Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.
Alt 31.08.2009, 16:11   #21
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.

Alıntı:
ZALIM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA ARKADAŞIM SİZLER NASIL RAHATSINIZ BU TAKIM KAÇ MAÇ YAPTI KAÇ GALİBİYET VAR ALLAH AŞKINA 3 PAS I BİR ARADA GÖREMİYORUZ HAZIRLIK MAÇLARI DAHİL ÖLCÜ DEİL DİYOLAR AMA HAZIRLIK MAÇLARI ÖLÇÜDÜR TAKIMIN EKSİGİNİ GÖRÜRSÜN BU TAKIMIN EKSİGİ, YASİN ÇAKMAK DEİL KADİR PEKMEZCİ DEİL İBRAHİM ÜLÜM DEİL ARSEN MARTİN DEİL BUNLAR BEDAVA GECEN SENA ALDIGI PARA NERDE NAKLEN YAYIN GELİRİ STAT GELİTİ PRİM YANİ HERKESTEN ÇOK PARA GİRDİ BU TAKIMIN KASASINA AMA ALINAN FUTBOLCU KALBUR ÜSTÜ HİÇ Bİ İŞE YARAMAYAN ADAMLAR OMOTOYOSSİ NEDEN 100 BİN AVRO DAHA VERİLİP KATIMA KAZANDIRILMADI NEDEN DİGER FUTBOLCULAR KAZANDIRILMADI HEPSİ GELDİ DENDE HİÇ BİRİ GELMEDİ NEDEN HER ZAMAN BEDAVA FUTBOLCU ALIYOSUN YA GELENLER FUTBOLLA ALAKALARI YOK SADECE PARASINI ALIYO SEN TUM GİBİ BİRİNİ NASIL SATARSIN SONRADA DEFANSTAN SEDAT I FORVET OYNATIRSIN YAZIKLAR OLSUN BÜLENT UYGUN YAZIKLAR OLSUN
Bizler rahat değiliz,bizler bu takımın galibiyetiyle ağlayan kişileriz.Transfer sezonun da hazırlık maçlarında ve bu maçlarda hep eleştirdik eleştirdik.Sizler eleştiri yaptığınızı zannediyorsunuz biz daha ağırlarını yazdık ama olmadı engeller imkan vermedi.Artık yolun sonu geldi yapacak bir şeyimiz kalmadı.Artık yapacağımız tek şey bu takıma sonuna kadar sahip çıkmaktır.Neden blica kamanan chetkov geldiğinde kimse bunlar bedavaya geldi demedi,neden gurbanov kiralık oynatılıyor diye sitem etmedi.Çünkü takım çok iyiyi futbol kahramanı her şeyi üsta bülent hocamız vardı.O zaman bülent hoca futbolu biliyordu da 3 ayda mı unuttu.Otomoyossi transferi evet belki para yüzünden olmadı belki böyle lanse edildi insanlara orasını bilemeyiz ama artık bu kadro ile yola çıkıldıysa sonuna kadar bu kadronun arkasındayız.geçen sene ibb maçnda tuma edilen küfürleri ne çabuk unuttun,her kaçırdığı golden sonra elinize verseler taraftar parçalardı,o maçda şampiyonlukdan olduk.Dk 60 dan sonra tum bitti eksik oynuyoruz diye adamın ne kendisi ne de yakın çevresi edilen küfürlerle kalıyordu.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 16:14   #22
alix_özdemir
Acemi Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alix_özdemir ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Taraftarlık budur. 5 Milyon verip maça gelmek, yönetimi, hocayı istifaya çağırmak anlamına gelmiyor. Yüreğimdekileri bir bir yazmışsın üstadım. Ellerine yüreğine sahip. Senin gibi 20 bin taraftar lazım bu stada....
Alt 31.08.2009, 16:22   #23
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bu takım senelerdir 2. ligde ve 3. ligde oynadı evet.Ancak siz sanıyorsunuz ki o zamanlar hiç taraftarı olmadı mı sahipsiz mi kaldı bu takım.Ne alakası var arkadaşlar.Şimdi bu takımın durumu ne ise o zaman da öyleydi ben bir fark göremiyorum.Bilmem hatırlayanınız var mı bu takım 3. ligde kendi sahasında ortalama 10 bin kişiye oynuyordu.Yani takım düşse bu takımı bırakacağımızı kim hangi mantıkla söylüyor bunu.Bırakın beyler böyle şeyleri.

