Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.12.2012, 20:15   #21
canimsivas58
Acemi Yiğido

35 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 canimsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Macdan sonra inanin sesim gitti.
Bu Kadir denilen oyunucu 3 senedir her macta 90 dakka oynuyor ve hatalardan baska birsey yapmiyor.
100 macta belki 2 3 tane gol atmistir ve 9 10 asist yapmistir, üstelik orta saha oyuncu.
Yani hayatimda hic bir insana bu kadar gicik olmadim ve 2 senedir sövmekten bogazim aridi.
Gelelim Ugura.. simdi kendimize soralim: bu adam nasil kaptan oldu ?? ...
bununda yaptigi birsey yok, ama yedeke alabilinecek kadar kalite var.
Yani uzun lafin kisasi bunlardan zarardan baska birsey yok.

Ayrica Sivasin taraftari NANKÖR !!!bunu bir kac aydir yorumlardan fark ettim
Nerdeyse her macta 3 5 seyirci oluyor stadimizda. ne yazikki ben yurtdisindayim.. cogu kisiler gibi götüm üsür diye evde kalmazdim.
ondan sonrada 1 mac yenilince Riza gitsin diyorlar.
Ulan ne cabuk 2009 2010 unuttunuz
o zamanlarda küme düsmesin diye kendimizi yirtiyorduk simdi 9. siraya razi degiliz.
Riza hoca ne yapsin ??? Sivasi sampiyon edip sampiyonlar ligi kupayimi kazansin ?
Bu kadar basit olmayalim arkadaslar
takim fena degil, dedigim gibi bir kac kaliteli oyuncu lazim.

ama bir kac sefer 2 forvetnen oynasak iyi olur.
benim bildigim hep iyilerdi 2 forvetnen.
canimsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı canimsivas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:16   #22
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

40.saniyede gol yiyen bir takım,rakip stoperi eliyle iteleyip atılan golü veren bir hakem sözkonusu ise neyi değerlendireceğim.Atıf'ın tek bir müsbet hareketi yok.2.yarı oyuna giren M.Nas ın da oyuna hiçbir katkısı olmadı.
İki takım arasında büyük klas farkı var,adamların defansı nerseyse hata yapmadı.
Kadire gösterilen tepki çok tehlikeli,aman dikkat!Bu fitne bir yayılırsa oynatacak futbolcu bulamayız.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:17   #23
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

size 1 sayfa dolusu küfür ederim ana avrat söverdim ama değmez size pis herifler nerdesin bülent uygun ruhu ! nerdesin tum,bilica,tum,balili,MEHMET YILDIZ nerdesiniz sizi hala özlüyoruz kadromuz rezalet yedeklerde işe yarayan tek isim yok böyle bi rezalet olurmu bir takımın yedek forveti olamaz mı???? neyse ne desek boş denecek çok şey var ama neyse....
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:18   #24
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza hoca bu maçın katili kaleci allah aşkına b takım kalecisi bu gölleri yemez hoca lütfen bu kaleciyi kaleye bir daha geçirirsen daha maçlara gelmiyecegim niye bu kalecide ısrar ediyorsun saneki niye kaleye geçirmiyorsun
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda muratugur58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.12.2012, 20:29   #25
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trübünden yeni geldim soguktan ellerim titriyor halen. Ben artık bişey demiyorum bu takıma ve hocasına. Hiçmi utanmanız ALLAHTAN korkunuz yok. Gene zehir ettiler bugunu bize. Rıza defol git artık ne olur. Sen varken bu takımdan bişey olmaz. Sadece bu macı göz önüne alıpta söylemiyorum bunu genel olarak söylüyorum. Ya macı izlerken yanımdaki arkadaslarada söyledim Galatasaray bize şike felanmı teklif ettide biz bu haldeyiz diye. Bu macın özeti sadece sudur. SİVASSPOR acısından REZALET Galatasaray acısından MUHTESEM . Sonuc ise FATİH TERİM 3 RIZA CALIMBAY 1 .

