Gerçekten son haftalarda büyük çıkış gösteren futbolcularımızdan baktım listede forumda futbolcular listesinde adı yok koyayım dedim.
Kendisi şuanda Sivasımız en çok asist yapan ismi olarak dikkatleri üstüne çekiyor.Fenerbahçe maçındaki çabası ve kornerlerdeki vuruş yeteneğiyle beni mest etti.Orta sahada çok ince çalımlar atabilen bi isim, Appiah tan çok klas hareketle sıyrılmıştı ki Appiah tan.Neyse onada mevkiisinde başarılar diliyoruz ve daha çok asistler dileğiyle...
bence hakan bayraktar, musa kuş, mehmet yıldız oyunu çok bozuyor. ben diğer görüşlere katılmıyorum. mehmet yıldızın 1. ligde yeri yok insan bitane pas yapamazmı kaleye arkasını dönüp oynuyor. hakanda oyunu yönetemiyor. fovet ve orta saha lazı hemen
Musa Kuş gerçekten orta sahda gerek presiyle gerek hırsıyla iyi işler yapan biri asist krallığındada iddalı olur inşallah Fner maçında Fransergio nun asistini de o yapmıştı...
Musa Kuş un kalitesini tartışamayız. Faydalı ama performansını 90 dakika sergileyemiyor. Kondisyon eksikliği olabilir. Eğer kalitesini 90 dakikaya yayarsa takımın vazgeçilmezlerinden olur.
GEÇEN SEZON TARNSFER DÖNEMİNDE MUS KUŞ'UN İSMİ GEÇTİĞİNDE ÇOK MUTLU OLMUŞTUK.1.LİGDE KALİTESİNİ İSPATLAMIŞ DEĞERLİ BİR FUTBOLCU ..SİVASSPOR TAKIMINA YAKIŞAN BİR FUTBOLCU..