Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

50 Olsa Ne Değişirdi???
Alt 19.05.2011, 19:45   #21
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Böse 50 Olsa Ne Değişirdi???

Sayın arkadaşlar eğer ki Sivas-fener maçının biletleri Sivas taraftarı için de 50-60 milyon falan olsaydı ne değişrdi? Her iddiasına girerim öyle bir durumda bile stadın yarıdan fazlası boş olurduu!!! Adamlar daha maçlar 5-10-15 lira iken maça bedava girme derdindeyken Sivasta kalkıp bir maça kim 50 milyon verir?

Çoğu taraftarın maddi durumu belli tamam saygı duyuyorum ama yönetim geldi geleli kaç sendir bakın SENEDİR diyorum ilk defa böyle bir fiyat uygulaması yaptı. Neden çünkü fırsat ayağına geldi.Kulüp şehir ve esnaf belki de 1 yıllık kazanç sağlayacak. Bunu değerlendirmek varken sizler hala olayı fb-ts işine dönderdiniz yok yalakalık yok haksızlık falan. Ya iki takımdan da size ne??? Hani Sivassporu konuşuyorduk? Gönlünüzden geçeni söylemek herkesin hakkı tabi (mesela benim hep ts nin şampiyon olmamasını açıkça savunduğum söyledğim gibi) ama işi ne diye yok şu ne der yok bu ne düşünüre getiriyorsunuz? Lafa gelince çoğu kişi konuşur ama icraata kulube maddi katkıya gelince kimse ortada yok!!!

Yönetim o kadar transfer yaptı, belki de en çok parayı bu sezon harcadı. Bu futbolcular için bankalardan krediler çekildiğinden kaç kişinin haberi var???

bu paralar nasıl ödencek bu furbolcular öyle kolay mı geliyor? Bunları düşünmeden konuşmayalım varsın başkaları konuşssun dursun. Bir de hatırlatma bu işi sadece Sivassporun yapmadığını belirtmek için: Fener mustafa denziliyle şampiyon oldğu seneki son maçta samsunla oynamıştı ve os atdın yarıdan fazlası da Fenerbahçelilere ayrılmıştı ve bilet fiyatları da yine arttırılmıştı ve samsun iyi bir ahsılat elde etmişti.

O yüzden başkalaırnın gazına gelerek farklı şeyler konuşmayalım. Feneri sevmeyebilrisn ts yi de bu Sivasın kalkıp fener veya ts için oynayacağı anlamına gelmez. Yenilrisek de bu kaltie ve güç farkında olacaktır, bu kadar basit...
Mecnun başkanın fenerbahçe kimliği olabilir ama süper ligde böyle olan çok başkan var . mesela ilhan cavcav gs kongre üyesidir...o kimlikten dolayı kimse başkaları şöyle böyle diyor diye suçlanamaz!

Son olarak yazının başında söyledklerimi tekrar ediyorum: Biletler sivas taraftarına da 50-60 milyon falan olsaydı stadın yarıdan çoğu yine boş kalırdı. bari bırakın da fenerli mi alıyor tsli mi alıyor kim alıyorsa alsın ama kulup hiç değilse iyi bir para kazansın!!!
Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???
Alt 19.05.2011, 19:58   #22
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???

karda kışta maçına giden taraftarını üzmez yönetim.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 19:58   #23
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1105 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

yokmu Sivas taraftarının 50 lira verecek gücü? ligin son maçı ve lider takım gelmiş. bu maça 50 lira verebilecek binlerce kişi vardır illaki bu kadar da küçültmekten vazgeçin taraftarı..

rakip 50 lira verecek bizim tribün biletleri 400 lira olacak oldu ne güzel dünya be kardeşim..

Yönetim para kazanmasın demiyoruz ki yeter ki ev sahibi oldugumuz ve macın Sivas'da oynanacagı unutulmasın! Rakip takıma fazla kontenjan verilmesi de şampiyonluk maçı oldugu için normaldir.

Bu klubu ben yönetsem misal soyle bir politika uygulardım. Kombinelileri maratonun gar tarafında oturtur maratonun yarısını da 250 Tlden Fenerbahceye ayırırdım. 400 TL ye vip in tamamını da Fenerbahceye ayırırdım. 40 TL lik havuz kale arkasını Sivasspor'a 40 TL lik gar kale arkasını da Sivasspor'a ayırırdım. Yine yarı yarıya durum olusurdu hatta daha fazla tribün geliri elde edilirdi... Karda kışta bu takımı takip eden taraftar magdur edilmemeli takıma küstürülmemeliydi..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 20:01   #24
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yokmu Sivas taraftarının 50 lira verecek gücü? ligin son maçı ve lider takım gelmiş. bu maça 50 lira verebilecek binlerce kişi vardır illaki bu kadar da küçültmekten vazgeçin taraftarı..

rakip 50 lira verecek bizim tribün biletleri 400 lira olacak oldu ne güzel dünya be kardeşim..

Yönetim para kazanmasın demiyoruz ki yeter ki ev sahibi oldugumuz ve macın Sivas'da oynanacagı unutulmasın! Rakip takıma fazla kontenjan verilmesi de şampiyonluk maçı oldugu için normaldir.

