Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme.
|
Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor.
Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor