Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: FIFA CEZADA INDIRIM
Alt 25.06.2006, 10:15   #11
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 974 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: FIFA CEZADA INDIRIM

Zafer

İsviçre maçından sonra A Milli Takımımız’a 6 maç ceza verip, hepimizi çileden çıkaran FIFA nihayet insafa geldi. Ulusoy ve Erzik’in ortaklaşa çalışması sonuç verdi, şok ceza 3 maça indirildi

Emre’ye de 2 maç indirim
FIFA Tahkim Kurulu, İsviçre maçında çıkan olaylar nedeniyle A Milli Takımımız’a verilen 6 maçlık tarafsız sahada ve seyircisiz oynama cezasını 3 maça indirdi. Ancak Türkiye’nin tarafsız sahada yapacağı bu üç maçta veya özel karşılaşmalarda herhangi bir olay yaşanması halinde eski cezanın aynen geçerli olacağı kaydedildi. Kurul ayrıca milli futbolcu Emre Belözoğlu ile İsviçreli Benjamin Huggel’in 6 maçlık cezasını da 4 maça düşürdü.

‘Erzik’ten Allah razı olsun’

Haluk Ulusoy, bu kararın federasyonunun FIFA nezdindeki gücü, itibarı ve etkinliğinin bir göstergesi olduğunu söyledi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük bir diplomasi ve beraberlik içinde, en azından cezayı yarı yarıya indirebilir miyiz diye yola çıktık. Şenes Erzik ile iyi bir ikili oluşturduk. Bu kararın çıkacağına inancım sonsuzdu. Şenes başkanımızdan Allah razı olsun. Ülke adına yapması gerekenden fazlasını yaptı diye düşünüyorum...”

‘Ben olsam CAS’a giderdim’
“Bu tip bir olayın tekrarlanmayacağına dair FIFA’ya garanti verdik. Yaşanan olaylardan herkesin ders aldığını varsayıyorum.” Futbol Federasyonu Eski Başkanı Levent Bıçakcı, “Ben olsam yine de CAS’a giderdim” derken, Erzik ve Ulusoy’a teşekkür eden Milli Takımın teknik patronu Fatih Terim ise şöyle konuştu: “Bu aşamada toplanıp maçları hangi ülke ve statta yapacağımıza karar vereceğiz. Dortmund ve Gelsenkirchen’deki statlar çok iyi ama bakacağız.”

Milli takımın maç programı
2 Eylül 2006: BAY
6 Eylül 2006: Türkiye-Malta (Tarafsız)
7 Ekim 2006: Macaristan-Türkiye
11 Ekim 2006: Türkiye-Moldova (Tarafsız)
24 Mart 2007: Yunanistan-Türkiye
28 Mart 2007: Türkiye-Norveç (Tarafsız)
2 Haziran 2007: Bosna Hersek-Türkiye
6 Haziran 2007: BAY
8 Eylül 2007: Malta-Türkiye
12 Eylül 2007: Türkiye-Macaristan
13 Ekim 2007: Moldova-Türkiye
17 Ekim 2007: Türkiye-Yunanistan
17 Kasım 2007: Norveç-Türkiye
21 Kasım 2007: Türkiye-Bosna Hersek
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 11:40   #12
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

o cezanın hiç olmaması gerekirdi ama neyse............
Alt 25.06.2006, 11:57   #13
LORDKRAL
Yiğido

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LORDKRAL ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

süper bir haber bence yunanistanla burda ve seyircili yapacak olmamız çok sevindirici.
LORDKRAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 13:13   #14
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaslar Fifa nicin cezayi 3 maca indirdi düsünelim biraz ????? 2008 Avrupa sampiyonasi nerde oynanacak Isvicre Avusturya 6 maci seyircisiz oynayan dünya 3 ücüncüsü bir ülkeyi resmen istemiyorlar 2008 ne olacak iste en önli nokta burasi protestolardan korktular bu FIFA güvenerligini kaybedecek onlar Aptal degil cin gibi adamlar Nicin Isvicre ceza almadi onlar hic bir sey yapmadilarmi FATIM TERIMI kim tokatladi bu olay isvicre stadinin koridorlarinda olmadimi bunlari onlarda biliyor Burda bir olay varsa tek basina hic bir sey olmaz muhakkak ikinci sahis da var sadece isvicreye zarar gelmesinden korkuyorlar yani 2008 Avrupa sampiyonlugu baska bir sey degil
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 13:23   #15
yigido Atilla
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 927 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bize 3 mac veriyorlar peki isvicre kac mac ceza aldi staddaki olaylari kimse görmedimi tekmeler havada uctu hani onlar dünyanin en moderen ve demokrak insanlardi yok arkadas 3 mac cok Federesyon uyumamali bu olayalar Almanya macinda olsa idi Almanlara idda ediyorum hic bir ceza vermezlerdi FRANZ BECKENBAUER o FIFA ya parcalardi ve SEPP BLATTER o koltukta oturamazdi bu olaylar saha icinde avrupadada oluyor . SADECE PARA CEZASI VERILMELI
Alt 25.06.2006, 13:30   #16
yigido Atilla
Usta Yiğido

musab 58 = ve Caglayanin yorumlarina katiliyorum CAS gitmeli bu olaylari isvicre fifa binasinda oturan 10 ve 15 kisi kararina birakilmali Adalet istiyoruz bu da mahkeme de olur o zaman sadece türkiyemi cezali yoksa isvicreliler mi cezali anlasilir kendi liglerinde olan olaylari ört baz ediyorlar.Federesyon uyumamali 3 macin cezasinin neyine sevinecegim HALUK ULUSOYO GÖREVE DAVET EDEIYORUM TÜRKIYENIN CIKARLARINI KORU
Alt 25.06.2006, 14:05   #17
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MALTA, MOLDOVA VE NORVEÇ MAÇLARI TARAFSIZ SAHADA
İşte Türkiye'nin 3 cezalı maçı

Uluslararası Futbol Federasyonlar Birliği (FIFA) Tahkim Kurulu'nun, Türkiye'ye verilen 6 maçlık cezayı 3 maça indirmesinin ardından Türkiye, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Malta, Moldova ve Norveç maçlarını tarafsız sahada oynayacak.

