Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN
Alt 04.06.2008, 17:38   #21
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN

Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GENÇLER DERKEN
Sanki taraftar biraz yanlış anlamış gibi.Bence Bülent hoca gençler derken.A takım içerisindeki,Uğur Yıldırım,Aytaç,sezer,Yasir buna benzer oyuncularla başlayıp hem İnter Totoda başarılı olmak hemde bu oyuncuları sezona erken başlatıp A takıma tam hazır hale getirmek istediğinden olsa gerekir.Bu fikrinide çok olumlu buluyorum.Bunlarlada tur atlayacağına inanlardanım.
evet eğer gençlerden kasıt bu ise eyvallah
hatta yanlarına ivan cvethkov, mahnmut hanefi, onur tuncer, ömer kaplan, balili, emre efe,volkn ünlü gibi bu yıl sürekli oynmayan oyuncularda eklenebilir.
yeterki ciddiye alınsın
2 tur geçince uefadasın
çok kolay
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008, 20:21   #22
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bakın aslar ligde 4. oLdu ama Şampiyonlar ligine giden takımda aynı puan aldı UEFAya qiden(ama hak etmeyen) takımda aynı Puan aldı. Ama ßizim PafLarımız kendi liginde Şampiyon oldu. Bize ne Ülke Puanından.. Bende oLsam ßüLent Hocanın yaptığını yapardım. ßeşiktaş gidip 8 10 tane yerken üLke Puanımız artıyo SİVASSPOR daha UEFA'ya gitmeden Ülke Puanının derdine düşmüşler. Şu gerçeği KAFANIZA İYİ SOKUN:Türkcell Süper Lig İstanbul'dan ibaret diğer takımlar figüran..
Alt 04.06.2008, 22:19   #23
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya kesinlikle aslar oynamali yoksa 4. olmanin ne anlami var
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008, 22:24   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1507 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Spor kamuoyu denen ucubeler türlü katakullilerle, üçlü averaj alavere-dalaveresiyle Sivassporumuz dördüncülüğe yerleştirilirken niye sesini çıkarmadı da şimdi ötmeye başlıyor.

Geçelim efendim bu ayakları, spor kamuoyu falan filan bunlar yalan şeyler, daha bir ay evvel CNN'de futbol manyağı, geri zekalılar kendi aralarında konuşurlarken ''Ya bu Sivas UEFA'ya gitmesin, başarısız olur, onun yerine BJK gitsin'' derken ve BJK'nin üzerinden yüz yıl geçse unutulmayacak 8-0 destanını(!) unutup, Sivassporumuz aleyhinde içlerindeki pisliği kusarken bizi hiç düşünmüyorlardı. Eminim yine düşünmüyorlar, bu haberi yapan heralde Bülent Hoca'ya motivasyon olsun diye yapmış...

Benim şahsi görüşüm, gençlerden kurulu kadroyla çıkalım, nereye kadar gidersek gidelim, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim as futbolcuların dinlenip gelmeleri, çünkü onlara ligde çoooook çok ihtiyacımız olacak. Zira üç büyültülmüşle kesilecek hesabımız var!
Arkadaş çok doğru söylüyorsun. Ben burada İntertotoya katıldığımızda bazı kaygılarımın olduğundan bahsetmiştim. Tamam Avrupaya sesimizi duyuracağız. Tamam Sivassporumuz geçen yıl büyük başarılara imza atmıştır. Ama size basit geliyor çıkıp oynamak galiba. Arkadaşlar erken form tutmak ne demektir aranızda bana açıklamasını getirebilen varmıdır. Ben size kısaca anlatayım. Sezonu 2 ay önce açmak demek. 2 ay önce tatillerini yapmadan gelen topçu arkadaşlarımızı moral ve istirahatlerini yapmadan uzun bir maratona sokmak demek. Burası İngiltere değil Türkiye. Bizim takımımızın maddi olanakları belli. Alternatifimiz az geçen sene görmediniz galiba neler çektiğimizi. Bir Balili ve Sedat ın yokluğunu ne kadar çektik. Arkadaşlar biz gençlerle tamam Alanaya ya elendik ama dikkatinizden kaçtı galiba ligi (bana göre) üçüncü bitirdik. Yapmayın hocamızın bildiği mutlaka vardır. Ama düşüncelerinde haklıdır veya haksızdır o bizim şansımıza kalmış. Yaşı genç olan arkadaşlarımız intertotonun acısını bilmezler. Katılıp başarılı olan bazı takımlarımız o yıl liglerinde ya küme düştüler yada zor kurtardılar. Varsın gençlerimiz oynasın varsın hocamızın takdiri ile gitsin İntertoto... Zaten ilk turdaki rakibimiz fazla kuvvetli değil. Ama son rakibimiz çok kuvvetli. Hadi onu geçtik Uefa da son torbadayız arkadaşlar. Biz o zamana kadar hazırlık maçları dahil en az 5 maç oynuycaaz. millet dinlenirken bizler o sıcağın en sıkı olduğu zamanlarda idman ve maç trafiğine giriceez. Hani o medyanın zorlamasınıda anlamıyorum. Trabzonun Rum takımına elenirken aklı neredeydi. Beşiktaşın sekiz yediği zaman yada GS ın Kopenhaglara Tromsölere yenilirken ülke puanlarını Yunanistana kaptırırken ne düşündüler. Ben iddaa ediyorum Son hafta bizi yediler yiyende Futbol Federasyonudur. yoksa o Fenerin ölüsü Trabzondan Puanla gelirdi. O zaman biz bu medya içinmi gidiyoruz İnter-totya yoksa güzide şehrimizin güzide topçuları içinmi gidiyoruz. Bazı şeyleri söylerken heyecana kapılmadan düşünerek konuşalım. Ben başarısız olmak istemiyorum sakın kimse yanlış anlamasın. Ama erken form tutup Bank Asyanın yolunu tutmayalım arkadaşlar bu sene lig daha sıkı geçicek. Bırakın hocamız bazı dengeleri kurup ona göre mücadele etsin vede sonucuna iyi yada kötü katlanan TFF ve onun uyanık şakşakcıları çeksin. Biz her halukarda hiç bir zarar görmüyceeez hiiiççç merak etmeyin.
Saygılarımla...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008, 23:05   #25
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1311 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bülent hocam uefaya direkt katılsaydık as takımı oynatırdı onun için önemli olan lig bundan dolayı asların erken forma giripte ligden kopmamak istiyor haklıda yani...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.06.2008, 06:06   #26
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu sivas kamuoyu soyle dedi boyle dedi seklindeki gazete haberlerini anlamiyorum. Kim demis? ne zaman demis? nasil alinmis bu gorusler belli degil. Bence yerel gazetelerin spor servisinden arkadaslar kendi aralarinda donen muhabbeti sivas kamuoyu soyle dedi boyle dusunuyor diye haber yapiyor. Intertoto ya as takimla cikarsak aslar erken form tutar sonra da ersun yanal' in calistirdigi takimlar gibi sezounun yarisinda yurumeye derman kalmaz. Bunu futboldan az bucuk anlayan birisi bile bilir.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.06.2008, 06:39   #27
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bülent hocaın bildiği bi şey vardırrr ama benim de düşüncem aslarlar çıkmak..
Alt 05.06.2008, 08:29   #28
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ilk defa böyle bişey yakalışken bence aslarla çıkmalıyız sahaya genç oyuncuları CUMHURİYET KUPASINDA OYNATIN HOCAM BENCE
58_babacan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.06.2008, 08:43   #29
SivasLady
Gast

ben bülent hocamiza güveniyorum
ve intertotoya gidecek takimimiz karisik olacagini tahmin ediyorum
as ve genc futbolcularimizdan olusur büyük ihtimal
herkes elinden geleni yapacaktir
insallah basarili olurlar
Alt 05.06.2008, 09:24   #30
CK58
Acemi Yiğido

CK58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 CK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocanın işine karışmayalım, türkeye deki intertoto ya katilan takımların akıbetini bir araştırın o sezon ligdeki konumlarına bakın hep dibe vuruyorlar.
CK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla