Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakemlerle Gidiyor
Alt 24.02.2009, 07:48   #21
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakemlerle Gidiyor

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bune saçma konu bune manyak yaklaşım yok trabzon maçıymış yok galatasaray maçıymış yok eskişehir maçıymış.
biz antalayada puanımız gasp edilip liderlikden olunca hakeme federasyona saldırmakdık biz eskişehirde puanımız gasp edilince hakeme saldırmadık kayseri maçlarında hakeme sldırmadık çıktıkfutbolumuzu oynadık eskişehir attıda hakemmi vermedi ayağında çok top tutmuş çok koşmuş bizi ilgilendirmez zira sivası yenmek istiyorsan futbolcularının koşmasına grek yok birde motor takmayı deneyin ne kadar dost görünen düşmanımız varmış
hele böylesi konuları açan içimizdekileri saymıyorummm
her doğru her yerde söylenmez bazende susmayı yeğleyeceksinn zira dünya yürüyüp giden bir ilahi adalet sistemi varrr
Ben sadece Diğer Sitelerde ne yazdıklarını ve spor programına ne sorduklarını buraya taşıdım sivaslı olmayan kişiler arasında öyle Sivas hakemlerle gidiyor diyor bende üzülüyorum tabi.

Ben hakemlerle gidiyoruz demedimki içimizden niye saymayasın Ben halkın ne dediğini söyledim bana göre hatadır ama sivasılı olmayanlar için sivasspor hakemlerle gidiyor diyor bunlarıda görmezden gelemedim bu yüzden sizlerle paylaştım keşke orda penaltı verileydide sivasspor böyle olmayaydı çünkü dışarda kime sorsam aynı lafı söylüyor.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 08:56   #22
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eskişehirin net penaltısını hakemin vermediği doğru ama o pozisyonda bir çok yorumcu farukun ilk hareketinin kasti olmadığını ancak ikinci kez eliyle müdahale etmesinin penaltı olduğunu söyledi...bunun dışında hakemin bir yanlışı yok ama keşke o penaltıyı verseydi...diğer takımlara gelince, gesenin en az 6-7 maçı var sırf hakemle kazandığı...tesenin eskişehir maçı, ankaragücü maçı ve kayseri maçlarına ne diyecez....direkten dönen topları gol sayıldı...sanki kasten hakemler bizi destekliyormuş gibi bir hava yaratılarak hakemlerin üzerinde baskı kurulup, sahada yapamadıklarını hakem yanlışlarıyla ve masa başı oyunlarla yapıyorlar...tabi sivasspor iki senedir haddini aştı bazılarına göre...istanbulun çirkef medyası propogandaya başladı sivas aleyhine...biz yeteri kadar ligi renklendirdik, artık düşüşe geçmemiz lazım, haddimizi bilmemiz lazım bu istanbul çocuklarına göre...anti bizans yaşasın anadolu diye bağıran ve tarafatar olduğunu söyleyenlerde gönüllü olarak bunların nasıl da boyunduruğuna giriyor...eses önce ankaragücü, hacettepe ve gençler maçında bu kadar bi yerini yırtsaydı...bizim maçta yırtınmak niye...sizi gidi samimiyetsiz herifler...kimsenin dostluk söylemlerine aldanmayın...bizim dostumuz yok...bakın kimse antebin verilmeyen penaltısını değil de sivası konuşuyor...

NE YAPARSANIZ YAPIN ENGEL OLAMAYACAKSINIZ....KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 09:05   #23
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir zamanlar Balon dediler Düşer dediler Şimdide Hakemle gidiyor diyorlar.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gidiyor, hakemlerle