Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 04:52   #21
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Bülent Hocamizi tebrik ediyorum basarilarinin devamini temeni ediyorum.Ayrica sakaraya macinda Ekrem karaberberoglunun trübine alinmayisini siddet ile kiniyorum.Saygilarimla...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007, 07:37   #22
yiğido 07
Acemi Yiğido

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 yiğido 07 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞLAR EKREM KARABERBEROĞLU BİZİM YARDIMCI ANTRANÖRÜMÜZ ESAT HOCANIN BABASIDIR VE SAKARYASPORA BİRÇOK FUTBOLCUYU BULAN YETİŞTİREN OĞUZ AYKUT HAKAN ŞÜKÜR BÜLENT UYGUN RAHİM VE AKLIMIMA ŞİMDİ GELMEYEN BİRÇOK YILDIZI YETİŞTİREN HOCADIR ONUN GİBİ BİR HOCANIN HİZMETLERİNİ GÖZARDI EDEN SAKARYASPOR YÖNETİMİNE KARŞI BÜLENT HOCANIN YAPTIĞI BU DAVRANIŞI DESTEKLİYORUM ANTRANÖR ESAT HOCADA ONUN OĞLUDUR HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN HİÇBİR ANTRANÖRE BÖYLE BİR DAVRANIŞI YAPAMAZLAR BÜLENT HOCAYIDA BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI KUTLUYORUM
yiğido 07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007, 08:02   #23
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

bülent hocayı başarısından dolayı kutlarım.basın toplantısına katılmamak yerine katılıp durumu anlatıp başka bir şey demeden basına teşekkür edip toplantıdan ayrılsaydı.yardımcı hocamızın alınmamasını herkes duyardı.mesela ben bilmiyordum bu durumu.Aklıma başka şeyler de gelebilirdi.
OLCAY_58_AKKUS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007, 09:02   #24
ayhan saltan
Yeni Yiğido

3 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 ayhan saltan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hocama teşekkür eder başarılarının devamını bekliyorum önümüzde uefa hedefi var. futbolcuların da emegini inkaer etmemek lazım ayaklarınıza saglık emektarlar en büyük istegim huzur ortamının bozulmaması cünki bu parayla satın alınmaz yigidolara selamlar
ayhan saltan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007, 09:08   #25
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.

Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu.

Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü.

Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar.
Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamas

BULENT HOCA SİVASSPORDA KENDINI KANITLADI VE SİVASSPORA BASARILAR GETIRDI BU SIRRI ÇÖZMEK ÇOK KOLAY BU SIR İÇİN FAZLA ŞEYE GEREK YOK SADECE YIGIDO OLMAK YETER
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
En baba Yiğido
Alt 14.02.2007, 10:06   #26
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart En baba Yiğido

Sivasspor’la ikinci yarıya damgasını vuran Bülent Uygun, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı.

Teknik direktörlüğe getirildiği Sivasspor’da harikalar yaratan Bülent Uygun, ikinci yarıda oynadığı üç maçı da kazanarak Süper Lig’e damgasını vurdu. Yiğidolar’ın başında çıktığı 8 maçta 19 puan toplayan Uygun, FANATİK’e konuştu. Ve söz, bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yapan ‘Asker’ lakaplı Bülent Uygun’da...
“Kendimize 45 puan hedef koyduk ve bunu başarmanın peşindeyiz. Diğer takımlarla kıyaslandığında zor şartlar altında çalışıyoruz. Antreman sahası koşulları, bizim için önemli bir dezavantaj. Zemin ve hava koşulları neredeyse düz koşu bile yapmamızı engelliyor. Dolayısıyla antremanlarda istediğimiz gibi çalışamamak, maçlarda tempomuzun erken düşmesine sebep olabiliyor. Bu yüzden Sakarya maçının hazırlıklarını bir hafta önce o ilde yaptık.”

İdolü Fatih Terim
“İnsanlar hayal ettikleri şeylere kavuşabilmek için vargüçleriyle çalışırlar. Tabii ki, herkesin olduğu gibi benim de ideallerim var. Öncelikle Sivasspor’u, kalıcı olacağı Süper Lig’de en iyi noktaya getirmek istiyorum. Bunun dışında milli takım ile Fenerbahçe düşüncelerim de var. Ama bunlar sırf hayal etmekle değil, yakalayacağınız önemli başarılarla elde edilebilir.
“Teknik adam olarak Fatih Terim benim bir idolümdür. Dolayısıyla onun yardımlarını da çok görüyorum. Gerek antreman programları açısından gerek fikir anlamında her türlü desteğini bizden esirgemiyor. Zaten eski futbolculara kendilerini geliştirmeleri açısından verdiği destekler ortada.”

