SUPER LIGE CIKMAK TEK HAYALIMIZ,TABIKI ONEMLI OLAN SAMPIYON OLARAK CIKMAK.ALLAHIN IZNIYLE SAMPIYON OLARAK CIKACAGIZ INSAALLAH.BANA SORACAK OLURSANIZ SUPER LIGE CIKALIMDA NE OLURSA OLSUN
Kalan maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.En zor maçımız Elazığ deplasmanı,ama büyük ihtimalle o maçta seyircisiz oynanacak.Açık ara şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Kalan maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.En zor maçımız Elazığ deplasmanı,ama büyük ihtimalle o maçta seyircisiz oynanacak.Açık ara şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Evet bu fikre katılıyorum ya seyircisiz oynacağız yada başka şehirde ama şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimiz;
Yer:4 Eylül Stadyumu
Karşılaşma: SİVASSPOR-(3) veysel manisa(0)
olacaktır......
vestelmanisa sivas gibi rahat olmagdindan maclara biraz daha fazla asiliyor biraz onlarda rahatlasin, puan kaybetmeye baslarlar,sivassporumuz ligi rahat 1,inci bitirir 8) :lol:
gardaşlar biz maçlarımızı kazanalımda diğer rakiplarimizin ne b.k yediği bizi ilgilendirmez fazla takmayın kafanıza inşallah sivasspor şampiyon olarak süper lige merhaba diyecektir. saygılar............
[size=4]Arkadaşlar Sivasspor zaten iyi futbol oynuyor takımda rahavet falan zaten yok...Sivassporun bundan sonra zor maçıda kalmadı Bir Elazığ maçı var o maçta ya seyircisiz olacak yada tarafsız bir sahada oynanacak...Sivasım zannedersem o maçıda alacak...Bence şampiyonluk maçı Vestel maçına kalmaz daha önce garantileriz gibime geliyor...Ama şunuda ilave edeyimki Şampiyonluk olsunda yani Süper lige çıkalımda çamurdan olsun...[/size]