Gençlerbirliğinin en önemli iki oyuncusu yokken bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Alınacak üç puanın önemini değerli taraftarlarımız mutlaka biliyorlardır. O zaman futbolcular gibi maç seçmeden ''Haydin satada hücum millet''
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Gençlerbirliğinin en önemli iki oyuncusu yokken bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Alınacak üç puanın önemini değerli taraftarlarımız mutlaka biliyorlardır. O zaman futbolcular gibi maç seçmeden ''Haydin satada hücum millet''
Haftaiçi kupa da Trabzon'la oynayacak olmamızda bu maçtan alınacak 3 puanla önce takımı sonra tribünleri bir şekilde havaya sokacaktır.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58_SEMİH_58'a Teşekkür Ediyor...
ordu maçında işlerimiz dolayısıyla stada gidememiştik ve 4 eylülün atmosferini çok özledik..inşallah hem bu haftaki gençler maçına hem de hafta içindeki ts maçına gideceğiz...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz.. MAÇI ALALIM
2 liraya maç ve hala gitmem, gitmiyecem, sözleri varsa pes demek lazım.
Stada gidip takıma destek vermemek birilerine tepki değil endirek Sivasspora küsmek dmekten başka birşey değil.
Sivas'ta oluop vakti müsait olanlar akıllarını başına alıp gözbebeğimiz dediğimiz Sivassporumuzu stadyumda destekleyelim.
Biz arkadaşlarla 10 kişi biraraya gelip gidiyoruz.
ynetim hakkındada bişi diyemem yönetim adam gibi adamlar ben öle yok flaş tarans fer falan hiç bir zaman istemedim bize aç futbolcu lazım ama rıza hocanın el kol hareketinide unutamam kimse kusura bakmasın
haklısın baba amma sı var işte rıza hoca bana o hareketi yapamaz eleştirme hakkım yokmu yoksa sivasspor canımız neyimiz kaldı başka
Tamam bende rıza hocayı el kol hareketiyle kınıyorum,fakat bize maça onun için değil sadece Sivasspor için gideceğiz.ayrıca hoca bu hareketi yapmadan öncede statımız dolmuyorduki
Destegimizi verelim maci alalim. Gurbetteyiz orada mac izleme hayali kuruyoruz. Millet orada maca gitmiyor. Insan elindekinin degerini kaybedince anlayacak heralde
ben malesef Almanya da kaliyorum ( her sene 8 Hafta tatil olarak Sivasa gidiyorum ama gitti zaman Tatil var ve Mac yok o yüzden didemiyorum)
Sivasta olsam kesinlikle HICBIR maci kacirmazdim!!