Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.04.2015, 20:07   #1
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bana sinir krizi gecirten i.akin oldu.insallah cabuk kendini toplar.Batuhanda fazla degil 4 kilo verse,sivassporu kimse tutamaz.ama mac genelde cok iyi idi. G.s. maci daha kaliteli olur,sivassporumuz,daha ustun oynayacaktir.adamina gore muamele,takimina gore oyun olur.
Alt 16.04.2015, 20:10   #2
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakan ve İbrahim Akın oyuna girmese bu maçı 2-0 hiç olmadı 1-0 bitirirdik.İkiside katkı vermedi.Mehdi bana göre ikisinden önce oyuna girmeliydi.

Öyle yada böyle tur atladık ama Cincon'a karşı bu performansın çok üstüne çıkmamız lazım.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:11   #3
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tur atladık ama umarım acı dersleri de almışız.İbrahim Akın dan hiçbirsey olmaz.Hadi Batuhan la ısrar edip 45 dakikalık futbolcu yarattında Sergen bu İbrahim Akından hiçbirsey olmaz gör artık.Oynamadı ama bari penaltıyı atsın dedik sanki inadımıza kalecinin üstüne vurdu.Bu mapus arkadaşlığı muhabeti sıktı yani anlayağınız.Musa yı ısrarla oynat diyoruz ya.Gitti Sergen onu hiç oynayamacağı yerde oynattı.Sol bekte.Rüyasında görse Musa bile inanmazdı buna.Hakan Arslanın oyuna girip nasıl orta sahayı ayakta tuttuğunu umarız bari bu sefer görmüştür Sergen bey.Adem Kadir yakınmamız devam ediyor ama maalesef yedek orta sahamız da yok yönetim sayesinde o yüzden kimseye söyleyecek sözümüz yok.Ama Mehdi nin tipini mi beğenmiyor Sergen çıksın açıklasın.Hiçbirşey yapamasa topu Kadir den daha iyi stop ettiği kesin.Az mı koşuyor yok.Eeee.Yaptığımız en iyi şey kompakt savunma.Galatasaray maçı bu maçtan zor olmayacaktır.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2015, 21:12   #4
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SERGEN gibi akıllı bir hocanın ,böylesine kritik maçta 1 gollü galibiyeti yeterli görmesi,ona göre taktik ve kadroyla maça çıkmasını ,kenarda bana göre bu takımın ilk 11 inde olması gereken mehdiyi oyuna almamasını,penaltı atışlarında kazmalığı üstünde olan kadir ve i.akınla başlamasını yadırgadım,nezaman böyle kupa maçlarında turu geçeceğimiz vakit ille 1 oyuncu sakarlık yapıyor,ts maçında ümitin gereksiz hareketi bizi kupadan etti,bu maçtada musanın gereksiz dalışı penaltı oldu ,sezon başından beri sivassporun ençok zorlandığı maç oldu,ziyanın oyundan çıkışı taktiksel olarak oyunumuzu bozdu ,tam maçı kazanıyoruz derken maç elden gidiyordu,utaka ve batuhansız takım ilerde etkili olamadı,bisesvarı türkiyeye geldi geleli begeniyorum,bu maçtada kalitesini kanıtladı,neticede hepimiz heyecanlansakda,zevkli bir mücadele oldu,takım yoruldu biraz, umarım balıkesir maçına dinlenmiş olarak çıkarlar,paso lig denen ucube olmasaydı seyirci trübünleri böyle dolduruyor işte,kayserili seyircileride tebrik ederim,zopa yemeden maçı son dakkasına kadar izlemeleri büyük başarı bir sözde yayıncı kurumun yorumcu ve spikerine olacak ,birileri iyi ayar vermiş böylee adam gibi maç anlatmak varken saçma sapanlık yapmadılar yarı fina hayırlı olsun hernekadar sıkıntılı olsada herkese teşekkür ederim
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2015, 10:12   #5
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Egoizmin tavan yaptığı bir maç oldu, Burhan ve goldeki asist başarısına rağmen Batuhan çalım hastalığına kapılmış müsait pozisyondaki arkadaşlarına zamanında verilecek bir pas belki de golle sonuçlanacak yüreğimizi ağzımıza getiren uzatmalara gerek kalmayacaktı, bu konuda uyarılmaları elzem.

Ayrıca İbrahim Akın, çok güçsüz ve buna rağman çalım hastalığına kapılmış ve güzel pozisyonun harcanması neticesini doğurmuştur. Bu gidişle sanki ileriki dönemde dahi İbrahim Akın'ın takıma vasatın üstünde bir katkısı olmayacak gibi...

Galatasaray'a karşı inşallah Bursa ve Eskişehir'e karşı oynadığımız oyunu oynarız aksi takdirde Kayseri'ye oynadığımız oyunun üstüne çıkamazsak yarı finalde veda ederiz kupaya..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2015, 20:14   #6
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Mac uzatmaya gidince bir yönden üzüldüm ama bir yönden sevindim.

Üzüldüm , cünkü maci zora soktuk. Sevindim cünkü uzun aradan sonra tekrar Sivasspor'umun macini izleyebildim ve ayrica daha cok goller izleyebildik , Penaltilardan sonra.

Penaltiyi neden ilk Aatif kullanmadi anlamadim ama kapanisi yapti ve belkide böyle daha hayirli olacakdi.

Kadir ve Ibrahim Akin topun gelisinde oldugunda , Kadir kesin atamaz dedim , Ibrahim Akin ise belki kacirir dedim , ve dediklerim cikti. Ama Burhan Eser'e güvendim ve sanirsam penaltiyla ilk golünü atti Sivasspor formasiyla cünkü ligde Burhan penalti hic kullanmadi. Ibrahim Öztürk gercekten tercübeli ve yasli oyuncu beles oyuncu hatta bosta oyuncu birde 500 tl mi verilir mi diye zerzeniste bulunanlara Ibrahim Öztürk bugünde ders verdi.

Ibrahim Öztürk 6 ay oynamamis , ama ona ragmen calismis, ve Bursasporun sampiyonlugundada en büyük rol sahibi, ... Eger Ibrahim Öztürk 'ü almasaydik , kesinlikle ligde böyle rahat duruma gelemezdik ilaccc gibi geldi ve bugün Kayserili oldugu halde ekmek yedigi sehir icin inanilmaz güzel penalti atti, tercübe abidesi.

Aatif'da kapanis yapti yari finale adimizi yazdirdik, sükürler olsun...

He bukadar yazdim simdi Batuhan'dan niye bahsettmedim diye soracaksiniz.

Cünkü macin Penalti atislarini yorumladim.

Macin geneli..

Batuhan yeteneklerini Sivasspor'da saha sürüyor, asist yaparak Kayseriye resmen koydu. Cok güzel oynadi ve macin Yildizida Batuhan'di. ilk 75 dakikada müthis oynadi.

Burhan ve Ibrahim Öztürk te cok iyilerdi, Cicinho tartismaya gerek yok , Aatif sonradan acildi.

Diger oyuncularda iyi oynadi .
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2015, 20:16   #7
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bizim takımı adem,cicinho ve ibrahim öztürk mucadeleleriyle bu ayak durdu,şeşo burhan,ibrahim akın gibi oyuncular sadece takıma katkıları 30 dak.kalan sürelerde takım hep eksik kalıyor.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:23   #8
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

batuhanın performansı göze battı diğer yönden gelen t.d.lerin kadir ısrarı nedir?????faydandan çok zararın var bu takıma sezon sonu kesinlikle gitmeli ve iyi bir libero alınmalı.bu arada kupa statüsü nasıl ?fener ve gs avrupaya gidiyor zaten bursanın men cezası var o zaman biz avrupaya mı gitmiş oluyoruz şimdi?
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:55   #9
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
batuhanın performansı göze battı diğer yönden gelen t.d.lerin kadir ısrarı nedir?????faydandan çok zararın var bu takıma sezon sonu kesinlikle gitmeli ve iyi bir libero alınmalı.bu arada kupa statüsü nasıl ?fener ve gs avrupaya gidiyor zaten bursanın men cezası var o zaman biz avrupaya mı gitmiş oluyoruz şimdi?
Hayir sirf kupayi kazanan gidiyor.
Biz finale cikarsa ligden biri daha gidiyor
Bula bula bu sene kurali degistirdiler
Gecen sene olsaydi giderdik
Bu Konuda 58CeZa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2015, 22:51   #10
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
58CeZa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayir sirf kupayi kazanan gidiyor.
Biz finale cikarsa ligden biri daha gidiyor
Bula bula bu sene kurali degistirdiler
Gecen sene olsaydi giderdik
Bence bu işte bir yanlışlık var.Öyle bile olsa itiraz eder kazanırız.Hiç kupa statüsünde alakasız takım gönderilir mi.Çünkü kupa statüsünde gidecek takım direk gruplara gidecek.Bilen açıklasın statüyü.Yönetimde bu konu ile ilgilensin bence
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı