Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.01.2005, 17:49   #11
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yönetim 2 sene önce de görüştüğüm zaman (o zamanlar Sn. Osman Seçilmiş başkandı, yönetimden birkaç kişi ile görüşmüştüm) site hazırlığımız var diyorlardı ortada hiçbir şey yok. Yönetim olaya ciddi bakmıyor anlaşılan.

Site yöneticileri biraz daha özverili ve atak davranırlarsa bu dediğim konu çözülür. Mesela dünkü maçın detayı bile hiçbir yerde açıklanmamış. Maç kaç kaçtan 2 - 2 bitti, goller kaçıncı dakika da atıldı, futbolcuların performansı nasıldı? Şu anda oynancak olan Çaykur Rize maçı öncesi durum nedir? Bunları bilmek hakkımız.

Yoksa site lagara-lugara yazışma sitesi oldu çıktı...
Sayin Kardesim ilk önce bize bir aciklama yap Lagara lugara ney?

önce Rüstü Elmas Kardesime Tesekkür ediyorum bu siteyi Kurdugu icin.

bu site özel ve SIVAS ímizi tanitma amacli , Özel bir kisi tarafindan kurulmus bir sitedir .....
Malesef Resmiyetle ve Yönetimle bir alakasi yoktur!!!! alaka göstermeyenler UTANSIN!!!
kim istemezki saniyesinde sicak haber almayi ?Sag olsunlar sivasimizdan bir kac Muhabir ve yüksek ögretim gören Saygi deger Arkadaslar aninda olmasada bir kac saat sonra bizleri Haberdar ediyorlar...
Onlara buradan Saygi ve Sevglierimi iletiyorum
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda CAGLAYAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2005, 19:01   #12
izmirliyigido
Gast

Çağlayan kardeşim, 2 mesaj önce öğrenmek istediğin sorununu cevabını yazmıştım. Sanırım okumamışsın. Geçenlerde gördüğünüz gibi acayip küfürler, sataşmalar içeren bir sürü mesajlaşmalar oldu ben bunlar üzerine söyledim. Neyse ki birkaç kişinin serzenişinden sonra bu "misafir" dostlarımız birşey yazamaz hale getrildi. Arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

Sonra beni bu şekilde Rüştü, Eker ve diğer kardeşlerimle karşı karşıya getirme durumları yaratmayın. Kendilerini her ne kadar tanımasamda yaptıkları işten dolayı tebrik ediyor, böyle bir ortamı yarattıkları içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Kendimi deşifre etmek istemiyorum ama yaş olarak inanın hepinizden çok büyüğümdür. Bu yüzden kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Bu mesajı da beni yanlış anlamayın diye yazmak zorunda kalıyorum. Sivas'ı, Sivassporu ve tüm Sivas'lıları o kadar seviyorum ki, hepinizi öpüyorum ve İzmir'den kucak dolusu sevgi ve selamları gönderiyorum.

Şimdi bir sıcak haber daha sormak istiyorum ama bazı genç arkadaşlarım hemen fevri davranacaklar diye çekiniyorum. Gerçi bu konunu yeride burası değil. Bunu ben Stad ile ilgili forumda sorayım en iyisi.

Sağlıcakla kalın.

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2005, 11:51   #13
izmirliyigido
Gast

Gerçi sizlerde biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim, Yönetici kardeşlerime.

Bugün transferin son günü yaptığınız anketin bugün itibariyle değerlendirilmesi bitmesi lazım. Netice de görüldüğü gibi yeni transferlerimiz Vasat olarak değerlendirildi. Dilerim yanılan biz, haklı çıkan İsmail KARTAL olur.

Bu anketin yerel basın, Tv ve çeşitli medya kuruluşunda dile getireleceğini veya getirilmiş olacağını tahmin ediyorum. Teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz heyecanla takip ettik...

Yine böyle güncel ve çarpıcı bir anket koymanız dileğiyle teşekkür ediyorum.

Alt 11.02.2005, 13:45   #14
izmirliyigido
Gast

İsmail hocamızın chat'ta oldugu gün, İzmir'de Karşıyaka'da elektrikler kesik olduğu için bilgisayarımı geç açtım, ancak sonuna yetişebildim ve dolaysıyla pekçok şeyi kaçırdım.

Konuşulanlardan ve gelişmelerden nasıl haberdar olacağız. Enazından çarpıcı sorualr ve cevaplar varsa bunları yayınlayabilirmisiniz? İsmail hocamızın bu olay karşısında ki davranışı nasıldı, düşünceleri ne oldu?

Alt 11.02.2005, 14:10   #15
Fiko72
Yeni Yiğido

Fiko72 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fiko72 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu siteyi kuran ve aktüel tutan arkadaslara tesekkür ediyorum
bu site bize yeter.
Fiko72 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Fiko72'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2005, 13:12   #16
izmirliyigido
Gast

(Dak.35) Manisa-Mersin 2-0, Altay-Elazig 0-1, Telekom-Karsiyaka 0-0, Erciyes-Kocaeli 1-0, Yozgat-Adana 1-0, Sariyer-Ist.BB 0-0, Antalya-Mardin 1-1

Alt 27.02.2005, 13:31   #17
PATRON
Tecrübeli Yiğido

PATRON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 PATRON FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

izmirliyigido guzel konusuyosun ama lutfen biraz [size=6]emege saygı[/size] :!: :!: :!: :!:
PATRON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda PATRON'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2005, 14:05   #18
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
IsYaNKaR Nickli Üyeden Alıntı
izmirliyigido guzel konusuyosun ama lutfen biraz [size=6]emege saygı[/size] :!: :!: :!: :!:
Pardon kardeşim...Ben ne yaptımda emeğe saygısızlık yaptım hiçbir şey anlamadım....Açıklar mısın?...

Alt 27.02.2005, 14:09   #19
izmirliyigido
Gast

(Dak.80) Manisa-Mersin 3-0, Altay-Elazig 1-2, Telekom-Karsiyaka 0-0, Erciyes-Kocaeli 2-0, Yozgat-Adana 3-0, Sariyer-Ist.BB 0-0, Antalya-Mardin 1-1

Alt 27.02.2005, 14:16   #20
PATRON
Tecrübeli Yiğido

PATRON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 PATRON FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
IsYaNKaR Nickli Üyeden Alıntı
Pardon kardeşim...Ben ne yaptımda emeğe saygısızlık yaptım hiçbir şey anlamadım....Açıklar mısın?...
ilk sayfada yazdıklarınıhatırlamıyorsan bilmiyosan ben ne yapabilirim demekki sen ne dediğini bilmeyen birisin.... Dikkate almamaklazımmıs...
PATRON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda PATRON'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır