Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
Migrosmusun nesin kardeşim b..ok..kunu. Çıkardın yeter gayri dostum sen gibi egitimli kültürlü arkadaslarimiz bilimsel çalışmalar yapsin gitsin burası biz gibi amelelerin yeri kardeşim ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum konuyu zor bela birisi yoluna sokuyor sen girip tekrar cirkinlestiriyorsun ayıp bu senin yaptigin o çeşitli diplomaları seviyeyi düşürmek için yaptın git bursaspor un sitelerinde yap. Tadını kaçırma işin. Seni misafir sayın misafir sayginligina kal. Bizden dersek uslubumuzu ona göre ayarlamamiz gerekir.
|
holigan gardas, bu Bursa kıyma muhatap olma, çünkü onun amacı konuyu dağıtmak, konumuz takımımıza ihtiyacı oldugu bugünlerde destek olma noktasına gelmişti ki yerli yersiz herşeye atlayıp bu birlik mesajlarını baltalamaya çalışıyor, ayrıca o eskiden cok daha sivri dilliydi, Rıza hoca superlig hocası olamaz tarzında konuşup hocamıza hakaret edip bizi provoke ediyordu ama ben balans ayarını yaptım, o yuzden de kuyruk açısı var, ama artık ayarı yapıldı, biz el ele destek kampanyası başlatalım, buna takımımızın ihtiyacı var