Bu klubu ben yönetsem misal soyle bir politika uygulardım. Kombinelileri maratonun gar tarafında oturtur maratonun yarısını da 250 Tlden Fenerbahceye ayırırdım. 400 TL ye vip in tamamını da Fenerbahceye ayırırdım. 40 TL lik havuz kale arkasını Sivasspor'a 40 TL lik gar kale arkasını da Sivasspor'a ayırırdım. Yine yarı yarıya durum olusurdu hatta daha fazla tribün geliri elde edilirdi... Karda kışta bu takımı takip eden taraftar magdur edilmemeli takıma küstürülmemeliydi..
keşke dedğin gibi olsa ama bak her iddiasına girerim diyorum acı gerçek bu 50-60 osla stadın yarıdan çoğu boş kalırdı.Basit bir örnek sanırım sezonun ilk maçı gs maçında 5-10-15 de farklı bir fiyat uygulaması olmuştu ve millet nasıl mırın kırın etmişti spor programalrında kaç kişi bundan şikayetçi olmuştu. malesef gerçek buyken ve ayağa böyle bir fırsat gelmişken yönetim bu fırsatı kaçırmadı.. keşke siavs taraftarı o fedakarlığı yapacak düzeyde olsaydı da hepsini biz alsaydık..(tabi fedakarlık yapıp deplasman içeri dışarı demeyip gidenlerin başımızn üsütnde yeri vardır..)
Alt 19.05.2011, 20:02   #25
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Madem para kazanacaktın..O zaman kale arkasını 50 tl den sivasa verip geriye kalan maraton ve vip yi fenere verirdin...Madem sampyionluk istiyorlar 250-400 yl bayilirdi...Ama benim sivaslı taraftarimin derdi ne simdi 250 tl bilete bayilsin?
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: YÖNETİM'E
Alt 19.05.2011, 20:36   #26
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1639 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: YÖNETİM'E

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne münasebet canım. Ne demek sattı. Yazdığınız kelimelerin nelere mal olduğunu bileceksiniz. Kulüp yönetmek o kadar kolaymı zannediyorsunuz. Yaşın daha 19. Bu kulübün başkanı senin yaşın kadar yöneticilik yapıyor. Ne zorluklar, ne maddi güçlüklerle 6 yıldır uğraşılıyor haberin varmı. Bırakın bu ukala ukala konuşmaları canım... Taraftar isen kombineni al o zaman yada bu fırsatları değerlendirenlere karşıda saygılı ol. La havle.....
Keşke senin gibi düşünen taraftarımız çoğunlukta olsa ama nerde...

Bu değirmenin suyu nereden geliyor bu çark nasıl dönüyor bilen varmı yok sallaaa gitsin..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 20:43   #27
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konuda söylenecek çok şey var ama maçtan sonra değerlendirmenin daha doğru olduğunu, şu an tansiyonu yükseltmenin yeri olmadığını düşünüyorum. Şimdilik sadece şunu söyleyeyim.
Yönetim Gar veya Havuz tarafından birini Sivasspor taraftarına 50 liradan bırakmalıydı. Her maça gelen 10000 kemik taraftardan yarısının hiç değilse bilet alabileceğini, o 3bin küsür yeri haydi haydi doldurabileceğimizi biliyorum.
Burada yönetimin hatası var. Sivasspor taraftarının 3000 kişiyle bile o kısmı doldurabileceğine güvenmeyen yönetimin yaptığının matematikle mantıkla hiçbirşeyle izahı mümkün değil. Maçtan sonra daha detaylı değerlendirebiliriz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 20:43   #28
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lig bitsin transfer sezonu başlasın , herkes demeye başlar . şu futbolcuyu niye almadınız, bu futbolcuyu alın niye almıyorsunuz., sanki futbolcular bir takım elbise karşılığı geliyorlar yani herkes akıl veriyor .. Ya para ?

- Para mı ne parası ?

- ya arkadaş şu futbolcuyu alalım diyorsunya onun için paraya ihtiyacımız senin de katkın olsun hani.

- Kusura bakma veremem.....!!!!!!!!!

kulüp parayı kazanmak için eline bir fırsat geçmiş onuda bir tek maç seyretmek uğruna insafsızca eleştiriyoruz...

O gün televizyondan seyretsen ne olur çok mu şey kaybedersin. ? arkadaş
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: YÖNETİM'E
Alt 19.05.2011, 20:50   #29
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: YÖNETİM'E

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yönetim: Şampiyonluğa oynayan takıma fazla kontenjan ayırmanı anlıyoruz ama karda kışta maça gidip şimdi mağdur olan taraftar sizi affetmeyecek.. Rakibe 50 TL yapıp bize 250 ve 400 TL fiyat yapmak da neyin nesidir. Seneye bu tribünleri Fenerli Trabzonlu doldurmayacak vefalı Sivasspor taraftarı dolduracaktı.. Ama bu olaydan sonra küsen taraftarlarının sesi de kulaklarınızda çınlıyordur elbet..
MECNUN FENERDEN KOPAMIYORKİ SENEYE BİLETLERİ LİSELERE BEDAVA GÖNDERİR
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 20:53   #30
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lig bitsin transfer sezonu başlasın , herkes demeye başlar . şu futbolcuyu niye almadınız, bu futbolcuyu alın niye almıyorsunuz., sanki futbolcular bir takım elbise karşılığı geliyorlar yani herkes akıl veriyor .. Ya para ?

- Para mı ne parası ?

- ya arkadaş şu futbolcuyu alalım diyorsunya onun için paraya ihtiyacımız senin de katkın olsun hani.

- Kusura bakma veremem.....!!!!!!!!!

kulüp parayı kazanmak için eline bir fırsat geçmiş onuda bir tek maç seyretmek uğruna insafsızca eleştiriyoruz...

O gün televizyondan seyretsen ne olur çok mu şey kaybedersin. ? arkadaş
KAZANILAN PARAYI GERCEKTEN TRASFEREMİ HARCAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değişirdi, olsa, yÖnetİme