iki senedir işte bu bizim sivasspor dediğimiz maçtı on kişi ile nasıl oynanacaksa öyle oynadık hepinize helal olsunözellikle size bu ruhu veren hemserimiz rızayı ikikere tebrik ediyorum hepinizin ayagına saglık öldük üldük dirildik ama mücadele olunca sonuç geliyor
rıza hoca bu sehri herkesten fazla seviyorsun yerinde duramadın allah razı olsun
hepinizi alnınızdan öpüyorum yiğidolarım benim (sedat hariç) kaleden defansa orta sahadan forvete 10 kişi değilde 15 kişi gibi oynadık abdullahsporu yendik çooook iyi oldu
Bizim için son derece önemli olan bir maçta 10 kişi ile maçı kazanmak gerçekten büyük sevinç. Bu sevinci yaşatan başta Rıza hoca ve tüm takım personeline teşekkür ediyor Başarılarının devamını diliyorum.
Valla diyecek söz yok kelimelere sıgmayacak bir coşku yaşadık.Bütün futbolcuları ve rıza hocayı başarısından dolayı tebrik ederim.Bu hafta ankaragücü feneri yendi haftaya biz neden yenemiyelim bizim ankaragücünden neyimiz eksik.YETER Kİ BU TAKIM İNANSIN *** SİVASSPOR*** YAZ BİR TARİH RIZA HOCA......
Sedat gönderileceğini anlayınca sivasspora ihanet etmiş ve kırmızı kart görmüş olabilir mi diye aklımdan geçiyor. İnşallah böyle birşey söz konusu değildir. Ama her halikarda Sedat'ın takımdan gönderilmesi şart.