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:29   #26
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yorumları kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz birileri rıza hocaya mecnun başkana şu mesajları bir okutsa artık haftalardır hep aynı şeyleri yazıyoruz.sorunlar aynı çözümde aynı böyle giderse daha çooooook aynı mesajları yazarız.
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alaattin 5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.12.2012, 20:32   #27
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Umut ve Burak gibi ligin en hızlı 2 forvetine karşı defansı orta alana yakın oynatırsan cezasını ödersiz. rıza hocaya güvenim kalmadı en kısa sürede Metin Diyadin ile anlaşılması gerek. Uğur, borjan, kadir ve ruhsuz maç seçen Erman'ı bu takımdan görmek istemiyorum.
Alt 08.12.2012, 20:33   #28
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maçta göze çarpanlar : ?GS NİN SERT VE ÇİRKEF OYUNU SİVASSPORUN HERZAMANKİ HATALARINI TEKRAR ETMESİ HAKEMİN KÖPEKLİĞİ BORJANIN UĞURUN ADEMİN KADİRİN VURDUMDYMAZLIĞI

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?İLK YARIDA 15 SNYEDE BORJANINDA HATASIYLA GOLÜ YEMEMİZE RAĞMEN İLK YARIDA NET FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK BURAKIN FAULLÜ GOLÜNÜ YEDİKTEN SONRA 2.YARI GS DAHA RAHAT OYNADI CEZA SAHASINA SİVASSPORU YAKLAŞTIRMADI KADİRİN HATASIYLA 3.GOLÜ YEDİKTEN SONRA MAÇKOPTU ZATEN KALEYİ BULAN 4 ŞUTUN 3Ü GOL OLDU DİYECEK BİŞEYYOK

Maçın en iyisi kimdi : ?:mad :

Maçın en kötüsü kimdi : ?:mad :

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?ELİNDEN GELDİĞİ KADAR GS Yİ KOLLADI AMBRABATA SARIYI VEREMEDİ RAYNOCA KARETE YAPTI TAKDİR HAKLARINI GS YE VERDİ HEP BURAK PİÇİNİN FAOLÜNÜ GÖRDÜ DÜDÜK ÇALMADI

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?3-1 DEN SONRA YAPACAK BİŞEY YOKTU BENCE MEHMET NASLA BAŞLASA İYİOLURDU DİYECEK SÖZ YOK KALAN MAÇTA NE KAZANIRSAK O KAR ZİRA DÜŞME HATTINA YAKINIZ ZOR GÜNLER BİZİ BEKLİYOR
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:34   #29
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kadir 90 dk kıcını yırtıyormus maclarda banane kazandırdıgı mac var mı yok kaybettirdiği mac sadece kendi basına en az bu sezon 3 tane borjan yine aynı kaleci hocası yok mu her hafta bu kaleyi terkedip gidiyor geri zekalı hıc mı uyarılmıyor bız taraftarken görüyoruz hoca görmüyo
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı benozgurr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2012, 20:34   #30
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes Rıza hocayı eleştiriyor istifa etsin diyor. Rıza hoca ne yapsın takım ilk yarı oynadığı oyunu ikinci yarı yansıtamadı. Yediğimiz ilk iki gol bana göre kaleci hatası 1.golde umutun vurmasını beklemiyordu 2.golde HERZAMANKİ gibi öne çıkma sevdası yüzünden yedi.3.golde de yine HERZAMANKİ gibi kadir çıkarken kaptırdı. Yapılacak bir kaç iyi transferle takımımız daha iyi olacaktır. Sürekli rıza hocayı eleştirmek istifaya davet etmek yerine yönetimin adam akıllı transfer yapması ve bazı oyuncuların daha ciddi oynaması için ne gerekiyosa yapılmalıdır. Şimdi oyuncuları rıza hoca uyarsın diyenleriniz olabilir illaki uyarıyodur yada elinde daha iyisi olsa zaten onu oynatır. Kimseyle tartısmak yorum yarıstırmak peşinde değilim bunlar benim kendi fikirlerim ve takımda gördüklerim ben her yoruma hakaret içermedikçe saygı duyarım kendi yorumlarıma da saygı duyulmasını beklerim. Herkese teşekkürler. Umarım bu yıl avrupa kupalarına katılabiliriz.
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı