Sevindirici bir haber cezanın azalması ancak normal şartlarda bu bile fazla. Eşitlik ilkesi ile bağdaşmamaktadır. Olayı sadece biz çıkartmadık. Sıradan bir maç değil bu dünya kupası maçı, dünya ülkeleri arasındaki dostluk sevgi ve barışın artması gerekir. Ancak neden maç biter bitmez bişey yapılmadığı halde sahayı terketme uğraşı içerisine giren İsviçreye ceza verilmedi? Ve hala da dünya kupası maçlarında özellikle Togo ve Güney kore maçlarında isviçre lehine kararlar veriliyor. YAZIK...
Sevindirici bir haber cezanın azalması ancak normal şartlarda bu bile fazla. Eşitlik ilkesi ile bağdaşmamaktadır. Olayı sadece biz çıkartmadık. Sıradan bir maç değil bu dünya kupası maçı, dünya ülkeleri arasındaki dostluk sevgi ve barışın artması gerekir. Ancak neden maç biter bitmez bişey yapılmadığı halde sahayı terketme uğraşı içerisine giren İsviçreye ceza verilmedi? Ve hala da dünya kupası maçlarında özellikle Togo ve Güney kore maçlarında isviçre lehine kararlar veriliyor. YAZIK...
İsviçre maçlarında lehlerine karar çıkması kadar doğal bir şey olamaz. Aksi olsa şaşırmak gerekirdi asıl. Bi bakıma bu turnuvayı düzenleyen onlar.
ADALET YERİNİ TAM OLARAK BULMASADA BU HABERE ÇOK SEVİNDİM.İNŞALLAH AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDERİZ,GİTTİĞİMİZDEDE ORADA BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALIYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.
AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ BU GELEN TÜRKLERİN AYAK SESLERİ
bu ceza en azindan öncekinden daha iyi ama yine de biraz agir. mesela yurt disinda oynama cezasini bi nebze kabul edebilirim, böylelikle güvenlik saglama konusunda yetersiz kaldigi icin federasyon cezalandirilmis oluyo. futbolculara verilen cezalarda özellikle emre ve alpay'in cezalarini normal karsiliyorum, hatta ikisini de sahsen milli takimda bi daha görmek istemem. (zaten emre hep kendine oynuyo ve takim icin verimli degil, ayrica cok fazla sportmenlik disi hareketler yapiyo)
ammmaaa...
seyircisiz mac oynama cezasi bence biraz agir. zira istanbul'da seyirci hicbir taskinlik yapmadi. ama gel gör ki, en son belcika ve almanya'da yapilan maclarda sahaya mesale atan, sahaya giren seyirciler vardi. en cok dikkat edecegimiz dönemde böyle aptalca hareket eden seyircilerimiz malesef bize ceza vermeye meyilli kisi ve kuruluslarin eline koz veriyo. gercekten biraz daha bilincli davranmaliyiz. zira 3 mac kosulu sartli, fifa diyo ki eger maclarda bi olay olursa tekrar 6 maclik ceza devreye girer.
TÜRKIYE´ye Zeytin dali uzatan FIFA´yi korkutan olay ne? neden davayi tekrar gözden gecirip cezada indirme gereksinimi duydu ? neden cezamizi indirdiler ortada fol yok yumurta yokken?
burada ali cengiz oyunu oynaniyor sebebini ise henüz bilmiyoruz!!!
gerci bu cezayi kabul etmek Federasyonun Karari bilmem kabul edeceklermi.!
bana sorarsaniz Itiraz edip bu Cezada indirim kararini kabul etmeyip CAS´a müracat ederek elimizdeki delillerle hakkimizi orada savunalim diyorum.
TÜRKIYE´ye Zeytin dali uzatan FIFA´yi korkutan olay ne? neden davayi tekrar gözden gecirip cezada indirme gereksinimi duydu ? neden cezamizi indirdiler ortada fol yok yumurta yokken?
burada ali cengiz oyunu oynaniyor sebebini ise henüz bilmiyoruz!!!
gerci bu cezayi kabul etmek Federasyonun Karari bilmem kabul edeceklermi.!
bana sorarsaniz Itiraz edip bu Cezada indirim kararini kabul etmeyip CAS´a müracat ederek elimizdeki delillerle hakkimizi orada savunalim diyorum.
FİFA'yı korkutan olay Türkiye CAS'a gideceğini açıkladı ve eğer Türkiye CAS'a gitseydi haklı bulunacaktı bunu oradaki hakimler bile açıkladı ve böylece FİFA'nın kararları tarışılacak hale gelecekti ve Türkiye'yi emsal gösteren her ülke FİFA'ya karşı dava kazanabilecekti. Onlarda bunun önünü keserek hiç kimseyi küstürmeyip herkesi memnun ederek (onlar öyle düşünüyor) bu işe çözüm buldular. Ancak bugün internetteki haberlerde bir sevinç hakimdi ancak neye seviniyorlar anlamadım. Çünkü olmaması gereken bir ceza vardı bu yarıya indirildi bizim medyamız buna sevindi. Ayrıca bir sebepte İsviçre de sezonun son maçında oynanan şampiyonluk maçında olaylar çıkmıştı ve buna seyircilerde karışmıştı Türkiye o olayları hem UEFA'ya hem FİFA'ya delil gösterdi çünkü özellikle UEFA ve FİFA başkanları bu olaylara sessiz kalmışlardı.
ALPAYA LAFIM YOK AVRUPA SAMPIYONASINDA YAKTI BIZI BUDA IKINCISI OLDU
AMA EMRE OYLE DEGIL YUREKTEN OYNAYAN KLAS FUTBOLCUDUR YERI GELIYOR KENDINE OYNUYOR GIBI GOZUKUYOR AMA MILLI TAKIM ICIN BIR SEYLER YAPMAYA CALISIYOR ALPAY GIBI TAKIM YATIRMIYOR BASARI ICIN TER DOKUYOR SONUCTADA KENDINE OYNUYOR GOZUKSE BILE SONUCU ETKILEYECEK KAPASITEDEDIR EMRE BELEZOGLU
Alıntı:
MOS-BY-58 Nickli Üyeden Alıntı
bu ceza en azindan öncekinden daha iyi ama yine de biraz agir. mesela yurt disinda oynama cezasini bi nebze kabul edebilirim, böylelikle güvenlik saglama konusunda yetersiz kaldigi icin federasyon cezalandirilmis oluyo. futbolculara verilen cezalarda özellikle emre ve alpay'in cezalarini normal karsiliyorum, hatta ikisini de sahsen milli takimda bi daha görmek istemem. (zaten emre hep kendine oynuyo ve takim icin verimli degil, ayrica cok fazla sportmenlik disi hareketler yapiyo)
ammmaaa...
seyircisiz mac oynama cezasi bence biraz agir. zira istanbul'da seyirci hicbir taskinlik yapmadi. ama gel gör ki, en son belcika ve almanya'da yapilan maclarda sahaya mesale atan, sahaya giren seyirciler vardi. en cok dikkat edecegimiz dönemde böyle aptalca hareket eden seyircilerimiz malesef bize ceza vermeye meyilli kisi ve kuruluslarin eline koz veriyo. gercekten biraz daha bilincli davranmaliyiz. zira 3 mac kosulu sartli, fifa diyo ki eger maclarda bi olay olursa tekrar 6 maclik ceza devreye girer.