Hem tehlikeli hem de zor mac. Erciyes Fener'e karsi kotu oynamadi. Cok iyi defans yapiyor Erciyes ve hizili kontra ataklarla cikmaya calisiyorlar onun icin kontra yemiyelim. Cabuk 2 gol atmamiz gerekiyor ki umutlari kalmasin insallah.
adam 2 hafta dan beri Izinli...... Dün Polanya Gazete de yazdi Grosicki yeni Club anlasma yapiyo galiba.......
bizim Hoca Kamile demis ki.....
senin Position daha kalite Oyncular var o Yüzden Kadro da yer almiyo bunu HIC ANLAMIYORUM VE BÖYLE KARARI COK KIZIYORUM....
KIM MIS BU KALITELI OYNCULAR ACABAAAAA??????????????
adam 2 hafta dan beri Izinli...... Dün Polanya Gazete de yazdi Grosicki yeni Club anlasma yapiyo galiba.......
bizim Hoca Kamile demis ki.....
senin Position daha kalite Oyncular var o Yüzden Kadro da yer almiyo bunu HIC ANLAMIYORUM VE BÖYLE KARARI COK KIZIYORUM....
KIM MIS BU KALITELI OYNCULAR ACABAAAAA??????????????
Tamam haklisin daha kalitelisi yok ama daha caliskani var ve bizi caliskan oyuncu lazim.
Grosicki defans yapmiyor abi, isterse oynuyor isterse yatiyor. Bence Carlos hakli.
Atif sol acik da oynasa Grosicki'ye on basiyor.
özellikle erciyes açısından kritik maç mutlak puan almazlarsa işleri zor ondedenle tüm güçlerini sahaya dökecekler ,öyle kötü kadrolarıda yok,yinede sivassporun gücüne dayanacaklarını sanmıyorum