--------------------------------------------------------------------------------
FIFA'nın bugün aldığı, Türkiye'nin 6 resmi maçta tarafsız
sahada oynama cezasını 3 maça indirme kararıyla milli takım, 2008
Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 6 Eylül 2006'da yapacağı Malta,
11 Ekim 2006'da yapacağı Moldova ve 28 Mart 2007'de yapacağı Norveç
maçlarını tarafsız sahada yapacak.

Buna göre milli takım sahasındaki ilk resmi maçında 12 Eylül 2007
tarihinde Macaristan ile karşılaşacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası (C) Grubunda mücadele edecek
ay-yıldızlılar, grubunda yapacağı 12 maçtan sadece 3'ünde seyircisi
karşısına çıkacak.

Türkiye'nin grubunda Yunanistan, Norveç, Macaristan, Bosna-Hersek,
Moldova ve Malta bulunuyor.

gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 14:13   #18
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1359 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Türkiye bu cezayı bence zaten başından beri hak etmedi..Eğer ceza verilecekse İsviçreyede verilmesi gerekiyordu..Zaten bu olayları en başta onlar tahrik etti...Özellikle İsviçrede oynanan maçlarda yaptıkları Türk bayrağına ve Marşına saygısızlık affedilemezdi...

Cezamızın 6 maçtan 3 maça indirilmesi tabiki bir nebzede olsa sevindirici ama bence TFF 'nu yinede hakkını CAS 'da aramalıdır...FİFA cezayı indirmeyi düşünmezken biranda cezayı geriye çekmeleri bence düşündürücü...Bence Federasyonun bu konu ile ilgili bir komisyon kurup işi daha yakından takip etmesi ve muhakkak surette CAS'a başvurması gerekiyor...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 15:37   #19
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

FIFA Türkiyenin cezasını 3 maça indirdi

Milli futbolcu Emre'ye verilen 6 maçlık oynamama cezası da 4 maça indirildi.

FIFA, Türkiye-İsviçre maçının ardından verdiği 6 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını 3 maça indirdi.
bu sevindirici bi haber ama en ufak bi olayda eski ceza geri uygulanacak onun için oynanacak maçlarda taraftarın çok dikkatli olması gerekiyo özellikle türkiyede oynanacak olan YUNANİSTAN maçında..tahriklere kapılmamak gerekli...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2006, 17:07   #20
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gokbora Nickli Üyeden Alıntı
ALPAYA LAFIM YOK AVRUPA SAMPIYONASINDA YAKTI BIZI BUDA IKINCISI OLDU

AMA EMRE OYLE DEGIL YUREKTEN OYNAYAN KLAS FUTBOLCUDUR YERI GELIYOR KENDINE OYNUYOR GIBI GOZUKUYOR AMA MILLI TAKIM ICIN BIR SEYLER YAPMAYA CALISIYOR ALPAY GIBI TAKIM YATIRMIYOR BASARI ICIN TER DOKUYOR SONUCTADA KENDINE OYNUYOR GOZUKSE BILE SONUCU ETKILEYECEK KAPASITEDEDIR EMRE BELEZOGLU
emre'nin yetenegine dil uzatmak haddim degil ama takim icin oynamadigi (veya oynayamadigi) konusunda israrliyim. bi tugay ben 30 yasindan sonra futbol oynama konusunda biseyler ögrendim derken emre kisiliginde futbolcular kücük daglari ben yarattim havasinda. yildiray bastürk, nihat ve bircok diger milli oyuncularimiz gibi kisilikli insanlari görmek isterim milli takimda. isvicre macinda birak mac sonrasini, mac icinde dogrudan kirmizi kart yiyecek hareketleri vardi ama hakemin yüregi yetmedi emre'yi atmaya. takimin bu kadar önemli macinda bi oyuncu böyle sorumsuzca davranabiliyosa ben istemem takimda. ayni macta dogrudan kirmizi yiyecek cirkeflikleri tümer de yapti mesela, o kadar yetenekli olmasina ragmen onu da istemem milli takimda. zira "kontrolsüz güc güc degildir". dogrudur emre yeri gelir bi maci tek basina cevirir ama bazi sorumsuz hareketlerle de takimi 4 mac yalniz birakir, o yüzden istemem.

alpay da ayni sekilde ama alpay'in hirsi ve takima katkisi ile emre'ninkini karsilastirmam cünkü alpay milli takimin bi dönemine damga vurmus insanlardan, oysa emre ona göre daha yolun basinda. hirs olarak alpay cok daha üstündür bence ama gel gör ki o da kisilik zaaflari olan biri. yetenek konusunda ise emre'yi tek gecerim. ama alt alta üst üste toplarsam bugünki milli takimda ikisinin de yeri yoktur. tabi karar mercileri baskalari.

ama en önemlisi su benim icin: bir TÜRK olarak milli takim oyuncularinin sporculuguyla ve sportmenligiyle gurur duymak isterim. milli takim icime sinsin isterim.

saygilarimla
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla