Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: KONYASPOR | NALÇACI
Alt 18.04.2009, 23:19   #241
ksali
Yeni Yiğido

ksali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ksali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: KONYASPOR | NALÇACI

acabi bunu sebebi nedir diye hic dusundunuzmu??orda olan taraftariniz konyaspor kumeye diye bagirmasi bizim taraftarimizi galyana getirdi .ayrica bu onceki atmis oldugunuz iletilere bir bakin massallah hepiniz 3 atariz 5 atariz diyordunuz bende demistimki ummadik tas bas yarar demistim dediyim cikti birde bunyamin gezere dua edin son pozizyonda buz gibi penaltiyi vermedi bunu biz deyil kendi hocaniz bulet uygur acilladi neyse ben yine tekrarliyorum insallah siz bu sene sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyoruz ama sunu unutmayin TRIBUNLERINIZ cok kotu butun forumlarda sizin tribun kulturunuzun neyse bunu yazmayin simdi ama eyer sizin yerinizde biz yani konyaspor olsaydi sizi yemin ediyorum o stadin kapalilari mactan 3 saat once kapanirdi ki gecen hafta sizin antalya macinizi seyretim lider bi takimin taraftari o sdati dolduramamisti neyse konu dagildi insallah sampiyon olusunuz bizans nametleri olacagina saygilar ..
Alt 18.04.2009, 23:41   #242
MuRaT_KS
Yeni Yiğido

MuRaT_KS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 MuRaT_KS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şöyleki, değerli arkadaşlar... bugünkü staddaki gereksiz atışmaların tek sebebi iki takımın taraftarının da gergin olmasıydı. fakat bu gereksiz atışmaları bizim taraftarımız başlattı bunu kabullenmeliyiz.

maçı yeni yeşil tribünden izledim(rakip tribünün sol yanı) daha maçın başlamasına 35 dakika kala bizim 10 nolu tribünden(nalçacılılar) "... sivas olamazsın şampiyon" tezahuratları geldi. bunun karşılığında sivas taraftarı "anadolu, anadolu" diye kaliteli bir gönderme yaptı. yine bizim 10 nolu tribünden gelen "olamazsın şampiyon" tezahuratlarına sivas "bu sene şampiyon anadoludan" diye cevap verdi. ama şöyle ki 8 nolu tribün sivasa kesinlikle küfür etmemişti. ta ki maçın son 20 dakikasına kadar. ikinci devre 8 nolu tribünün(nalçacı) "... sivas" tezahuratları buna kale arkasınında eşlik etmesi sivas taraftarını "konya kümeye" demeye zorladı. ve akabinde sert bi şekilde iki takım taraftarı "olmazsın şampiyon" ve "kümeye" diye atıştılar. gereksizdi ama oldu. maçın stresinden olsa gerek...

bundan sonraki maçlarında sivasa başarılar. bülent hocanın dediği gibi bu 1 puan şampiyonlugunuza yarar inşallah

!!! KONYASPOR !!!
MuRaT_KS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MuRaT_KS'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.04.2009, 23:44   #243
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ksali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
acabi bunu sebebi nedir diye hic dusundunuzmu??orda olan taraftariniz konyaspor kumeye diye bagirmasi bizim taraftarimizi galyana getirdi .ayrica bu onceki atmis oldugunuz iletilere bir bakin massallah hepiniz 3 atariz 5 atariz diyordunuz bende demistimki ummadik tas bas yarar demistim dediyim cikti birde bunyamin gezere dua edin son pozizyonda buz gibi penaltiyi vermedi bunu biz deyil kendi hocaniz bulet uygur acilladi neyse ben yine tekrarliyorum insallah siz bu sene sampiyon olursunuz bunu cani gonulden istiyoruz ama sunu unutmayin TRIBUNLERINIZ cok kotu butun forumlarda sizin tribun kulturunuzun neyse bunu yazmayin simdi ama eyer sizin yerinizde biz yani konyaspor olsaydi sizi yemin ediyorum o stadin kapalilari mactan 3 saat once kapanirdi ki gecen hafta sizin antalya macinizi seyretim lider bi takimin taraftari o sdati dolduramamisti neyse konu dagildi insallah sampiyon olusunuz bizans nametleri olacagina saygilar ..
Bir altındaki mesajı okursan olayı daha net anlarsın sanırım üstelik bu mesaj hemşerinden gelmiş gayet objektif bir şekilde,bence sende objektif olmayı dene.
Alt 19.04.2009, 00:31   #244
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
MuRaT_KS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şöyleki, değerli arkadaşlar... bugünkü staddaki gereksiz atışmaların tek sebebi iki takımın taraftarının da gergin olmasıydı. fakat bu gereksiz atışmaları bizim taraftarımız başlattı bunu kabullenmeliyiz.

