Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın ardından
Alt 23.04.2011, 22:59   #11
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçın ardından

Benim anlamadığım kadir bu kadar vasat oynarken Keita diye bir oyuncumuz var neden oynatılmıyor bunu hocaya sormak lazım.Kadir gerçekten son maçlarda çok farklı.İlk haliyle beyazla siyah kadar farklı.Ne kadar rehavete girmişler hayret gerçekten, biz seneye de maçaları rahat oynayacaz o zaman da böyle oynayacaklarsa içimiz gercekten çoooookkkk zor.Oyuna zaten yanlış bir kadroyla çıktık Suarez ilk yarı bu takıma karşı oynamış ve 3 gol atmış biri onu kesmenin ne anlamı var bilmiyorum.Ruhsuz ve isteksiz başladık ve yenilgiyi hak ettik beni yenilmemiz değil bu kadar kötü oynamamız üzdü.Attığımız gole bile sevinemedim ilk defa.Bu duruma,rehavete bir çare bulunması lazım daha lig bitmedi.Haftaya biz yenilir ve buca yenerse siz düşünün o zaman ne olacak bizi kim kurtaracak böyle oynarsak kurtulduk derken düşersek kimse şaşırmasın...
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58ToPraK58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2011, 22:59   #12
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadromuz seneye 8.-15. sıra arasında oynamamıza ancak yeter.. karabük bizden iyi bir takım bunu kabul etmek lazım.. rıza hocadan büyük başarılar beklemiyorum
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2011, 23:05   #13
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

kardeşim bu abdurahman nooldu ya .öldümü kaldımı adamın ayagı kopsa bu kadar sürede iyileşirdi.bu nasıl bir sakatlıkmışki koca bir sezon geçti ama iyileşmedi.anlamadım gitti.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.04.2011, 23:07   #14
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya hocam yalvariyorum sana bizi UGUR KAVUKTAN KURTAR,SENDEN DAHA BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2011, 23:41   #15
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
eroltas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya hocam yalvariyorum sana bizi UGUR KAVUKTAN KURTAR,SENDEN DAHA BASKA BIRSEY ISTEMIYORUM.
Sabret 4 hafta kaldı
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2011, 23:51   #16
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Rıza Hoca bu maçta stratejik hatalar yaptı.Bu maçı illa kazanacağız diye birşey yok beraberlikte bize uyardı.M.Yıldız la başlamak yanlıştı.Mehmet bu takımda artık ikinci yarı oyuna girecek topçudur.Bugün daha iyi belli oldu.Bir ara Pedriel ide soktu nerdeyse 5 -6 hücumcuyla oynadık.Böylece ortasaha üstünlüğünü rakibe kaptırdık.Pres yapmayan Pedriel-Eneramo-Mehmet-Grosicki-Erman beşlisi defansımızı zora soktu.Gerçi rakip de herşeyini Emenike ye bağlamıştı ama neyse.Ben Rıza Hoca nın lig bitmeden sesini çıkaracağını sanmıyorum.Ama sezon sonu sesini çıkaracak ve revizyon yapılacak.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 04:02   #17
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

bu mactan en az bir puan bekliyordum olmadi son uc mactan iyi mucadele edip yenilmeden ayrilirsak cok iyi olacak umarim fenerdende en az bir puan bekliyorum yenersek daha guzel olur ama tabikiii zor gorunuyor bir an once su ligi koparalim artik sanki arkamizdaki takimlar yetisecekmis gibi bir his var umarim fener yarinki buca macini farkli kazanir insallah bir surpriz olmaz son haftalardaki kalan maclar ve oynanan oyun acikcasi urkutuyor
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 04:19   #18
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1136 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu derslerde hic bitmiyor nedense,bit türlüde ders alinmiyor.Emenike´yi ,Emenike yapan dün resmen Sivasspor ve Riza hoca´dir.Golün yenilis sekline bakin ,adeta kalas Emenike göklere cikartildi.Goldeki hatamiz cok büyük.Takimi dinlendirmezsen olacagi bu .Sivas´linin güvenini yitiriyorsun Riza hoca.Aslinda iki anket yapilmali bu sitede,biri Riza hoca ve M.Yildiz ile seneye tamammi ,devammi diye.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2011, 04:50   #19
threestar58
Yiğido

Tecrübe Puanı: 605 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

seneye ve sonraki yillar icin artik cok guclu super bir takim bekliyorum ilk bes,i zorlayacak ilk once saglam/guclu bir defans sonra orta ve forvet tabikii tecrubeli ve cok yasli olmayacak oyunculardan kurulu bir takim bekliyorum super ligde kalici olmak istiyorsak bunlari yapmak gerek yarim yamalak takim gormek istemiyorum, artik son iki sezondur yasanan kabuslarida gormek istemiyorum umarim uzun yillar daha iyi/iddaali ve hep zirveye oynayan bir sivasspor izleriz
Alt 24.04.2011, 06:28   #20
threestar58
Yiğido

busene super ligde kalirsak, lutfen artik gostermelik oyuncular transfer edilmesin bize herzaman oynayacak guclu,tecrubeli,hizli,becerikl i ve zekiii oyuncular transfer edilsin ozellikle becerikli zekiii is bitirici forvetler cunku bundan sonra goller atmak sart

Etiketler
ardından, maçın