Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 22:52   #1
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ÖNEMSENMİYORUZ

ben sivassporu öylesine seviyorumki,diil yönetim hiç kimse takımımla arama giremez,böyle bi bahanemi olur buna kargalar bile güler.napacaktı yönetim yada daha önce 3, ligde (o ilkel haliyle)stat dolunca napıyodu?????bu yorumu yapanlar lütfen cevap yazın!!!!!!!rüyamızda dahi göremeyeceğimiz süper ligde oynuyoruz beyler ama sanırım hala farkına varamadık durumun...
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 02.10.2006, 23:36   #2
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: ÖNEMSENMİYORUZ

bu gün sivasın yerel kanalı programını izledim mustafa ateşin sunduğu eskilerden olan nostanji görüntüleri gösterdi 3 ci lgten 2 ci lige çıkacağımız şampiyonluk karşılaşmasını ben izlerken çok duygulandın herkeste benim gibi duygulanmıştır eminim nereden nereye gelmişiz o zamanki tarübinlere bakıyorum tıklım tıklım herkes gönülden bir şevkle takımını destekliyor ama şimdi bakıyorum eski günlerden eser kalmamış üzüldüm doğrusu biz buralara eli cebinde gelmedik çok cen derelerinden geçtik dile kolay 38 sene beklemişiz şimdi herkesin 4 gözle beklediği süper ligteyiz taraftarlarımızdan olsun seyircilerimizden olsun özellikle sivas halkı olsun takımımızı sonuna kadar destekleyelim tabi burada sivasspor yönetiminede çok iş düşüyo taraftarımızla yönetimimizle elbirliği verip buna bir çözüm bulmalıyız 12 kinci adam ve sivasspor yönetimi el ele verip bu konulara acilen çözüm bulmamız lazım GEÇ BULDUK ERKEN YİTİRMEYELİM haydi yiğidolar hep destek tam destek saygılarımla 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2006, 23:48   #3
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yonetim ne yapsin,stada gelen butun taraftarlara tek tek hosgeldin mi desin,yonetim ne turlu bir ilgi gosterebilirki.Bu kadar sacma bir sebep olamaz maca gitmemek icin,sen oraya ilgi gormeye degil ilgi vermeye gidiyorsun,takimina destek olmaya gidiyorsun.Bence sehrimizde futbol kulturude gelismis ama Sivasimizda her nedense istanbul takimlarina karsi asiri bir sempati var.Arkadaslar artik bizimde bir superlig takimimiz var,birakin istanbul sevdasini,onlarin yeterli taraftari var zaten,biz kendi sehrimizin takimina sahip cikmazsak kim sahip cikar Sivassporumuza???
Alt 03.10.2006, 12:34   #4
kandal
Yeni Yiğido

