Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 21:31   #201
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sövmekten kastım hakarettir.sivassporun değil hocası malzemecisi bile hakareti haketmez. burada bir arkadaş yazmış o formayi giyen herkes onurumuzu diye.ondan yola çıkarsak eğer yakışmaz bu takım için çaba sarfeden kişilere hakaret v e küfür etmek defol demek. Ve dahada önemlisi rıza hoca için eleştiri yapanlara nedense derhal yönetimden birisi tesekkuru yapıştırıyor.manifestolar yayınlıyor diyor bey bizim adimiza. Hani derler bizim orada iti döverler ama sahibine sayarlar.ama oylemi burada baltalamaya canak tutuyor site.parmak sayısı kadar burada olumlu yapici yorum yazanlar.
Kına günü yapacağız burada hoca sezon sonunda bırakıyor.sağlam kaynaklardan öğrendim. Sivasspor.com da bayram günü ilan eder o günü.sevgili arkadaşım ben bu site kurulduğu ilk günden beri buranın takipcisiyim nasıl bir misyon üstlendiğinin biz farkındayız. Fakat son dönemde site ustlendigi misyonu unutup başka gorevler üstleniyordu inşallah. Buradaki üye sayisina güvenmek pek akillica bişey değil bunun herkes farkindadir sanırım. SAYGILARIMLA

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2013, 21:34   #202
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor.
Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor
Sataşmamı?... Kapanmış konumu?...Rıza Hocaya Rıza dedik diye etmediğin hakaret kalmadı..Ve şu an itibari ile bunu burada herkez fazlası ile yapıyor..Senki benim yaptığım saygısızlığı onlarca mesaj ile temcit pilavı gibi buraya taşıdın bende benim yaptığımı burada herkes yapıyor neden aynı tavrı sergilemiyorsun dedim...Benim yaptığım Sivasspor menfaatlerine saldırı ise o saldırı devam ediyor demktir (senin mantığına göre) Bana göre menfaatler sapasağlam duruyor da.. Şimdide sataşmaya taktın...Senin şahsım hakkındaki tezlerini çürütmeye gerek yok aslında konuşurken tezinin iddalarının hepsinin çürük olduğu belli oluyor zaten...Birde eğitime takmışsın..Nesin sen kozmonotmu? Kimya profosorumu.? Eğitim eğitim diyorsun Eğitim fakültesi resim öğretmenliği mezunuyum Ayrıca Sosyal bilimler Fakültesinide okudum..Dekor tasarım işini yapmaktayım..Bu Sosyal hayattaki eğitim düzeyim ..Futboldada B genc milli takım kadrosuna davet edildim ..5 yaşından bu yanada Bursaspor tribünündeyim Buda futboldaki eğitim seviyem..Umut ediyorum seninkisi kadar olmasada sana yaklaşabilmişimdir...Biraz mantık biraz haya olsa ''Başka SivassporYok'' konu başlığındaki çağrımı okuyabilseydin saçmalamaya devam etmezdin...Ayrıca forumdaki Admin arkadaşımızla tanışmıyorum ve tanımıyorum...Ama şunu söyleyebilirimki doğru uğruna logosunda farklı amblem görsede buradaki tüm adminler doğru bildiklerinden şaşmıyor...Muhatap almayacağım lakin o kadar saçma saldırışların varki tarafsız insanları bile çileden çıkartabiliyor...Sayende Sivasspor konuşulacağı yerde nerelere gelindi ..Yazık..
Alt 04.03.2013, 21:44   #203
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar gun birlik olma günüdür, takımı pazar gunu stadda destekleyelim, sabote etmeye çalışanlara inat, su an spor aktif de de birlik konusunda görüşler açıklanıyor
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2013, 21:48   #204
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..
Üstadım...Benim Sivasspora destek veriyor olmamın birincil sebebi Şu ana kadar Anadolu takımları içerisinide siz Sivassporun yaptığını başaran beceren hiç bir takım olmayışıdır..Anadolu ateşini yakan Sivasspordur..Anadoludan bir takım çıktı şampiyonluğa oynadı ve biz buna destek verdik...Sakın karıştırmayınız Ben Sivassporu tutmuyorum takım olarak..ben Bursasporluyu ...Sivasspora canı gönülden destek veriyorum ve başarısını istiyorum...Size veya mantığa ters gelen bir şey olmamalı kanımca...Ama yinede bana ters diyorsanız saygı duyarım size...
Alt 04.03.2013, 21:53   #205
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SivasSpor su an taraftar desteğine ihtiyaç duyuyor, Pazar gunu stad dolduğu zaman bu desteği herkes görecek, burada birkaç muhalif takımın hocasina hakaret etse de önemli değil, biz onlara inat stada gidip desteğimizi esirgemiyecegiz, bu sitede bu destek hakkında konu açılması faydalı olacaktır
Alt 04.03.2013, 21:55   #206
holigan
Yiğido

