Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
Belki bir çoğunuz kızacak sinirlenecek ama Ümit Özat'ın yaptığında yani girişinde bir sakatlık yoktur. Hakemin kararı doğrudur. Çünkü Ümit'in tedavisi bittiğinde hakem girişine izin vermiştir. Yeni kurallar gereğince oyuncunun taç çizgisi kenarına gitmesine gerek yoktur hakem izin verdiği yerden oyuna girebilir. Bu durum da Hıncal Uluç'un ne kadar futbol bildiğini ve hakemlikten ne kadar anladığını gösteriyor. Söylediklerime kanıt ise Ahmet Çakar'dır programında bu konuyu sordular ve hakemin doğru karar verdiğini açıkladı. Ümit Özat oyun durduğunda yani Sivasspor taç atışı kullanırken girmek için izin almıştır ancak Sivasspor taç atışını hızlı kullandığı için hakemin izin vermesi görülmemiştir. Bu durumda herhangi bir yanlışlık yoktur... BİLGİNİZE...
|
ha bire kurallari degistiriyorlar, biz de takip edemez olduk. ben bu kuralin degistigini duymadim dogrusu. ama bu dedigin kural gercekten bu sekilde degistiyse MHK niye hemen bu konuyla ilgili aciklama yapmiyor anlamiyorum. neticede hakemlerini yerden yere vuruyorlar ama kimseden tik yok.
anlamadigim bir nokta da hemsehrilerimiz niye bu konuda bu kadar veryansin ediyorlar. diyelim ki kural hatasi var. o zaman fenere ne ceza verilecek veya bizim cikarimiz ne olacak? maci hükmen bize mi verecekler yoksa tekrar mi ettirecekler? benim bildigim en fazla macin tekrari olur ki soruyorum simdi: aramizdan kac kisi macin tekrarini ister???
ben sahsen istemem hazir 1 puani kapmisken...
(sallarken biraz biraz dikkat edelim beyler. eger ki hükmen 3 puani bize vermeleri söz konusuysa burada feryat eden arkadaslar yönetimi uyandirsin da federasyona gerekli basvuru hemen yapilsin)