Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!
Alt 03.01.2007, 20:58   #11
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!

Arkadaslar ben Hollanda' da kaliyorum ve futbolu yakindan takip ediyorum.

Bu arkadasin oynadigi takimlar Turkiye ligine gore Lig A takimlarina denk yani!
Graafschap hollanda da ciftcilerin takimi olarak biliniyor ve kucuk bir sehir takimi!

Stormvogels ayni, amator bir kulup iken yasadigi sayisiz basarilar nedeniyle Hollanda ikinci liginde oynamaya hak kazanmis ama sadece burda 5-15 sirasi icin oynuyor yani formalite icabi bir takim.

Hilmi Mihci'yi hic duymadim bunca yasima ragmen! Graafschap takimi 1.ligde iken sesi solugu duyulmuyordu.

Duisburg takimi da Almanyada 2.lig takimlarindan olmustur, o sasali hali gitmistir ayni Goztepe vakasi gibi birsey.

Haa belki ya tutarsa!!! ozaman baska birsey.

Eger ki kaliteli bir oyuncu almak istiyorsaniz Hollanda'dan hem ucuz hem kaliteli hem forvet

Ozaman Sc Heerenveen''de oynayan Ugur Yildirim alinsin!!! Ugur suan yedek kulubesinin demirbasi haline geldi, Alves diye bir oyuncu onun yerini kapti!

Ugur icin zorluk cikarmaz Heerenveen ve fiyati da bayagi dustu!! Bakarsiniz elimizde yildizlasir yine satariz milyon eurolara aliriz bir baskasini!!!

Ben Bulent hocanin transfer politikasini hic begenmiyorum. Gelen tum yabancilar (Balili ve Petkovic haric, zaten bunlar Turkiye'de oynuyorlardi ve baska takimlar tarafindan transfer edilmistir) geldigi gibi geri donduler!!!

Hem turk oyuncularida aynen. Murat Abimiz Sakaryanin kaptani ve 2 numarasi niye gonderdikki?

Gurol Azer aldik, gitti!! Birseyini gormedik!

Ali Eren niye alindi ki?

Cem karaca? Ne yarari saglandi?

M. Ali abimiz niye diyarbakira gonderildi ki? 2.ligden bizi o cikardi, Suan diyarbakirin %70 gollerini o atti ve atmaya devam!!!

Yani cok yanlis bir politika.

Anderson?? ne etti bugune kadar, bir kac bedava golden baska??

Servet cetin niye gonderiyorsunuz ki? Sozlesmesini niye simdi uzatmiyorsunuz? Servet gibi bir oyuncu daima lazim, defansi toparliyor!! Gonderirsek pisman oluruz!! Hakki zaten herzaman basimizi yakan oyuncu!!

Yani arkadaslar bulent hoca yerine baska biri transfere bakmali, daha deneyimli ve uyanik olmali!!
Alt 03.01.2007, 21:02   #12
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!

yanlış bi transfer arkadaş... 30 yaşındaki bi adamın ne işi var anlamadım. laf olsun diye transfer yapılmaz umarım...
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2007, 21:12   #13
OĞUZ
Yiğido

OĞUZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OĞUZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden --->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!

hemen alınki kaçmasın woteri zaten biliyoruz buda yararlı olur inşallah ben HİLAL ÇİÇEK VE OĞUZZZ
OĞUZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!
Alt 03.01.2007, 21:18   #14
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Hayırlı olsun inşaallah faydalı olur futbolu yaşı oynamayacak eğer yaş önemli olsaydı Tugay'ı hemen gönderirlerdi... Bakalım haber gerçek mi daha resmi açıklama gelmedi...
Alt 03.01.2007, 21:20   #15
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayirli olsun türk basininda öyle anli sanli basarilarini ve resimlerini görmedigimiz icin pek tanimiyoruz
insallah iyi futbolcudur
ve bonserviside elinde oldugundan iyi para verip almamistiriz sonra türkiyeye uyum sagliyamazsa paralara yazik oluyor
simdiye kadar yurtdisindan aldigimiz bütün futbolculari gönderdikte
beypinarli yigido
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.01.2007, 21:34   #16
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Frage --->: HİLMİ MİHCİ TAMAM!

Alıntı:
Playaz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar ben Hollanda' da kaliyorum ve futbolu yakindan takip ediyorum.

Bu arkadasin oynadigi takimlar Turkiye ligine gore Lig A takimlarina denk yani!
Graafschap hollanda da ciftcilerin takimi olarak biliniyor ve kucuk bir sehir takimi!

Stormvogels ayni, amator bir kulup iken yasadigi sayisiz basarilar nedeniyle Hollanda ikinci liginde oynamaya hak kazanmis ama sadece burda 5-15 sirasi icin oynuyor yani formalite icabi bir takim.

Hilmi Mihci'yi hic duymadim bunca yasima ragmen! Graafschap takimi 1.ligde iken sesi solugu duyulmuyordu.

Duisburg takimi da Almanyada 2.lig takimlarindan olmustur, o sasali hali gitmistir ayni Goztepe vakasi gibi birsey.

