Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 20:31   #191
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum...
Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim.
Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir.

Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun.

Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 20:47   #192
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
migroArmis
Usta Yiğido

Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz.
migroArmis mi;ulu bir dağdır kendisi,ulu bir camidir.Orhan Gazi ve Osman Gazinin torunudur.İyi biliriz kendisini hep dostluktan,kardeşlikden yanadır.Selam olsun sevgiyi çoğaltanlara..
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 20:54   #193
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim.
Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir.

Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun.

Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar
Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 20:56   #194
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2013, 21:04   #195
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..
Değerli arkadaşım sövmeyi desteklediğimiz yargısına vardım mesajında. Bu sitede kim kime sövmüş onuda çıkaramadım. Sitemizde eleştiriye her zaman açık olduğumuzu söylemek isterim. Ama sövmeye asla müsade etmeyiz. Bu platform sivassporun ev hanesi içerisidir. Evladımıza kızarız, babamıza küseriz, annemize güceniriz lakin onlar bizim canımız ciğerimizdir. Biz eleştiriken yada sen desteklerken hiçbir zaman zorumuza gidecek şeyler yaşamamalıyız. Biz buna bir şey demiyoruz. Sadece eleştirirken herkesin düşüncesine saygılı olmalıyız ki kıvamında bir münazara yaşayalım. Dediğim gibi bu ortam evimizin içi dir. Burada ''abesle istikbal'' lik bir durum yoktur.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 21:08   #196
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme.
Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor.
Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2013, 21:21   #197
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor.
Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor
Dostum konuyu nerelere getirdin bilemiyorum ama nerden çıkardın hakemi nerden çıkardın Piech'i... Ben dedimmiki takımımız kötü oynadı. Yada konuyu kapatıp Bursalıyı desteklemek için geri açtım. Yani o kadar kafan dağınıkki hala anlamaktan mizanı sağlıyamıyorsun. Ben senin iyi bir Sivassporluluğunu burada tartışmam bile, bundan hiç şüphen olmasın. Ayrıca forum Yöneticiliği ile konuyu bağdaştırırsan senin tüm yorumlarını kırpar ve servis etmezdim. Buna tüm kalbinle inanabilirsin. Şöyle yazdıklarını iyi bir oku, ''Forum Yöneticisi'' olarak hangi mesajlarına sansür koymuşum bırak silmeyi... Onun için bu mesnetsiz (bana karşı) davranışlarını bırakmanı tavsiye ederim. Çünkü beni yakinen tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilirki kimseye senin yaklaştığın gibi yaklaşmam ben. İster düşüncelerin bana uysun ister uymasın saygı duyarım. Ama senin doğruların demek benim doğrularım demek değildir. Buna da sen saygı göstermen gerekir. Çünkü ben senin tüm yorumlarına ''sansür yada silme'' uygulamayıp saygı gösteriyorsam sende bunu göstermek zorunda olmalısın. Bu sitede çok sevdiğim insanlar vardı, biliyormusun şu an yasaklılar ve benim tarafımdan yasaklılar. Sebebi ise tamamen ''sitemizin tarafıma vermiş olduğu yetkilerden'' dolayıdır. Çok üzülüyorum keşke burda olsalarda yorumlarını okusam diye. Bendeki anlayış bu iken senin bana çifte standart koyuyorsun demen tamamen dokuz küsürlü harekettir.

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Alt 04.03.2013, 21:23   #198
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?

İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar.

Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda.

Herkesi biraz sakin olmaya davet ediyorum.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 21:27   #199
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?

İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar.

Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda.

Şahsım adına anti Rıza Hoca'cı değilim. Doğrularında alkışlarım hatalarında eleştiririm. Tıpkı senin, onun, benim, bizim gibi...

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2013, 21:30   #200
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben sana izah edeyim kardeş, bir kaç sayfa geri gidip bakarsan oyunla ilgili yorumlarimizi görürsün ve genel anlamda birlik olalım tarzında yazılar cogalmisken ortada hicbir sebep yokken Bursa li arkadaş bana satasti ve konuyu değiştirip gitti ve maalesef forum yöneticileri de onu uyarmadı konu buralara geldi, yoksa benim maç ile bir sürü analizimi bir kaç sayfa geride okuyabilirsin.
Abdullah Yiğit su an canlı yayında ve diyor ki takım cok iyi oynuyor, yandık bittik mahvolduk demeye gerek yok, gün birlik olma günüdür diyor, konuya burdan devam etmeyi teklif ediyorum, eğer Bursa li müsaade ederse

Etiketler
artık, değerlendirelim, düşürülüyoruz, maçı, yeter