladı ve valencia'dan iki maçta 10 gol yedi.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2011, 19:03   #7
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
-sivas
-niye?
-kıçımız donuyor.
diğer hakemlerden biri:
-kolayı var
-nasıl yani?
-yahu olur mu arkadaş?

kardes bu yazdigin dogrumu yoksa senin hayal gucunmu
eger dogruysa bunu tffdekilerin yuzune firlatilip hesabinin sorulmasi lazim
Alt 07.02.2011, 10:56   #8
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Boylesi hakemlerin alayi pich yahuu orman cocugu
Alt 07.02.2011, 10:57   #9
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

o galatasaylı bülent var ya o lig tvde maç sonu proğramında ezber konuştu dedi ki:
-spiker soruyor maç başına süper ligde 23 faul oluyorken bu maç da 38 faul var normal mi*
bulent korkmaz:
-evet sivasın böyle bir oyun yapısı var dedi.
bunu diyen adam sivasın kaç maçını izlemiştir merak ediyorum.bana deseler ki inter nasıl oynuyor ben bilmiyorum.çünkü ilgilenmiyorum.ama bu hafta kulaktan dolma duydum dağıtmış.yani duyduğuma göre iyi oynuyormuş.doğruda olabilir fakat bu benim için birncil kaynak bir bilgi değil.bana sorsalar:-inter nasıl oynuyor diye?
ben:
-çok net konuşamam iyi oynuyormuş derim.
-tutup da iyi oynuyor diyemem başkasından duyduğum bir şey için.
şimdi bülent korkmazınki de aymazlığın ta kendisi:
beşiktaş denilen kartal kuşları tutup papağan kuşu gibi bir maç sonunda bize her yerde "KASAPSPOR" dediler bizizm günahımıza girdiler.

sevgili yiğidolar bu adamları fax bombardımanına tutalım.ttf.mhk mış hepsini...
Alt 07.02.2011, 11:00   #10
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

kaptanımız haklı sonuna kadar arkasındayız.o tepki yeret artarada o hakem.sanmasın ki bişz aptalız,biz bilmiyoruz:biz biliyoruz bunu kaptanımız kart göreceğini bile bile evladına haykırdı ya:.çoluğuna çocuğana yedirmesin:ALLAH(c.c)