kandal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kandal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Selam arkadaşlar sivas seyircisi niçin maça gitmiyor diye bende düşündüm en büyük sebep ikinci liğde şampiyonluga oynadı hep rakiplerinin eyvah dedirten takımdı ben karagümrük maçına gittim a ne takım o ne taraftar bee süper ligde geçen yıl aynı hızla girdi malatya maçındaydım yine taraftarda o heycan vardı ancak sonlara dogru hep zevksiz futbola Ahmet Turan Hocanın dediği gibi çag dışı futbol anlayışı bu sene vasat bir teknik adam ve vasat takım ne yıldız var ne heycan hangi taraftar arkadaşlarına annbiyane deyimle lan oğlum oturmuşun kös kös evde gelde 4 eylüle heycanı gör bizim takım helal olsun bu çocouklara bize yaşatıkları bu heycanı deyen varmı !get stada otur çekirdek çitle gel pazartesi takımın basın sözcüsü çıksın ya bu nebiçim taraftar ya yazık memlekete sivas falan uff !!işin yoksa dinle ya bu yönetim halkla ilişkiler uzmanı ve taraftarı nabzını tutacak yeni yüzlere ihtiyaç var sürekli yenilikler ve organizasyon ve de sahada kaybetsede helal olsun deditirecek yüreklere....
kandal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2006, 21:02   #5
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HERKESE HAYIRLI GECELER,HAYIRLI RAMAZANLAR.
VALLA BEN ANKET SONUCUNA ÇOK ŞAŞIRDIM.'ÖNEMSENMEMEK'
BEN TARAFTARIMIZIN ÖNEMSENME SEBEPLERİNİ SAYAYIM İSTEDİM:
1.ÇOK ŞÜKÜR YILLAR SONRA 1.LİGDEYİZ NASIL?BU YÖNETİMLE
2.STADIMIZ NEREDEYSE TAMAMEN YENİLENİYOR NASIL?BU YÖNETİMLE VE BAKANIMIZIN GAYRETİYLE
3.BİLET FİATLARI.NASIL?150.YTL YE KOMBİNE SATAN BAŞKA BİR KULÜP YOKTUR HERALDE (YÖNETİMLE)
4.SON TRANSFERLER.NASIL?MADDİ İMKANSIZLIKLARLA BOĞUŞAN YÖNETİMLE.
GAYET BAŞARILI
5.BİZ NE VERİYORUZ:STADDA BOŞ TRİBÜNLER.
TAMAM HEDEFİMİZ ÇOK KESKİN ÇİZGİLERLE BELLİ DEĞİL.AMA BENCE LİGDE KALMAKHEDEFİMİZ.İNANIN KÜMEDE KALMA MAÇLARI OYNASAK STADIMIZ FULL ÇEKER.İNSANIMIZ 1.LİGEDE ÇABUK ALIŞTI SANIYORUZKİ HEP BURADA KALACAĞIZ BU RÜYA HEP SÜRECEK.RÜYALARDA KABUSA DÖNEBİLİR MUTLAKA AMA MUTLAKA MAÇLARA GİDİP DESTEK VERMELİYİZ.DÜŞEN İNANINKİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR.BU YÖNETİM BİZİM İÇİN ŞANSDIR VE GEREKLİ İLGİYİ GEREK MAÇDAKİ FİATLARLA VE GEREK TRANSFERLERLE GÖSTERMEKTEDİR.
İNŞALLAH HEPİMİZ GERÇEKLERİ GÖRÜRÜ VE ŞU ANAN KADAR VERİLMEYEN DESTEĞİ VERMEYE BAŞLARIZ.Bİ KONUDA ŞU:TARAFTAR BİLİNCİNE VE DERNEKLEŞMEDE BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN 1.LİGDE BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR 3-4 SENE GİBİ.DAHA İYİ BİR TARAFTAR GRUBU OLARAK MAÇLARDA ÇEKİRDEKÇİLERİN AZALACAĞINA İNANIYORUM.
SAYGILARIMLA...
Alt 04.10.2006, 09:20   #6
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Herşeyin bir bedeli olmak zorunda eyerki yönetim seni tanımıyor seni önemsemiyorsa ki bu çok üzücü bir olay sende tavrını korursun.ama yakın bi zamanda hatırlarsınız fb taraftarlarının arasında bi kavga ve galyan aldı başını gidiyor nedenlerini biliyormusunuz.iki grup var birini tönetim tanıyo birini tanımıyo ee böle olunca dier grupta potansiyelini konuşturup külübü ayağa kaldırıyo diyorki arkadaş bu yaptığınız yanlış biz böle böle olmasını istiyoruz diyor.eyerki olmassa eminim bü tür olayları fb türübününde daha çok görürüz gazete manşetlerinde daha çok şey okuruz..eee bizimkilerde saflarım işte kimse bişey demiiyoo böle bir protosto yoluna gidiyo ama yinede 4 eylül hiç bu kadarsuskun olmamıştı.YAZIK YAZIK......
Alt 04.10.2006, 15:42   #7
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

SİVAS TARAFTARININ VE KULÜBÜN BİRLİK OLMASI LAZIM BİRBİRLERİNE DESTEK VERMESİ LAZIM AMA BİZ BUNU DEĞİL SİVASTA TÜRKİYENİN HİÇBİR YERİNDE YAPAMAIYORUZ

****REİS 58****
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2006, 19:27   #8
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1278 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Herkesde Suç Var. Yönetimde taraftarda futbolcularda teknik adamlarda herkesde. Taraftar suçlu takımımızın iyi günüde kötü gününde yanında bulunmadığı için, yönetim suçlu takıma heyacan verici transferler yapılmadığı için, futbolcular ve teknik adamlar suçlu bize heyacan verici bir futbol izlettirmedikleri için. Görünen köy klavuz istemez arkadaşlar yorumum bu...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ÖNEMSENMİYORUZ
Alt 04.10.2006, 20:27   #9
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

abi bilet fiyatları bir kombine alsan maç başı 8 ytl bunun neresi pahalı ha doğru maç başı 1 ytl olacakki gelsinler ha geliyorlar napıyorlar boş boş oturuyorlar gelmeseler daha iyi sadece bağıran taraftar gelsin 1000 kişi gelsin o gun fenerbahçe maçındaydım adamlar 90 dakka hiç susmadılar bizimkilerde başımız ağrıdı biraz susun diyor boyle taraftarmı olur kendi sesinle onları susturacan hele bide takımın sahada aslanlar gibi oynuyorsa fenerbahçeye sahayı dar ediyorsa onların sesini kısacan boyle taraftar olmaz olsun
Alt 04.10.2006, 21:59   #10
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

gerçek sivassporluların bu gıbı bı durumu soz konusu değil.cebındekı son parayı verir gider maça.ancak ortada yenı yenı çakallar turedi bunların temizlenmesi gerek staddan.
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla