Cevap: Maçı Değerlendirelim
Mac uzatmaya gidince bir yönden üzüldüm ama bir yönden sevindim.
Üzüldüm , cünkü maci zora soktuk. Sevindim cünkü uzun aradan sonra tekrar Sivasspor'umun macini izleyebildim ve ayrica daha cok goller izleyebildik , Penaltilardan sonra.
Penaltiyi neden ilk Aatif kullanmadi anlamadim ama kapanisi yapti ve belkide böyle daha hayirli olacakdi.
Kadir ve Ibrahim Akin topun gelisinde oldugunda , Kadir kesin atamaz dedim , Ibrahim Akin ise belki kacirir dedim , ve dediklerim cikti. Ama Burhan Eser'e güvendim ve sanirsam penaltiyla ilk golünü atti Sivasspor formasiyla cünkü ligde Burhan penalti hic kullanmadi. Ibrahim Öztürk gercekten tercübeli ve yasli oyuncu beles oyuncu hatta bosta oyuncu birde 500 tl mi verilir mi diye zerzeniste bulunanlara Ibrahim Öztürk bugünde ders verdi.
Ibrahim Öztürk 6 ay oynamamis , ama ona ragmen calismis, ve Bursasporun sampiyonlugundada en büyük rol sahibi, ... Eger Ibrahim Öztürk 'ü almasaydik , kesinlikle ligde böyle rahat duruma gelemezdik ilaccc gibi geldi ve bugün Kayserili oldugu halde ekmek yedigi sehir icin inanilmaz güzel penalti atti, tercübe abidesi.
Aatif'da kapanis yapti yari finale adimizi yazdirdik, sükürler olsun...
He bukadar yazdim simdi Batuhan'dan niye bahsettmedim diye soracaksiniz.
Cünkü macin Penalti atislarini yorumladim.
Macin geneli..
Batuhan yeteneklerini Sivasspor'da saha sürüyor, asist yaparak Kayseriye resmen koydu. Cok güzel oynadi ve macin Yildizida Batuhan'di. ilk 75 dakikada müthis oynadi.
Burhan ve Ibrahim Öztürk te cok iyilerdi, Cicinho tartismaya gerek yok , Aatif sonradan acildi.
Diger oyuncularda iyi oynadi .
|