Evet maç için gittik ama kısmette çay sohbeti varmış, bu işe en çok ben sevindim malüm çay bir yana diğerleri bir yana Maç, toplantı, sohbet gibi aktivitelerin en temel sebebi siteden bildiğimiz arkadaşlarla tanışmaktı ve gelen arkadaşlarla da tanışma imkanı bulduk.Güzel bir pazar akşamı oldu, ahh birde Trabzon maçını kazansaydık daha güzel olacaktı. Zahmet edip gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşaallah bir daha ki toplantımıza mazaretlerinden dolayı katılamayanlara ceza keseriz.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Maçımız yeterli katılım olmadığından gerçekleşememiş olsada yeni arkadaşlarla tanışmış olmak, onlarla muhabbet etmek organizasyonun amacına uyduğunu gösteriyor.
Maçımız yeterli katılım olmadığından gerçekleşememiş olsada yeni arkadaşlarla tanışmış olmak, onlarla muhabbet etmek organizasyonun amacına uyduğunu gösteriyor.
Sadece Eyüphan diyorum...
Hali saha macini kendi acimdan degerledirecek olursam hali saha macimiz belki de olmadi fakat ben ilk defa bu siteden insanlarla tanistim bu da benim icin yeterli oldu maci yapsak oda guzel olacakti fakat nasip degilmis artik Anadolu yakkasi olarak hakkimizi savdik simdi Avrupa yakasindaki maca bakiyoruz....