Haa belki ya tutarsa!!! ozaman baska birsey.

Eger ki kaliteli bir oyuncu almak istiyorsaniz Hollanda'dan hem ucuz hem kaliteli hem forvet

Ozaman Sc Heerenveen''de oynayan Ugur Yildirim alinsin!!! Ugur suan yedek kulubesinin demirbasi haline geldi, Alves diye bir oyuncu onun yerini kapti!

Ugur icin zorluk cikarmaz Heerenveen ve fiyati da bayagi dustu!! Bakarsiniz elimizde yildizlasir yine satariz milyon eurolara aliriz bir baskasini!!!

Ben Bulent hocanin transfer politikasini hic begenmiyorum. Gelen tum yabancilar (Balili ve Petkovic haric, zaten bunlar Turkiye'de oynuyorlardi ve baska takimlar tarafindan transfer edilmistir) geldigi gibi geri donduler!!!

Hem turk oyuncularida aynen. Murat Abimiz Sakaryanin kaptani ve 2 numarasi niye gonderdikki?

Gurol Azer aldik, gitti!! Birseyini gormedik!

Ali Eren niye alindi ki?

Cem karaca? Ne yarari saglandi?

M. Ali abimiz niye diyarbakira gonderildi ki? 2.ligden bizi o cikardi, Suan diyarbakirin %70 gollerini o atti ve atmaya devam!!!

Yani cok yanlis bir politika.

Anderson?? ne etti bugune kadar, bir kac bedava golden baska??

Servet cetin niye gonderiyorsunuz ki? Sozlesmesini niye simdi uzatmiyorsunuz? Servet gibi bir oyuncu daima lazim, defansi toparliyor!! Gonderirsek pisman oluruz!! Hakki zaten herzaman basimizi yakan oyuncu!!

Yani arkadaslar bulent hoca yerine baska biri transfere bakmali, daha deneyimli ve uyanik olmali!!
arkadaşın dedikleri çok önemli noktalar.başta transfer konusunda iyimserdim ama bu yazılanları okuyunca boş bir transfer gibi geldi bana ama yinede erken konuşmamak lazım maçlar bir başlasın saha da görecez ..rakip kaleleri mıhlıyabilecek mi
Alt 03.01.2007, 22:22   #17
SeDo_58
Yeni Yiğido

SeDo_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SeDo_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HİLMİ MIHCI TAMAM!

bende hollandada kaliyorum , suana kadar ismini duymadim , insallah iyi bir oyuncudur .!
SeDo_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: HİLMİ MIHCI TAMAM!
Alt 03.01.2007, 22:28   #18
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: HİLMİ MIHCI TAMAM!

Nacizane Tercume ettim..
Wooter krijgt Mihci als nieuwe ploeggenoot

Na enkele maanden bij het Cyriotische Paralimni gaat Hilmi Mihci het in Turkije proberen. De Baarnse aanvaller tekende bij Sivasspor.
Bij Sivasspor komt Mihci in Nordin Wooter een landgenoot tegen. De dertigjarige Amsterdammer streek afgelopen zomer neer bij de ambitieuze Turkse club, die met de scoringsdrift van Mihci hoger wil klimmen dan de huidige elfde plaats.

Mihci (30) speelde sinds september zijn wedstrijden voor Paralimni. De aanvaller was daarvóór actief voor onder meer FC Den Bosch, FC Omniworld, De Graafschap en MSV Duisburg.

WOUTERiN YENI TAKIM ARKADASI HILMI MIHCI

Kibris takimi PARALIMNI deki birkac aylik tecrubeden sonra Hilmi Mihci Turkiyeye gidiyor.Baarn dogumlu forvet Sivasspor la imzaladi.
Sivassporda vatandasi Nordin Wooterin takim arkadasi olacak.Wouteri gecen yaz sonunda kadrosuna katan ve su anda liginde 11inci sirada bulunan gosterisli takim Sivasspor ligin 2nci yarisinda Mihcinin skor gucunu kullanip yukarilara tirmanmak istiyor..
Mihci Eylulden itibaren Paralimni de futbol oynamaktaydi.Daha once forma giydigi takimlar ise FC Den Bosch, FC Omniworld, De Graafschap en MSV Duisburg.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: HİLMİ MIHCI TAMAM!
Alt 03.01.2007, 22:53   #19
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Omniworld FC 2005-2006 sezonunda oynadığı 13 maçta 9 gol atmış
Telstar 2004-2005 sezonunda oynadığı 15 maçta 4 gol atmış
De Graafschap 2003-2004 sezonunda oynadığı 29 maçta 9 gol atmış
Duisburg 2002-2003 sezonunda oynadığı 5 maçta gol atamamış
Eindhoven 2001-2002 sezonunda oynadığı 15 maçta 12 gol atmış
Den Bosch 2000-2001 sezonunda oynadığı 25 maçta 7 gol atmış
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: HİLMİ MIHCI TAMAM!
Alt 04.01.2007, 00:03   #20
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SIVAS HAYIRLI OLSUN IYI ISLER YAPAR ISALLAH
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır