Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

biri davul dedi davul
Alt 03.10.2005, 10:34   #21
studyonet
Yeni Yiğido

studyonet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 studyonet ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden biri davul dedi davul

turan abi bukadar taraftarın üstüne gitme 1. ligde bukadar zamandan sonra düşünsene 8. hafta oldu kendi evimizde ilk maçımız , hala 2. ligde olduğunu sanan taraftar var insanlar inanamıyor bu başarıya yavaş yavaş alışacak ve öğrenecek seyirciler taraftar olmayı taraftar olmanın gücünü iyi bir tezahüratla kaybedilen maçın kazanlacağını takıma destek vermek bilet almakla bitmiyor biri davul dedi davul kocaman davullar koymaklazım stad'a bide zurnacı bulursak vururuz parayı :-))) abi görüşürüz kendine iyi bak Ejo.
studyonet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
YAZIIIIKKKKKKK
Alt 03.10.2005, 12:12   #22
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse YAZIIIIKKKKKKK

herkese selamlar...
büyük sivassporun sivastaki büyük seyircileri...
denizli maçının özetini tv den izlerken gözlerime inanamadım..
tıklım tıklım tribünler,iğne atsan yere düşmez bir o kadar kişi dışarıda kalmış,
herkes alabildiğince bağırıyor,takımını destekliyor.

herkese teşekkürler.büyük sivas taraftarı...
istanbulda bu kadar zor şartlarda 20-30 bin kişiye oynandı herkes stad boş diye veryansın etti.ama unutmayın ki olimpiyat stadı :80 bin kişilik sivas stadı ise 10-15 bin kişilik.

ilginize sağlıcakla kalın
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 13:52   #23
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
twity_58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar SEYIRCI profılınden TARAFTAR profılıne gecmek tabıkı zorlayacaktır bızlerı daha sıvasımızın ılk senesı bız böyle devam edersek taraftarımız adını duyurur zamanla olması gerek kımseyı suclayamayız maclara sırf destek sırf sıvas la ılgılı bişey dıye gıden war yanı sıvassporlu oldugu için degil.. ama degısecegıne ve sivassporumuz taraftar kıtlesının kendınden söz ettırecegıne ınanıyorum..
AYRICA SUDA VAR TARAFTARIMIZIN YAS ORTALAMASI FAZLA YANI GENC BAGIRACAK KITLE AZ BOYLE OLUNCADA MACLARDA BELIRLI KISILERDEN SES CIKIYOR.BEN BIRAZDAHA SABRETMEMIZ GEREKTIGINI DUSUNUYORUM.BİR KAÇ SENE İÇERİSİNDE ISTENILEN TARAFTARA KAVUSURUZ...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 14:08   #24
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar her trubine bir davul konsa dovul çalınca seyirci bağırmak zorunda kalır
GARDAŞ TRİBÜNDE 6 ADET DAVUL VAR AMA BİZİM MİSAFİR SEYİRCİLERİMİZ ÇEKİRDEK YEMEKTEN ZAMAN BULUP LÜTFEDİP BAĞIRMIYOLAR BİDE BİİZİM BAĞIRMAMIZA TEPKİ GÖSTERİYOLAR OOO NERDE HERKEZ YEDİĞİ ÇEKİRDEĞİN YARISI KADAR BAĞIRSA STAT İNLER
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 14:10   #25
turanozkanli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 turanozkanli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
studyonet Nickli Üyeden Alıntı
turan abi bukadar taraftarın üstüne gitme 1. ligde bukadar zamandan sonra düşünsene 8. hafta oldu kendi evimizde ilk maçımız , hala 2. ligde olduğunu sanan taraftar var insanlar inanamıyor bu başarıya yavaş yavaş alışacak ve öğrenecek seyirciler taraftar olmayı taraftar olmanın gücünü iyi bir tezahüratla kaybedilen maçın kazanlacağını takıma destek vermek bilet almakla bitmiyor biri davul dedi davul kocaman davullar koymaklazım stad'a bide zurnacı bulursak vururuz parayı :-))) abi görüşürüz kendine iyi bak Ejo.
sevgili eco bir takım 12.ci gücü ile başarıdan başarıya koşar bakın fenerbahçe maçlarına geriye düştüğü anlarda bile o müthiş taraftarın boğucu ve ezici baskısı ile maçı nasılda lehine çeviriyor benim isteğimde bu fb taraftarının içerisinde 40 lı 50 li insanlar yokmu sanırsınız bu insanlar taraftar olmanın bilincine varmış inşallah zamanla bizdede böyle olacak ama unutmayın stadyumun içerisine bir yığın davul koymakla değil benim amigo sebo yeterli değil çocuk elinden geleni yapıyor ama bu kadar bence 67 liler derneğinin buna bir çözüm bulması gerekir sevgili başkan yalçın kardeşim ve tiribün lideri serhan kardeşim buna bir çözüm bulurlarsa sevinirim saygılar
turanozkanli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 14:17   #26
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Tribündeki sessizliğin sebebi taraftarlar arasındaki irtibatsızlık olduğunu, tek amigoyla bu işin çözülemeyeceğini gördüm.
Maraton tribünündeki davullu grup gibi grupların her tribüne yerleştirilmesi ve birbirleriyle koordineli hareket etmesi sağlanmalı.
Stadyumda herhangi bir tezahürat birliği göremedim, Tribündeki Tiyatro izleyen taraftarı tezahürata yönlendirmek için, Yönetimin veya Taraftar Derneklerinin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum.
Kuru kalabalığın Rakip üzerinde baskı yaratacağına inanmıyorum.
Halen 12. adam olamadık.
Alt 03.10.2005, 14:30   #27
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Orhan_Nilay Nickli Üyeden Alıntı
Tribündeki sessizliğin sebebi taraftarlar arasındaki irtibatsızlık olduğunu, tek amigoyla bu işin çözülemeyeceğini gördüm.
Maraton tribünündeki davullu grup gibi grupların her tribüne yerleştirilmesi ve birbirleriyle koordineli hareket etmesi sağlanmalı.
Stadyumda herhangi bir tezahürat birliği göremedim, Tribündeki Tiyatro izleyen taraftarı tezahürata yönlendirmek için, Yönetimin veya Taraftar Derneklerinin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum.
Kuru kalabalığın Rakip üzerinde baskı yaratacağına inanmıyorum.
Halen 12. adam olamadık.
DÜŞÜNCENİZ GÜZEL AMA TEK AMİGO DİNLENSE SÖYLEDİKLERİ YAPILSA BÖYLE OLMAZ AYRICA HER TRİBÜNE DAVULLU GRUP KONURSA İŞTE OZAMAN HER TARAF BAŞKA TELDEN ÇALAR ÖNEMLİ OLAN DAVULLU GURUBA AYAK UYDURULMASI BİZ BUNU BAŞARAMIYORUZKİ SİZİN DEDİĞİNİZİ BAŞARALIM...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 16:19   #28
kartalido
YASAKLI ÜYE

kartalido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kartalido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
harun.urhan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

arkadaş çok ii analiz etmiş yürü be arkandayız bu tipler ayıtlansın agzını yerim canım yigidom
kartalido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 16:29   #29
leventakbulak
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 leventakbulak ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
harun.urhan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

kardeş harun aynen öyleydi bunları dilegetirmek lazım harun kardeşe katılıyorum
leventakbulak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.10.2005, 16:35   #30
fatih_5834
Yiğido

fatih_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 fatih_5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cekırdekcı taraftar ıstemıyoruuuuuzzzz..