maçı yeni yeşil tribünden izledim(rakip tribünün sol yanı) daha maçın başlamasına 35 dakika kala bizim 10 nolu tribünden(nalçacılılar) "... sivas olamazsın şampiyon" tezahuratları geldi. bunun karşılığında sivas taraftarı "anadolu, anadolu" diye kaliteli bir gönderme yaptı. yine bizim 10 nolu tribünden gelen "olamazsın şampiyon" tezahuratlarına sivas "bu sene şampiyon anadoludan" diye cevap verdi. ama şöyle ki 8 nolu tribün sivasa kesinlikle küfür etmemişti. ta ki maçın son 20 dakikasına kadar. ikinci devre 8 nolu tribünün(nalçacı) "... sivas" tezahuratları buna kale arkasınında eşlik etmesi sivas taraftarını "konya kümeye" demeye zorladı. ve akabinde sert bi şekilde iki takım taraftarı "olmazsın şampiyon" ve "kümeye" diye atıştılar. gereksizdi ama oldu. maçın stresinden olsa gerek...

bundan sonraki maçlarında sivasa başarılar. bülent hocanın dediği gibi bu 1 puan şampiyonlugunuza yarar inşallah
evet sizdede bizdede gereksiz hiç istenmeyen olaylar oldu bunları bizde tavsip etmedik hemen bu arkadaşlarımızı susturduk sağ duyulu tavrınızdan dolayıda teşekkürler
Alt 19.04.2009, 11:22   #245
8 nolu nalçacı
Yeni Yiğido

8 nolu nalçacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 8 nolu nalçacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet aynen katılıyorum düüncelerine ama sizlerde bizden farkınız yoktu türkiyede çekirdek ekimini yasaklamak lazım inşallah ligte kalırsınız
güzel temennin için tşkler ama ben şuna takıldım bizim nasıl sizden farkımız yoktu kabul ediyorum bizim taraftarlardada çekirdekçi var ama bu maçta gereksiz atışmalar haricinde bizim taraftarımıza kötü denemez çünkü bazı çekirdekçileri bu maçta coşturduk belki görmüşünüzdür sivas taraftarının sağındaki kale arkası falan meksika dalgasını onlar başlatıyordu diğer maçlara göre dün çok iyiydik,inş. sizde şampiyon olursunuz
8 nolu nalçacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 8 nolu nalçacı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2009, 12:08   #246
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Maraton türübünü kapalının sağı solu karşı kale arkası hepsi bizim gibi çekirdekçiydi NALÇACILAR hariç bizdede 4 eylülde görüntü aynı oluyor o yüzden dedim farkımız yok diye. TARIM BAKANLIĞI YASAK KOYMASI LAZIM ÇEKİRDEK ÜRETİMİNE
Alt 19.04.2009, 12:20   #247
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Dünkü maçta sivasa karşı küfür eden konya taraftarlarını kınıyorum yazıklar olsun.

Küfür edilmesi gerekenler İstanbul takımları bizler değiliz çünkü bizler anadolu kulüpleriyiz dürüst kulüpleriz
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2009, 14:10   #248
kenyalı42
Yeni Yiğido

4 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kenyalı42 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maraton türübünü kapalının sağı solu karşı kale arkası hepsi bizim gibi çekirdekçiydi NALÇACILAR hariç bizdede 4 eylülde görüntü aynı oluyor o yüzden dedim farkımız yok diye. TARIM BAKANLIĞI YASAK KOYMASI LAZIM ÇEKİRDEK ÜRETİMİNE
arkadaşım naıl fark yok ben sivasta 2 yıl kaldım üniversite nedeyle para buldukça maçalara gitim sivaslı arkadaşlarla berbaer destekledik ama sizin tarattarı örgütlemeye çalışıyorduk ama hiç birinden ses çıkmıyordu konyanın taraftarı yla sivasın taraftarı arasında çok fark konyada bulunan nalçacı adlı grup gerçekten çok güzel takımını destekliyolar sivastaki yiğidolar sadece 25-30 genç bunalrdadnda ses çıkmıyor daha gzel bir taraftar orgazniszyonu yapmanız lazım bence birde stadınız sadece 3 bölümden oluşyor bizim stdaı gördüyseniz 24.000 kapasiteli inş yeniside yapılıcak sizinde bir önce stada ihtiyacınız var vede coşkulu şampiyonluk isteyen bir taraftara inş. sivas şampiyon olur anadludan sevgilerle
kenyalı42 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2009, 14:16   #249
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünkü maçta sivasa karşı küfür eden konya taraftarlarını kınıyorum yazıklar olsun.

Küfür edilmesi gerekenler İstanbul takımları bizler değiliz çünkü bizler anadolu kulüpleriyiz dürüst kulüpleriz
Bende şimdi senin mesajını anlamadım Gökhan. Küfür hiç bir şekilde hiç bir kimseye, gruba yapılmamalı. Rakibimize bile yapılsa tasvip etmemeliyiz.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2009, 15:28   #250
Ulubatli58
Yeni Yiğido

Ulubatli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ulubatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

konya sivasa kufurmu etti insallah ligden duserler
Ulubatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
konyaspor, nalÇaci