Ayrıca takıma eleştirmek için kombine almak, deplasmanlara gitmek, ne bilim deplasmanlarda dayak yemek de gerekmiyor.Herkes kendi çabası gayretinde sivasspora destek veriyor vermeye çalışıyor.Bazısı bunu statta destekleyerek yapıyor, bazısı orjinal forma alarak yapıyor, bazısı deplasmanlara giderek, dayak yiyerek yapıyor,bazısı da kahveye giderek o değerli zamanını sivassporun maçlarına ayırmakla yapıyor.Yani kısaca bazıları bir şekilde az veya çok desteğini veriyor.Ancak sen az destek verdin sen konuşma demeye de kimsenin hakkı yok.
Yazınızın bu kısmı hariç diğer kısımlarına sonuna kadar katılıyorum.O destek veren taraftar şimdi olsa biz şampiyon olmuştuk.Sindirildik ezildik bitirildik.Ama o taraftar gelsin bana söylemediğini bırakmasın tek laf etmem.Onlar aşıklardı,onlar aşklarını liglerle değil sivassporla yaşadılar.Onlar sevdanın ligi olmaz dediler.Ama bu forumda bana o taraftarı gösterin,burda yazı yazanlardan asıp kesip ahkam kesenlerden gösterin.o yaş ortalaması şu anda kaçlarda ben biliyorum.O zamanlar 7 yaşındaydım.Şimdi onlar stadlara giremeyecek girsede sadece oturacak yaştalar.gelsin bana laf söylesinler gıkım çıkmaz.Çünkü laf söylemeye hakları var.Bu takım küme düşsün şu dakika burda bir eleştiri olmaz.kimse batman petrolspora yenildik transfer istiyoruz diye yırtmaz bir yerini.

kendi çabası ve gayretinde takımına sahip çıkan herkese sonsuz saygı ve sevgimiz var.Bilet parası için cep telefonunu satan ve babasından bir ton dayak yiyen sivasspor aşığı dostlarımız var.destek verenler gelir eleştirir ben onlara tek kelime etmedim.Ama hiç bir şey yapmadan bir şeyler isteyen taraftar geçinen kişilere benim söylemim.Hani bir laf vardır erkek kavgada taraftar deplasmanda belli olur diye.Burdan taraftar olduğunu söyleyen kardeşlerime hemşerilerime söylüyorum.Bu takımla bir kaç deplasman yapında sonra gelin burda esip gürüleyin.Bakın 18 saat deplasmanlara yol gittikden sonra takım yenilsin bir sivasa geri dönün,burda neler yazıyorsunuz.Ben senin için günlerce yol gittim bumuydu hakkı deyin sitem edin.Ama yok bizler maratonda maç kaybettikden sonra benim bilet paramı kim verecek diye idiot bir zihneyete sahibiz.Ben onca çileyi çekerken hiç bir şey yapmadan benim takımımı eleştirene de sus derim.Bu hakkı ben ve benim gibilerde de görüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2009, 16:34   #24
1264
Yeni Yiğido

14 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 1264 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yener_sahin kardesim,eline ve agzina saglik cok güzel yazmissin.Bin kere Tesekkürler.
1264 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 1264'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 16:35   #25
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun

[SIZE="3"]işte gerçek taaftarın sözü budur şunu unutmasın kimse bu takımı bu hale getiren de bulent hocaydı şimdi 3 maç yenildik diye yuhlamak istifaya davet falan etmek sivassporun kötülüğünü içi caba sarfetmek olur takımda zaten bir baskı var bir de bunun üstüne taraftar baskısı iyiden iyiye düşüşe gecmemizi saglar o bakımdan yıllardır hayaliyle yaşadığımız süper liğe çıkmışken kimse yenildik diye hocaya takıma atıfda bulunmalarla moralimizi bozmasın ama diyeceksinizki bu gidişe taraftarın tepkisi olmasın mı olsun elbet ama böyle tüm türkiyenin izlediği bir maçta hoca aleyhine tezahuratlarla istifaya cağırmalarla olmasın bak sitemiz var bak tesislerimiz var biz takımını sonuna kadar destekleyenlerdeniz hep derizya sivas taraftarı takımına küsüp arkasını dönmez haocasına sövmez oyuncusunu dövmez diye lütfen başkalarını eleştirirken aynı şeyleri biz yapmayalı [/SIZE]
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 16:52   #26
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

DÜŞŞENDE AMATÖRE TERKEDEN KAHPE OLSUN!!!
Alt 31.08.2009, 17:34   #27
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun çok güzel bi yazı ama işte böyle üstüste yenilgi alınca psikolojik olarak ne yaptığımızın ne dediğimizin farkında olmuyoruz.ben kayseride erciyes üniversitesinde okuyorum geçen sene göğsümü gere gere kırmızı beyaz atkıyla ve de şapkayla okula gidiyordum.ama peki ya şimdi?bu sene de öyle gitsem arkadaşlar güler bana malesef durum böyle.....::::((((((((((((((((
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 17:35   #28
handsomeboy
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 handsomeboy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

her zamn arkandayızz sivassporr
handsomeboy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 17:39   #29
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
fatihtuztas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
helal olsun çok güzel bi yazı ama işte böyle üstüste yenilgi alınca psikolojik olarak ne yaptığımızın ne dediğimizin farkında olmuyoruz.ben kayseride erciyes üniversitesinde okuyorum geçen sene göğsümü gere gere kırmızı beyaz atkıyla ve de şapkayla okula gidiyordum.ama peki ya şimdi?bu sene de öyle gitsem arkadaşlar güler bana malesef durum böyle.....::::((((((((((((((((
ne gülmesi kardeşim,adam sana adam iyi gün dostu değil dünde giyiyordu bugünde giydi yarında giyecek diyecek,kayseride senin o formayı giymen onları öldürür.Adanademir maçında bizlere yaptıklarını unutmayın.Bu gün sakaryaspor tavşanlı linyit sporla oynadı,adamlar kaç araba deplasmana gitti kim düldü onlara,sevdanın ligi olmaz...
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 18:03   #30
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Taraftarlik sadece kombine ve ürün almakla oluyorsa inan bana bir futbol takimini giyindirecek ürüne para verdik. kombine ise aldigimiz kombinelerle 10-15 adam maratonda mac izliyor. sizin oradaki kistas aldiginiz seyleri avrupadam 1000-1500 km mesafeden gelip 10 adamin kapisindan cikip maratonda oturup mac izlerken verdigi parayi sirf takimini görmek icin verip izleyenler oldugunuda unutmayin. ayrica avrupalardan kalkip sirf maclari izlemek icin yilda dört bes kez gelenleride azimsamayin. kisiler dogruyu yaptigi oranda desteklenmeli. bir imam bile 20 yil namuslu yasar arkasinda saf tutarsin 20 yil sonra bakarsin o imam insanlara karsi büyük bir kabahat isler arkasinda saf tutmazsin. ama camine sahip cikarsin.ayrica konuya iliskin sen merak etme sen ben istedim diye bu takimdan kimse istifa edmez mesele insanlarin bu takima olan ilgisinin ölcüsüdür. eger birileri bu durumdan rahatsizsa ve bunlarin sayisi coksa yanlis olan seyler icin cözüm üretmek zorunda kalinir. yok sizlerin yaptigi gibi vefakarlik adi altinda koskoca camianin yipratilmasina icinin bosaltilmasina seyirci kalirsaniz iste basin sözcüsünün yaptigi gibi birileri cikar daha fazlasini ister. 12.hafta daha sabredin der. 12. ci haftadan sonrada yükünü tutar bizden buraya kadar biz cok ugrastik beceremedik yapan gelsin der cekilir kenara. Tüm düsünce ve istem Sivaslilarin degeri olan SivasSporun daha iyi nasil olura dönük olmasi gerekir. Takim taraftarligi önüne bireyleri koyarsaniz. bunlar nasil olsa tepkisiz daha fazlasinida yapalima acik kapi birakilirki bu tavirda olanlar asil takimlarini cökmesine zemin hazirlarlar.Ayrica taraftar senin manevi destekcin oldugu kadar ürününü pazarladigin müsterindirde senin tüm caban bu kesmi menmun etme üzerine kurulmali. bir taraftan sehrini takiminin basarisinin manevi ahizin duymasini saglarken diger taraftan ortaya koydugun ürün(Oyun) lede onu mutlu edeceksin. Bu camiada mutsuluk üzerine bina insa edemezsin yine tüm fedakarligi karsidan bekleyip daha fazla daha fazla diyemezsin.daha fazla istiyen daha fazla vermek zorunda.Basit bir örnek gecen sezonun sonunda bir taraftar ile hocanin yazismasi.. gecen Hocanin sitesinde dolasirken buldum alin okuyun bakalim kim kimden ne almis...Artk bazi seyleri birbirine karsitirmayi birakalim ne Kisilere degil camiaya sahiplenelim buraya kadar gelmis isek bu camianin basarisidir. birilerine bu anlamda minnet duyacaksak bu takimi kuranlara minnet duyalim.

