Osman abiyle vedalaştık öyle ya,neyse geldik ya çok şükür
olum bizde vedalaştık herkesle seni bulamadım mustafaya söyledim bende sen heralde wc ye mi gittin ne göremedim seni valla kusura bakma beraber gidicektik ama..:-(
sivasspor.com ve sivaslılar.net ile birlikte istanbul sivasspor taraftar derneğinin organizasyonu olan 4.geleneksel iftar yemeğinden henüz yeni geldim sivasımızın iftahar kaynağı sayın Yavuz bülent bakilerde iftar yemeğimize şeref verdiler ayrıca yiğitlerin harmanı ozan diyarından türk halk müziği sanatcısı OSMAN KURTun muhteşem müzik ziyafetniden sonra seneye tekrar buluşmak üzere evlerimize dağıldık bu güzel geceyi yaşadığım için kendimi çok şanslı sayıyorum emeği gecen( RECEP YÜKSEL OSMAN GÜNAY)herkesi tebrik ederim
Evet 2 yıl önce aranızdan bilinmeyen bir sebeple ayrılmıştım.Artık burdayım .2 yıllık süre zarfında Recep Abi ve Diğer Sivaslı kardeşlerimle bütün Sivas maçlarına özverili bir şekilde katılma nezaketini gösterdim.Bu iftar yemeğinde de sizlerle eğlenceli dakikalar ve Sivasımızın galibiyetiyle güzel bir gece geçirdim.Gelen herkese teşekkür ederim.Saygılarımla
Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den
Bu şarkıları nerden biliyon bütün şarkılara eşlik ettin beee...tamam biz ne dediğini anlamadık ama yinede bir ahenk içinde söyledin valla tebrik ederim
Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den
Valla şarkıyı bilsende eşlik ediyorsun bilmesende Senin işi sevdim yahu ben