Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.
Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor  .Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor  ,bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.
|
Yazınızın bu kısmı hariç diğer kısımlarına sonuna kadar katılıyorum.O destek veren taraftar şimdi olsa biz şampiyon olmuştuk.Sindirildik ezildik bitirildik.Ama o taraftar gelsin bana söylemediğini bırakmasın tek laf etmem.Onlar aşıklardı,onlar aşklarını liglerle değil sivassporla yaşadılar.Onlar sevdanın ligi olmaz dediler.Ama bu forumda bana o taraftarı gösterin,burda yazı yazanlardan asıp kesip ahkam kesenlerden gösterin.o yaş ortalaması şu anda kaçlarda ben biliyorum.O zamanlar 7 yaşındaydım.Şimdi onlar stadlara giremeyecek girsede sadece oturacak yaştalar.gelsin bana laf söylesinler gıkım çıkmaz.Çünkü laf söylemeye hakları var.Bu takım küme düşsün şu dakika burda bir eleştiri olmaz.kimse batman petrolspora yenildik transfer istiyoruz diye yırtmaz bir yerini.
kendi çabası ve gayretinde takımına sahip çıkan herkese sonsuz saygı ve sevgimiz var.Bilet parası için cep telefonunu satan ve babasından bir ton dayak yiyen sivasspor aşığı dostlarımız var.destek verenler gelir eleştirir ben onlara tek kelime etmedim.Ama hiç bir şey yapmadan bir şeyler isteyen taraftar geçinen kişilere benim söylemim.Hani bir laf vardır erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur diye.Burdan taraftar olduğunu söyleyen kardeşlerime hemşerilerime söylüyorum.Bu takımla bir kaç deplasman yapında sonra gelin burda esip gürüleyin.Bakın 18 saat deplasmanlara yol gittikden sonra takım yenilsin bir sivasa geri dönün,burda neler yazıyorsunuz.Ben senin için günlerce yol gittim bumuydu hakkı deyin sitem edin.Ama yok bizler maratonda maç kaybettikden sonra benim bilet paramı kim verecek diye idiot bir zihneyete sahibiz.Ben onca çileyi çekerken hiç bir şey yapmadan benim takımımı eleştirene de sus derim.Bu hakkı ben ve benim gibilerde de görüyorum.