Jübile istiyor
“Hedeflerimden bir tanesi jübilemi Türkiye genelinde yapmak. Gelecek gelirleri de bizim için vatanı temsil eden, gerektiği zaman canını dişine takan şerefli ordumuzun gazilerine ya da onların tatillerini yapacağı bir tatil köyü gibi bir tesisin yapımında kullanacağım. Bunu Sayın Yaşar Büyükanıt Paşa’ya da ilettim. Bu ülkeyi şerefiyle koruyan ve görevleri için hayatlarını tehlikeye atan askerlerimiz için en azından bir yardımda bulunmak istiyorum. Bunu da, Yaşar Büyükanıt Paşa’nın Genelkurmay başkanı olduğu bir dönemde gerçekleştirmek ayrı bir onur verir bana.”
Bülent Uygun, uzun yıllar formasını giydiği Fenerbahçe’nin bugün UEFA Kupası’nda Alkmaar ile oynayacağı maç için de şunları söyledi: “Alkmar’ın en güçlü tarafı çok iyi forvete sahip olmaları. Fenerbahçe’nin savunmayı çok iyi kurması gerekiyor. Bana göre en zayıf halkaları da orta sahaları. Yani üretken bir orta sahaları yok ve ağır bir defansı var. Fenerbahçe bu maçta hızlı ve iyi pas yaparak dikine oynayıp, kanatlara inebilirse arzuladığı sonucu alabileceğini düşünüyorum. Ama bir gerçek var... Avrupa futbolunda yedek kulübesindeki futbolcu da dahil olmak üzere tribünde oturan yöneticisine kadar savaşarak, inanarak bu işi başarıyorlar. Avrupa’da başarıyı yakalamak istiyorsan, ‘ben d ünyanın en iyi futbolcusuyum’ deme şansın da yok.”

İNCİLER
Fenerbahçe’yi ya da milli takımı çalıştırmak hayalle olmuyor, çalışmak gerekir

Teknik direktör olarak idolüm Fatih Terim... Yardımlarını da çok görüyorum

Jübilemden elde edilecek gelirleri ordumuz için kullanmak istiyorum

KAYNAK : FANATİK
Alt 14.02.2007, 10:09   #27
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: En baba Yiğido

seninle bütün sivas gurur duyuyor bülent hocam iyiki varsın
salihak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 10:26   #28
FurkaN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1078 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir.
Fatih Terim hakkındaki düşüncelerinize katılmıyorum. Çünkü eğer Terim iyi bir hoca olmasaydı Hagi'yi dizginleyemezdi. Hagi'nin Barcelona'da, Real'de neden basarısız olduğu açıktır. Disiplinsiz davranışları yüzünden ama Türkiye'de kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Bu da Fatih Terim sayesindedir.Ve başka bir gerçek vardır ki o da Fatih Terim'in Türkiye'nin en başarılı iki teknik direktöründen bir olduğudur. Milan'dan ayrılmasının sebeplerini iyi arastırmanızı tavsiye ederim. İtalya, Vatikan etkisindeki bir ülkedir. Yani Vatikan diğer ülkelere göre burada daha hakimdir.İsviçre maçında olaylara ne gibi bir dahli vardır onu da anlayamadım. Ama doğru bütün Avrupa medyası kendi hocasını, takımını korurken bizim medyamız yapmayanı bile yaptı olarak göstermiştir bunlarda etkilenmekte haklısınız. Fatih Terim'in saha kenarında oyuncularına müdahaleleri ve oyunun içindeymiş gibi devamlı oyunu yaşaması gerçekten takdire şayandır. Bülent Uygun'un da O'nun gibi olmasını ve takımına O'nun gibi futbol oynatmasını isterim. Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.
Alt 14.02.2007, 10:34   #29
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.
öyle bi oyun için izleyebilmemiz için Terimden çok yeni bi ''hagi'' lazım, bilmem anlatabildim mi..?
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 10:40   #30
FurkaN
Usta Yiğido

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öyle bi oyun için izleyebilmemiz için Terimden çok yeni bi ''hagi'' lazım, bilmem anlatabildim mi..?
Ona o imkanı o oyun sistemini veren hocadır kardes... Eğer ona o imkan Barcelona'da, Real'de verilseydi kariyeri dibe doğru gitmezdi... Terim ona inandığı için öne sürdü... Hagi gibileri seyredebilmek için iyi Teknik Direktör lazım, bende anlatabildim sanırım....