Migrosmusun nesin kardeşim b..ok..kunu. Çıkardın yeter gayri dostum sen gibi egitimli kültürlü arkadaslarimiz bilimsel çalışmalar yapsin gitsin burası biz gibi amelelerin yeri kardeşim ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum konuyu zor bela birisi yoluna sokuyor sen girip tekrar cirkinlestiriyorsun ayıp bu senin yaptigin o çeşitli diplomaları seviyeyi düşürmek için yaptın git bursaspor un sitelerinde yap. Tadını kaçırma işin. Seni misafir sayın misafir sayginligina kal. Bizden dersek uslubumuzu ona göre ayarlamamiz gerekir.

Alt 04.03.2013, 22:01   #207
holigan
Yiğido

Arkadaşım ben üstad falan değilim biz kemancı çingenelere diyoruz üstad diye. Takım desteklemeye gelirsek ben sivasspor dan başka takımda desteklemem. sivas tan başka hiçbir takım beni enteresiye etmez. Lütfen saygıyla kalın. Ve sağlıcakla.

Alt 04.03.2013, 22:02   #208
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstadım...Benim Sivasspora destek veriyor olmamın birincil sebebi Şu ana kadar Anadolu takımları içerisinide siz Sivassporun yaptığını başaran beceren hiç bir takım olmayışıdır..Anadolu ateşini yakan Sivasspordur..Anadoludan bir takım çıktı şampiyonluğa oynadı ve biz buna destek verdik...Sakın karıştırmayınız Ben Sivassporu tutmuyorum takım olarak..ben Bursasporluyu ...Sivasspora canı gönülden destek veriyorum ve başarısını istiyorum...Size veya mantığa ters gelen bir şey olmamalı kanımca...Ama yinede bana ters diyorsanız saygı duyarım size...
Hocam ne yalan söylüyüm Bursaspor'u sayenizde sevmeye başladım Keşke herkes sizin gibi olabilse..
Alt 04.03.2013, 22:03   #209
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Migrosmusun nesin kardeşim b..ok..kunu. Çıkardın yeter gayri dostum sen gibi egitimli kültürlü arkadaslarimiz bilimsel çalışmalar yapsin gitsin burası biz gibi amelelerin yeri kardeşim ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum konuyu zor bela birisi yoluna sokuyor sen girip tekrar cirkinlestiriyorsun ayıp bu senin yaptigin o çeşitli diplomaları seviyeyi düşürmek için yaptın git bursaspor un sitelerinde yap. Tadını kaçırma işin. Seni misafir sayın misafir sayginligina kal. Bizden dersek uslubumuzu ona göre ayarlamamiz gerekir.
holigan gardas, bu Bursa kıyma muhatap olma, çünkü onun amacı konuyu dağıtmak, konumuz takımımıza ihtiyacı oldugu bugünlerde destek olma noktasına gelmişti ki yerli yersiz herşeye atlayıp bu birlik mesajlarını baltalamaya çalışıyor, ayrıca o eskiden cok daha sivri dilliydi, Rıza hoca superlig hocası olamaz tarzında konuşup hocamıza hakaret edip bizi provoke ediyordu ama ben balans ayarını yaptım, o yuzden de kuyruk açısı var, ama artık ayarı yapıldı, biz el ele destek kampanyası başlatalım, buna takımımızın ihtiyacı var
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2013, 22:32   #210
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SivasSpor su an taraftar desteğine ihtiyaç duyuyor, Pazar gunu stad dolduğu zaman bu desteği herkes görecek, burada birkaç muhalif takımın hocasina hakaret etse de önemli değil, biz onlara inat stada gidip desteğimizi esirgemiyecegiz, bu sitede bu destek hakkında konu açılması faydalı olacaktır
tabi ki stadı dolduracağız, bunu sadece SİVASSPOR için yaapcağız...kendi adıma söyleyeyim ben 3.lig bataklığındayken de şampiyonluğa oynarken de bu takımın elimden geldikçe yanındaydım ve şimdi de bundan sonra da inşallah yanında olmaya devam edeceğiz...

Etiketler
artık, değerlendirelim, düşürülüyoruz, maçı, yeter