http://www.bulentuygun.com.tr/Ziyaretci.aspx

Ates Cagdas 23.06.2009 13:29:07
Öneri
Degerli hocam sizin kaliteniz ve profosyonelliginiz tartisilmaz 2008.2009 sezonunu özellikle ikinci yarisinda hem ligin hemde basiniza getirilen komplonun stresini yasadiniz,dönem dönem demeclerinizde bu drumun sinir yapinizi etkiledigindede bahsdtiniz. Sivas da ligin son macinda seyirci ile yasadiginiz sinir savasiminida bunun yansimasi olarak düsünmek istiyorum fakat ligin bitimine 5.6 hafta kala verdiginiz talihsiz demeclerin bu noktaya getirdigini göremediniz. bir taraftan seyircinin ilgisizliginden yakinirken maclara ilgi duyan taraftar kesmi ilede polimige ve kavgaya girdiniz.siz kendini liderlige alistirmis hatta sampiyonlugu arzulayan isteyen hatat takiminin basarisina bakip buna inanmis bu yolda daha iyisini isteyen taraftara 5 yil öncesini düsünün nerdeydiniz simdi nerdeyiz one göre konusun dediniz. gecmise göre dogru ama o anin beklentilerine cevap olan bir demec degildi. bu durum Sivas daki son macada yansidi ve bardagi tasirdi. karsilikli tepkiye neden oldu, siz bir profosyonel olarak gerek son macta gerekse lig bitiminnin arefesinde krizi yöneten olamak yerine krizi yaratan durumuna getirdiniz kendinizi. bakin en basiti Ben ve bir kac arkadasim Avrupadan sirf SivasSpor maclarini izlemek icin bir yilda 4 veya bes kez hafta sonu gelip döndügümüz maclar oldu. klüp icerisinden bizi sampiyon yapmazlar demeclerine size takima yapilanlari görmemize ragmen biz bile kendimizi inandirmistik sampiyonluga. olamamanin buruklugu, hüznünü ve üzüntüsünü agir yasadik. birde sizinle icerde disarda yanyana olan icerde destek vermeye calisan taraftarin üzüntüsünü hissedmeniz gerekirdi. istanbul takimlarinin taraftarlarinin hircinligini ve futbolu sidet boyutunda saldirganliga ve terbiyesizlige vurdugunu en iyi sizin bilmeniz lazim. bizim seyircimiz rakamsal anlamda istenilen düzeyde olmasada rakiplerine hakaret ve saldirganlik yerine karanfille karsilamayi secmis bir seyirci kitlesi. bu sebeble sizden beklentimiz sivasli taraftarla aranizdaki buzlarin eritilmesini saglamak. 5 yil öncesi demek yerine Traftarimiz sampiyonluga inanmisti bu inanci biz verdik. Bu mutlulugu yasayamadigimiz ve taraftarimiza yasatamadigimiz icin üzgünüz deseniz en azindan mevcut tarartar kitlesi ile buzlari eritirsiniz. bu yaklasim sizi dahada büyütür. selam saygi ve seygilerle. Ayrica yeni sezonda sahsiniza takima ve bizlere basarilar
.

Bület Uygun: gerek yok şampıyonluğa 6 yıldır burdayım daha adımı hep bır ağızdan bağırırken duymadım sen duydun mu ben tek başıma mucadele ederken kım vardı ne polemığı öylede bı şey yok polımık gıbı ben dedıklerımın arkasındayım ınternette haber cıkıyo yorumlar bakıyorum 2 tane bıle yok dıyer andolu takımların kınde kendı taraftarları toz kondurmuyor 80 tane yorum ama bız fenere yenılınce mac sattı dıyecekler polımık dıyecen her kes ışıne bakacak seyırcı mac ızleyıp takımını destekleyecek benı desteklememış önemı bıle yok selamlar anladın sen dımı dedıklerımı
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
amatöre, düşsen, kahpe, olsun, terkeden